Migrationsverket beviljar 5 400 till­stånd för bärplockare från Thailand

Läs mer om denna helt onödiga import av arbetare. LÄNK Verket har dessutom lagt ned en massa tid på att kontrollera Thailändarna!

Eder Fjärranösternredaktör tycker att Migrationsverket i stället skulle ha kollat varför inte detta viktiga arbete utförs av några de hundratusentals arbetslösa invandrare som verket redan tagit in i landet. Jag är helt övertygad om att de arbetslösa immigranterna från Afrika som redan finns i Sverige efter en kortare instruktionskurs kan lära sig att plocka bär.

Tidigare på bloggen om problemen med “bärplockare” HÄR

13 thoughts on “Migrationsverket beviljar 5 400 till­stånd för bärplockare från Thailand

 1. Sätt in kompetensregnet iskogarna för att göra lite nytta och bidraga till sin försörkning.

 2. Många av immigranterna från Mena är förmodligen helt inkompetenta även gällande bärplockning. Det kräver uthållighet och fingerfärdighet i viss mån respekt för naturen och psyke som klarar jobbiga myggor. Det skulle bli kaozplockning till stor del. Inte värt besväret.

 3. Uppemot en Miljon går och drar benen efter sig varje dag, utan sysselsättning,använd dem även, om dom inte vill, tvinga dem!

 4. MENA-parasiterna kan inte jobba.
  Dessutom vet de redan vid ankomst till Sverige
  att de inte behöver.
  Den informationen har de från nätet sedan länge.

  19
  • REO, och vår nya regering har inga planer på att ställa några krav verkar det.
   Folket som röstade bort sozzepatrasket har blivit lurade…förvånad? Nej.

   2
   1
 5. ja vill man ha in skogen när få gäller det att hitta någon som vill jobba till skillnad från dessa muslimska parasiter som livnära sig på droger

  15
  1
 6. Här gäller det inte att tänka på klimatet eller CO2.

  Det är oundvikligt att man behöver bränna flera hundra liter kerosin när man flyger från andra sidan av jorden till Norden och sedan tillbaka efter att ha blockat bär åt GLOBALISTERNA. 5400 bär-resenärer betyder tjugotal flygplan som bränner men en miljon liter kerosin.

  Om befolkningen som redan finns i Sverige skulle blocka dessa bär, som ändå mestadels äts av svenskar, skulle mindre bränsle brännas, kilopriserna på bär skulle mirakulöst dubblas, och tusentals nordbor skulle få hälsosamma naturupplevelser på köpet. Det enda negativa vore att människohandlare och andra GLOBALISTER skulle tjäna lite mindre.

  19
  1
 7. Att det importerade MENA folket skulle sänka sig så lågt att de skulle böja sig och plocka bär för att själva tjäna sitt uppehälle kan vi glömma.

  BIDRAG, BIDRAG, BIDRAG, …. är vad som gäller.

  De Nya Islamisterna (M) tiger still. VART TOG MARIA VÄGEN?

  (SD>20%) har helt gått upp i rök.

  17
  3
 8. Ännu ett exempel på att tjänstemän saboterar en politisk inriktning. Migrationsverket är nog värst. Dags att övergå till ministerstyre som i andra demokratier.

  19
  1
 9. Bärplockning är inte så bara. Det är ett hårt ackordsarbete som slöa getherdar från Arabien och muhammedanland inte klarar av.

  28
  1
 10. Varför då ?? Vi har ju massor med arbetslösa bidragstagare. Låt dom plocka bär eller inga bidrag

  36
  1

Kommentera