Fyra begärs häktade efter knark- och vapenrazzia i Sollentuna

BROTTSLIGHET. På söndagen har fyra män begärts häktade, efter att ha gripits under torsdagen i samband med att polisen hittade större mängder vapen och narkotika i en lokal i Sollentuna. Häktningsförhandlingar kommer att hållas i Stockholms tingsrätt under söndagseftermiddagen.

Steget Efter

De fyra personerna är misstänkta för synnerligen grovt vapenbrott, synnerligen grovt narkotikabrott samt brott mot lagen om explosiva och brandfarliga varor, grovt brott. Åklagaren Johanna Kolga vill i nuläget inte säga vad det rör sig om för typ av vapen och narkotika. – Men jag påstår att brotten är grova på grund av mängden narkotika och vapen, samt på grund av en misstänkt koppling till organiserad brottslighet, säger Johanna Kolga.

Tillslaget i torsdags var resultatet av en lång tids spaning mot lokalen, säger Helena Boström Thomas, presstalesperson Stockholmspolisen. 

Polisen

-Pettersson får inte tag på några namn idag men jag skulle tro att det ser mörkt ut som vanligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Fyra begärs häktade efter knark- och vapenrazzia i Sollentuna

 1. Säkert utsläppta i morgon. GULLANDET med kriminella är bedövande.
  När blir det ändring?

  Kanske vi måste vänta till efter valet 2026

  5
  2

Kommentera