Araber tar makten på tyska friluftsbad

UTRIKES. Friluftsbad är populära i Tyskland. Men nu ger de efter för massiva problem med framför allt unga män med invandrarbakgrund. Efter en våg av våld får flera friluftsbad polisskydd eller stänger tillfälligt. 

Skärmdump från storbråk

Problemen är så stora att de anställda i friluftsbaden ropar på hjälp. De terroriseras, kallas de värsta sakerna, spottas på och trakasseras. Gästerna blir också grovt trakasserade. Homosexuella, transpersoner och andra minoriteter drabbas särskilt hårt. Ungefär så lyder budskapet i ett samtal från desperata anställda i friluftsbaden i Berlin. De har skrivit ett brev till ledningen eftersom situationen verkligen är utom kontroll. Gärningsmännen är främst araber, och även några tjetjener, skriver BILD .

Araberna kommer i så stora grupper att det är omöjligt att upprätthålla reglerna för gott uppförande i friluftsbaden, skriver de desperata medarbetarna. De anställda ringde på hjälp redan för en månad sedan, då det asociala och våldsamma beteendet tog fart på riktigt. Men det lyssnades inte tillräckligt på. 

Några dagar senare stormar 50 unga män en vattenrutschbana. Det blev upplopp och vattenrutschkanan var stängd. Men efter det fortsatte det bara. Förra helgen var det bråk och oregerliga besökare igen. Gärningsmännen vägrade följa de anställdas order. Till sist fick polisen hjälpa till att röja området. 

Flera friluftsbad i Berlin har så stora problem att polisen är på sin vakt. De anställda är sjukskrivna i massor. Och de privata ordningsvakterna klarar inte heller av att hålla ordning och reda. Men inte ens polisen kunde se till att Columbia Bath förblev öppet. Det var stängt tills vidare i en vecka. Friluftsbaden i andra storstäder upplever exakt samma problem. Problemen är så omfattande att de har tagits upp av regeringen. 

Den socialdemokratiske inrikesministern talar om fler permanenta polisvakter. Det borgerliga CDU kommer att ha omfattande identitetskontroller. 

BILD Men det är rena impotensförslag som inte stoppar problemen. År efter år har det varit samma problem med unga män med invandrarbakgrund i friluftsbaden. Varje år har politikerna kommit med förslag som mötts av kontroverser. Och visst har problemen fortsatt i en allt värre och mer okontrollerbar version.

-Pettersson säger att det är samma problem i Sverige på nöjesfält, bad, bibliotek osv. Problemet beror på att antalet dysfunktionella invandrare tillåts växa… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Araber tar makten på tyska friluftsbad

 1. Bloggens läsare är ju intresserade av utlänningar. Jag befinner mig just nu i Oslo och kan meddela att det vimlar av Pakistaner, somalier, araber och svarta här. Personalen på Narvesen, Seven eleven och liknade är mörkhyade utlänningar.
  Norrmännen verkar nästan vara i minoritet, de kanske befinner sig i Dörlandet på semester.
  Tiggeriet flödar, verkar mest vara norska narkomaner men även Zigenare.

 2. Man kan ge fanken i att skotta bort snön på garageuppfarten och problemet löser sig själv till våren. Det här problemet kommer inte att löss sig själv.

  14
 3. Oavsett var storkäftarna befinner sig i världen blir det bråk, är dom inte normala??

  38
 4. Bara ytterligare ett bevis för att det inte är “regionen Mellanöstern” som står för våldet som tvingar folket “på flykt”!
  Utan våldet beror på folket och människorna i regionen, dvs samma folk som vi nu massimporterar med den felaktiga motiveringen att “de flyr från våldets Mellanöstern”!

  51
  • nosferatu: Tänk om sånt hänt här. Aftonbladet hade skrivit rasister på badplats

   34
 5. När jag besökte en insjö för bad nära Alvesta för något år sedan var det en grupp ynglingar ca 20-årsåldern som var där i grupp och tuggade på snacks. När ankor närmade sig dem för att tigga lite av dom kontrade de med att småsparka på dem och kasta småsten. Mycket möjligt att de vara nyanlända och ensamkommande dvs denna term som offentliga myndigheter använder sig av. Kanske var de afgahaner eller araber. Man får vara mycket försiktigt med vad man skriver. Vet andra personer som har råkat väldigt illa ut.

  38
  1
 6. ja Tyskland har ju valt sida redan under kriget med ett gemensamt intresse då man roade sig med mord på judar !! det går ju liksom inte att bryta det sammarbete .. så det är jihadister och araber som bestämeri Tyskland sen dom röda trollen lämnat Tyskland då har ju en brist på seriösa vänner uppstår i Tyskland.. det är antagligen därför som tyskarna plötsligt börjat intressera dig för kineser , trots ett besvärande tonläge i USA?

  8
  2
 7. Nu skall Sverige bygga mer fängelseplatser.
  Av vilken anledning skall vi ta hit pensions räddare för att sitta i fängelse?

  69
  • Lisa.

   En grävmaskin löser lätt detta lilla problem, ett hål i marken, ett gäng cement-ringar på varandra, ner med två och låt vädret göra resten, de kan värma varandra(det lär dom göra)?
   När det tystnat så fyll igen….gör om…
   snEU vill ju att vi återställer marken?
   Usch, så det kan bli…..när man drömmer till…?

   14
 8. GODHETEN hos de verklighetsavisande kommer man nog aldrig att kunna ändra på

  Det man INTE vill se, det ser man INTE förrän man själv blir drabbad och då är det försent. GLÖM ALDRIG LUNA!

  Aldrig har väl orden “Vi såg det INTE komma” haft en så tydlig markering.

  De Nya Islamisterna (M) har också människor i toppen som hyllar sin egen godhet och sitt eget krypande för verkligheten.

  Tobias Billström är ett typiskt exempel på en syltrygg som säkert vet bättre men som krälar i dyn för att tillfredsställa kvinnohatarna inom islam.

  Hans chefs fru är nog inte bättre.

  https://ledarsidorna.se/efter-vilnius-vem-ar-birgitta-ed/

  När kommer vi att få se någon rakryggad stå upp och beskriva verkligheten som den är och inte som somliga hoppas att den skall vara

  Kanske redan 2026???

  PS det verkar saknas 18.000 fängelseplatser. Enkel lösning vore att skicka ut de som begår brott i Sverige till de jordhålor de kom ifrån

  55
  • Jag tycker de uppför sig allt sämre.
   Ju fler det kommer desto sämre blir det.

   45
   • Ja, så är det. En(1st) är inställsam, men ju fler de blir, ju aggressivare blir de.

 9. VEM ÄR FÖRVÅNAD???

  Om man importerar dysfunktionella och socio kulturellt efterblivna blir resultatet det förväntade.
  SKIT IN ger SKIT UT!

  Att det skall vara så svårt för högutbildade människor som via sin godhet och naivitet VILL tro annorlunda trots att verkligheten visar något helt annat

  ENDAST UTVISNING SKRÄMMER!!!!

  Faen ta allah syltryggar som förstör vårt land genom sin “godhet”

  56
 10. Var än araberna dyker upp
  blir det stora problem!
  Det är en riktig pandemi.
  Hur djävla allvarligt ska det behöva bli, innan ngt görs. ..

  VAKNA POLITIKER!! Det är bara en tidsfråga innan ni själva hänger i träna, eller dekapiteras.

  61
  • Har sagt det innan. Något eller några ligger bakom denna kaos. De sitter på skyddade platser och smörjer kråset. Vilka dessa är får tiden utvisa. Men var dessa är så är det kaos. De kan helt enkelt inte vara bland vanligt folk.

   19

Kommentera