Migrationsverket stoppar kvotresa till Irak

INVANDRING. I september hade Migrationsverket planerat att resa till Irak för att ta ut kvotflyktingar, en så kallad kvotresa som nu ställs in, det rapporterar TT.

Vi bedömer att vi inte kan skicka vår personal dit i nuläget på grund av säkerhetsläget. Det är ju allmänt känt att Sveriges anseende har påverkats i framför allt arabvärlden, säger Velibor Ljepoja, verksamhetsexpert på Migrationsverket.

Bakgrunden till beslutet är de uppmärksammade koranbränningarna som genomförts i Sverige.

-Pettersson tycker TT rapporterar felaktigt. Bakgrunden är inte koraneldandet utan kränkta muslimers hot. Muslimerna borde gå en kurs i demokrati, egentligen är inte koranen eller vad som står där problemet, det står mycket dumt i toran och gamla testamentet också, utan utövarna som tror på skiten.

Migrationsverket borde ställa in dessa kvotresor för alltid.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Migrationsverket stoppar kvotresa till Irak

 1. Lagg ner Migrationsverket. Återkalla alla utgivna medborgarskap som medarbetarna eventuellt har. Samt, Return to sender.

  20
 2. Koranen kränker oss kristna, genom att uppmana till mord på oss. Förbjud spridning av koranen och bränn de som redan finns.

  28
  1
 3. Det enda man försöker minska är de som behöver asyl mest….. därför att ingen i Sverige tjänar pengar på kvotflyktingar… de passerar ju direkt inga jurister inga överklaganden etc.

  17
 4. Men … vad är detta? Sverige – som enligt löfte – skall minska invandringen åker alltså ner för att “hjälpa” s k kvotflyktingar till en “fristad” i Sverige. Trodde jag hörde fel när detta lästes upp på nyheterna i morse.
  När skall vansinnet upphöra? Tidögänget fortsätter i samma anda som tidigare regimer. Det är något allvarligt fel på Sverige och svenskarna(80%)!

  44
  • “Det står mycket dumt i toran och gamla testamentet också”
   Men det som står i koranen slår allt som påstås dumt i Toran och Bibeln med massar av hästlängder.

   11
   1
 5. Börjar du vakna nu Svensson? Kanske det är dags att bli nationalist? Efter ett halvt sekel av lögner om att nationalisterna förstör vårt land. Det är precis tvärt om. Dom jävlar vänsterfeministerna har gett bort vårt land till kriminella och inavlade muslimer.
  Det verkar vara nu kriget börjar för att försvara vårt land.
  Reinfeldt och Löfven, vi vill ha er i första försvarslinjen mot fienden. Va sa ni? Törs ni inte? Då tycker jag ni ska fly till Mellanöstern.

  37
 6. Kan någon seriöst förklara varför irakier skall hämtas till Sverige som kvotflyktingar? En kvotflykting är ju VIP och kan inte utvisas, kan ta hit anhöriga utan prövning mm. Lägg ner systemet med kvotflyktingar nu! Är det några det är extra synd om som borde hämtas är det väl förtryckta afganska kvinnor tex?

  38
 7. “… Det är ju allmänt känt att Sveriges anseende har påverkats i framför allt arabvärlden,..”

  Men OJ så “hemskt” och “fruktansvärt” då !

  Jag tycker att Sverige skall SKITA FULLSTÄNDIGT hur Sverige “uppfattas i den ISlamistiska arabvärlden..

  49
 8. Så då fortsätter vi att bränna deras koran och som resultat kommer färre MENA hit och förhoppningsvis åker fler MENA hem.
  En klar Win-win.

  45
  1

Kommentera