Ytterligare sex personer döms efter koranupploppen

ISLAM. Ytterligare sex personer döms för koranupploppen 15-17 april 2022 i området Skäggetorp i Linköping, rapporterar P4 Östergötland. Samtliga dömda är mellan 16 och 21 år. Tre av dem döms för till tre års fängelse för grovt sabotage mot blåljusverksamhet och övriga tre till ungdomstjänst. De ska även betala skadestånd.

Bild på de dömda från Sveriges Radio. SR nämner inte med ett ord att samtliga har muslimsk invandrar bakgrund.

Samtliga har nekat till brott. Det var under påskhelgen förra året som upplopp bröt ut på flera håll i landet i samband med att islamkritiska Rasmus Paludan planerade att bränna koraner.

Linköpings tingsrätt målnummer B 1481-23, de dömda är:

 • Faris Al Abdullah, född 2007, medborgare i Syrien och Sverige, döms för grovt sabotage mot blåljusverksamhet till ungdomsövervakning 6 månader. Advokaten och målsägarbiträde kostar 330.000 kronor som betalas av staten.
 • Hussein Al Abdullah, född 2002, medborgare i Syrien, döms för grovt sabotage mot blåljusverksamhet till fängelse i 3 år. Staten betalar advokaten 227.000 kronor.
 • Daniel Ghorbani, född 2006, döms för grovt sabotage mot blåljusverksamhet till ungdomsövervakning i 6 månader. Staten betalar advokaten 140.000 kronor.
 • Abd Alrahman Kwara, född 2004, medborgare i Syrien och Sverige döms för grovt sabotage mot blåljusverksamhet till fängelse i 3 år. Staten betalar advokaten 249.000 kronor.
 • ABD Alrahman Mustafa Sayyadi, född 2004, döms för grovt sabotage mot blåljusverksamhet till fängelse i 3 år. Staten betalar advokaten 200.000 kronor.
 • Adam Jalal Weli Weli, född 2005, döms för grovt sabotage mot blåljusverksamhet till ungdomsövervakning 9 månader. Staten betalar advokaten 208.000 kronor.

Skadestånden är på flera hundratusen som de ska betala solidariskt.

-Pettersson försökte hålla koll på antalet dömda kaosmuslimer men har fått ge upp, men det är drygt 150 som hittills dömts för koranupploppen. Samtliga med muslimsk invandrarbakgrund.

Jag är bekymrad över att det påstås att bara några få muslimer är fanatiker. Var är alla normal muslimer? Var är protesterna mot hur regeringarna i muslimska länder uppträder?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Ytterligare sex personer döms efter koranupploppen

 1. Det är ren och pur ONDSKA.
  VARFÖR kan inte tjejerna i vår regering ta in och begripa det?!!

  Dessa varelser som vill “ta över”
  – de talar med Djävulens käftar.

  17
 2. Hur många finns det i Sverige som den här?, och som blev utfrågad i Al Hayat TV för några år sedan (utskrift av frågor o. svar / tv-filmen finns i länken):
  “Så du är i Sverige nu och blir omhändertagen av de otrogna?“
  …Ja
  “Du får mat och dryck eftersom de betalar.“
  …Det är Allahs pengar, inte deras.
  “Du får bidrag från deras regering, ja, du får allt från dem.“
  …Det är pengar från Allah, inte från dem.
  “Men varför reser du då inte till ett muslimskt land, t.ex. till Mecka,
  profeten Mohammeds födelseplats, så att du kan få njuta av Islam i dess eget land. Varför reste du till de otrogna för att leva med dem?“
  …Vi är här i ett religiöst uppdrag, för att sprida vår religion.
  “Vet du att islam förbjuder att man lämnar sitt muslimska land för att bo i de otrognas land, om man inte blir tvingad till det.“
  …Allt land tillhör Allah, hela jordens karta.
  “OK, låt mig då ställa frågan om den text där Muhammed säger: ”Jag kom till er med slakt”, är det en text som du stödjer?“
  …Jag håller med till 100 procent.
  “Och när han sa: ”Jag har av Allah blivit beordrad att strida mot folk ända tills de alla säger – ”det finns ingen annan gud än Allah och Muhammed är Allahs profet” är det också 100 procent korrekt?“
  …Ja, vi tänker strida mot dem och för det känner vi ingen skam.
  https://m.facebook.com/FramtidSverige1/posts/10162015884850192/

  16
 3. Dom kommer inte att betala några skadestånd, det blir i så fall skattebetalarna. Vad jag
  inte kan förstå varför i h—te dras inte dom Svenska medborgarskapen in??Låt Syrien
  och andra länder ta hand om dessa avarter av människosläktet, dom kommer aldrig att
  bli till nytta för detta landet! Skicka gärna med deras advokater, som får dem att neka till
  brott!

  23
 4. Har svårt att se någon som helst lönsamhet i att importera denna typ av människor, hade dom försökt stena poliser i sina hemländer så hade dom varit avlivade sedan länge!

  23
 5. Pixlade?

  Kan dom inte gå över till svartvit film som mörkar ännu mer, men de som vet, har redan förstått att svenne är inte med i bilderna…

  18
 6. Var är “alla” muslimer som står för demokrati nu när dom behövs. Eller kommer dom visa sitt rätta ansikte så småningom.

  17
 7. Jag bara undrar, är regeringen lika onda som Islam?? Tycker han i kranen i mitten liknar muslim älskaren Gardell, vet ngn om han lever?

  17
  1

Kommentera