Kärnvapenhot från Medvedev igen

UKRAINA. Rysslands förre president Dmitrij Medvedev har flera gånger under kriget hotat om användning av kärnvapen. På söndagen gjorde han ett nytt sådant utspel och skrev på Telegram att en framgångsrik ukrainsk motoffensiv tvingar Ryssland att trycka på knappen.

”Föreställ dig att offensiven, i samordning med Nato, skulle lyckas och sluta med att delar av vårt land tas ifrån oss. Då skulle vi tvingas använda kärnvapen. Det skulle inte finnas någon annan lösning”, skrev Medvedev enligt CNN.

-Pettersson noterar att de ryska ledarna är oroliga för att Ukrainas framgångar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Kärnvapenhot från Medvedev igen

 1. De största stridsspetsarna som Putte har tillgång till idag är på 140 kiloton. Så domedagsprofetiorna kan inte inträffa även om USA, Putteland, Storbritannien, Kommunistkina, Frankrike, Indien, Pakistan och Israel alla bränner av sina kärnvapen på en gång.

  5
  3
 2. JAG TROR INTE ATT RYSKA FOLKET VILL HA DETTA KRIG, MEN DOM HAR EN SAMLING DÅRAR TILL LEDARE, SOM LEVER KVAR I TRON ATT DOM KAN TVINGA
  ANDRA LÄNDERS FOLK TILL UNDERKASTELSE!
  FÖR ATT NÅ NÅ DIT DOM NÅTT HAR DOM SPÄRRAT IN OPPOSITIONEN!

  18
  4
  • Då tror du fel eftersom den ryska befolkningen gång på gång sedan kriget startade har visat att de står på Puttes sida och att de anser att kriget är rätt och Ukraina ska utplånas.

   4
   1
 3. Träskmänniskorna i Kreml, gör bort sig dagligen. Kan inte låta bli att dra paralleller till min barndomstid, på fotbollsplanen.
  Den feta bortklemade ungen, som ständigt skrek ”straff”, och alltid skulle vinna samt hotade med: ”Jag hämtar min pappa. Han är starkare än din pappa”!
  Medvedevs uttalande påvisar en kraftig IQ-brist! Fjant!

  24
  2
 4. Ryssarna är ett märkligt folk. Dom hävdar att dom försvarar ryska medborgares intressen i dom ockuperade delarna av Ukraina. Men har inget emot att bomba dom med atomvapen. IQ-nivå.

  29
  3
 5. Ukraina är inte intresserade av att ockupera delar av Ryssland.
  Nazisterna i Moskva måste plockas bort, men det görs bäst av ryssarna själva och dessutom förhoppningsvis blir den lösningen mer långvarig.
  Det kommer säkert att hållas nya Moskvarättegångar någon gång i framtiden där de mer framträdande av nazisterna som överlevt, kommer att få sina straff.
  Medvedev, Lavrov, Sjojgu och de andra ledande militärerna och naturligtvis Putin själv är självskrivna för dessa rättegångar.

  44
  2

Kommentera