Skottlossning i Helsingborg och Malmö

VÅLDSVÅGEN. Ett flerfamiljshus i Helsingborg blev beskjutet under natten. Inga personer ska ha skadats i samband med skjutningen.

Steget Efter

Platsen spärrades av och genomsöktes med hund och polisen kontrollerade både personer och fordon i området. Ingen person har gripits och avspärrningarna hävdes under natten.

Händelsen rubriceras som grovt vapenbrott.

Polisen

I Västra Kattarp i Malmö har flera skott avlossats mot en villa. Polisen tror att skjutningen har skett sent under fredagskvällen, men upptäcktes först på lördagsmorgonen.

På plats kunde polisen konstatera att ytterligare en villa träffats av skott.

Inga personer har skadats i samband med händelsen.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Skottlossning i Helsingborg och Malmö

 1. Flashback informerar att skjutningen var mot en fastighet vid Övre Nytorgsgatan på Söder i Helsingborg, citat: “mitt i ett av Hbg:s värsta babbe-ghetton“

  För några timmar sedan skrev på flashback en svensk bilist som besökt Söder i Helsingborg, och han kallar det för en laglös stadsdel, efter att en Mellanösternkille hoppat ur sin bil och ville slåss.
  Citat:“Ska djungelns lag råda på Söder? Var är polis undrar man? En stadsdel som helt enkelt verkar vara deras i nuläget. Plötsligt kommer en BMW-riddare, gasar förbi utan att överhuvudtaget tänka på väjningsplikt eller att ge den som kör på huvudled företräde. Jag tutar och då hoppade han ut och ville gruffa. Det är inte för intet de kallas för världens mest lättkränkta människor, de är extremt lättprovocerade. De kör hur de vill, beter sig hur de vill och står högt över lagen. Det är åt helvete hur de beter sig, där ska polis finnas som straffar dessa banditer i trafiken. Till dig som är Helsingborgspolis, hur känns det att ni svikit vanliga laglydiga medborgare i Helsingborg som bara gör ett ärende på Söder och behöver riskera livet för att nå sitt mål? Detta på grund av att dessa vägrar att anpassa sig efter trafikregler och kör som om de äger området? Vakna upp polis och politiker i staden, det här är inte hållbart eller sunt för fem öre!

 2. Har varit runt på några tidigare fina badplatser i Sverige. Nu är de helt jävla förorenade av svarthårig, skrikande och utbredande muslimjävlar. Dom måste ha en kollektiv hörselskada för de skriker hela tiden. De som har gett bort vårt land till dessa primater borde landsförvisas.

  14
 3. Vad i allsin dar ! Hjälpte inte sluta skjutkampanjen som var sååå framgångsrik ? Utöka gratisätande av pizza till buset,så blir det nog lugnt i Malmö och Helsingborg.Hjälper inte det så får man väl ställa ut fler rosa gräsliga statyer av fantasidjur för dyra skattepengar.Då blir det garanterat lugnt.Eller har jag fel ? Obs : det kan finnas ironiska spår av icke pkmässig karaktär i ovanstående text…..

  15
 4. Kom igen!
  Bara spräng och skjut. Det berikar vår kultur, och är precis så som 80% av landets röstberättigade vill ha det.
  Vi andra har ingen talan, för vi är facister, nazister och allmänt främlingsfientliga. Det är man nämligen, om man visste, att denna utvecklingen skulle komma och hade synpunkter på idioten Löfvens bombastiska uttalande: ”Mitt Europa bygger inga murar”.
  Så, fortsätt att skjuta och spränga!

  26

Kommentera