Fyra ur bortalaget häktas efter dödsskjutningen i Sätra

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I måndags kväll var det 29:an för året som sköts till döds i Sätra centrum i sydvästra Stockholm. Nu har Södertörns tingsrätt, målnummer B 11865-23, häktat fyra misstänkta. De misstänks för inblandning i mordet och har ålagts med restriktioner.

Åklagare Sara Friedman säger att hon har två veckor på sig att utreda innan åtal ska väckas. – Vi kommer sannolikt inte vara klara till dess så då får vi fatta beslut om de ska vara fortsatt häktade. En man i 20-årsåldern dödades i skjutningen, som inträffade i en galleria. De fyra nu häktade personerna greps samma natt.

De misstänkta på sannolika skäl är:

 • Abdifatah Nuur, Alasow, född 2000, skriven i Eskilstuna
 • Antonio René, Alegria, född 2006, skriven i Norrköping)
 • Qadar Keyse Daud, född 2002, skriven i Eskilstuna, medborgare i Somalia
 • Leonard Raad, Saeed, 2007, skriven i Älvsjö

-Pettersson säger bra jobbat, nu får vi hoppas på att bevisen håller och rejäla straff. Tyvärr är straffen för de som är under 18 år fortfarande orimligt låga.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Fyra ur bortalaget häktas efter dödsskjutningen i Sätra

 1. Det tycks drälla av invandrare med diverse militära handeldvapen och grövre militära vapensystem. Frågan är om de innehar mer vapen och skjuter fler människor än Sveriges jägare skjuter varje år. Sveriges myndigheter tycks ändå vara mest kritiska och krävande över svenska jägares vapenförvaring och licenser. Förklaringen gissar jag är att det finns många sossar i svenska myndigheter.

 2. Det var inte Svenssons som varit framme den här gången heller. De blir säkert en tillgång för Sverige i framtiden! Det gäller för vanligt folk att inte vara på fel plats och tidpunkt, för att inte bli träffad när dessa individer skjuter mot varandra.

 3. Utsläppta på måndag med ett påse pengar från JK Mari H. INGET KAN FÖRVÅNA LÄNGRE! De styrande måste tro att folket är idioter som inte förstår. Men är det så?

  9
  1
  • Sala, de kommer inte att bli utsläppta på måndag och de kommer inte att få en påse pengar om de är skyldiga.

   Och jättelika skadestånd är snart historia.

Kommentera