Erdogan kräver terrorfokus för svenskt Natomedlemskap

ISLAM/NATO. Turkiets president, Recep Tayyip Erdogan, vill alltjämt inte säga när landets parlament kommer ratificera Sveriges Natoansökan. Till turkiska medier antyder han dock att det finns ett sätt för svenska myndigheter att snabba på processen:

Det kommer att gynna Sverige att vidta konkreta åtgärder för att bekämpa terrorism och utlämning av terrorister – de frågor som är känsliga för Turkiet, säger han enligt Reuters.

I samband med Natotoppmötet lovade Erdogan att den svenska ansökan skulle behandlas ”så snart som möjligt”. Bara någon dag senare preciserade han sig till i oktober när det turkiska parlamentet återsamlas efter sommaruppehållet.

-Pettersson tycker Sverige ska säga till Erdogan att han inte ska lägga sig i svensk politik och att vi kan vänta med Nato medan han förklarar för Natos 29 medlemmar som ratificerat vår ansökan varför det dröjer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Erdogan kräver terrorfokus för svenskt Natomedlemskap

 1. Jädrar vad gubben blåste fjäskande Billström och svensk nyhetsmedia. Ungefär lika pinsamt som när vi släpper in, fjäskar för och bidragsdoppar kurdiska terrorister och andra tveksamma kurder. Sverige, ett land utan ett uns heder som slickar marken för såväl islamister som terrorister.

 2. Turkgubben är ju en jäkla skitstövel som ägnar sig åt utpressning av oss. Han ska ge f-n i att lägga sig i vad vi ska göra och inte göra. Men samtidigt så kanske detta är den katalysator som erfordras för våra politiker med inneboende besluts-vånda. Alla är väl överens om att terrorister har inget att göra i vårt land. Och återvandring kan nog många hålla med om att det är nödvändigt både för oss och förmodligen även för invällarna. Så även om Erdogan utnyttjar vår inneboende dumhet, så varför inte slå två flugor i samma smäll och skicka iväg allt j-a importerat drägg så får vi Nato på köpet. För vi kommer aldrig att få tummen ur av egen kraft. Till det är vi allt för ängsliga och oroliga över den egna karriären och rasist-stämpeln.

  9
  3
 3. Erdogan har uppmanat turkar som bor i Europa att skaffa fem barn, så att turkar tar en större plats i det europeiska samhället. Budskapet är att turkar är Europas framtid, islam ska ta över. Det känns som att de inte ljuger, det sker redan genom infiltration av myndigheter och hög nativitet.
  https://petterssonsblogg.se/2017/03/18/fod-fem-barn/

  Mohamed Omar (Eddie Råbock):
  ”Turkiet är inte, och har aldrig varit, en del av Europa. Turkiet är en del av den islamiska världen. Väst ska göra som de säger, annars! Håller den osmanska imperialismen på att vakna till liv? Det verkar så. Erdogan är ingen småkriminell knäppgök från Göteborgs förorter. Det islamistiska hotet är större än terrorismen. Vi talar om stater som helt eller delvis styrs av islamisk lag, som Saudiarabien, Iran, Pakistan, Sudan, Afghanistan med flera. Det krävs att vi gör motstånd.”
  https://detgodasamhallet.com/2017/04/18/osmanerna-ar-tillbaka/

  12
  2
 4. Hur välvilligt man än vill se på att Salwan Momika bränner koraner, kan man undra om han gör det av egen vilja eller är köpt av någon. Är han en nyttig idiot för krafter som vill splittra vårt land ännu mer eller en betald lakej för högre makter?
  Han är ju inte ens svensk medborgare, han har bara ett tillfälligt uppehållstillstånd. Gör han det för att bli ännu mer inpopulär i Irak så hans argument blir starkare att han inte kan återvända och således blir politisk flykting och inte kan skickas tillbaka?

  • Undra kan man göra, men vi vet det inte än. Det kan också vara så att Natoivrare gör allt för att misskreditera honom och rädda Natoprocessen och därmed eldar på agentnarrativet. Lika väl som att kinesiska dissidenter får flyktingstatus bör denne man ha det. Såvida inte nya uppgifter kommer fram. Det finns ju bevisligen yessidier och kristna i Irak som behandlas mycket illa.

  • det är knappast så att Erogan skam göra någon bedömningarna om terrorism islam är en terrorist organisation. det märkliga är att det är bara Iran som stämplats som terrorister .. samtidigt som Turkiet spelar med Putin! det är inte dessa två jätte terrorister som skall tala om vad dom tycker om vad som är terrorism.

   5
   1
 5. Rasmus Paludan och Salwan Momika har bevisat att islam inte hör hemma i civiliserade samhällen. Bevisen är överväldigade plus all annan djävulskap som kommer ur den gudstro från helvetet.
  De som inte har förstått det ännu måste betraktas som totalt obildbara.

  35
  1

Kommentera