Föd fem barn


Recep Tayyip Erdoğan hotar inte bara med att släppa in 15 000 flyktingar i Europa varje månad. Han uppmanar också turkar som bor i Europa att föda fem barn per familj.

Tidigare har Erdoğan uppmanat sina egna medborgare att föda tre barn per familj och under ett tal i veckan uppmuntrade han turkar som bor i Europa att föda fem barn per familj. Turkar ska ta större plats i Europa, för turkar är Europas framtid, är budskapet.

SvD

Ni som sett den norska dokumentären ”Det muslimska brödraskapet” har också sett högt uppsatta individer säga att islam ska ta över väst och att det redan sker genom infiltration av myndigheter och hög nativitet. Det känns som att de inte ljuger…


7 responses to “Föd fem barn

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: