Muslimernas krav på Sverige

De 57 muslimska länderna i Organisation for Islamic cooperation ställer nu krav på omvärlden och i synnerhet Sverige, att inte skymfa Koranen och andra muslimska symboler. Sveriges regering och UD tillhör de som förväntas krypa. Adam Cwejman skriver bra om detta i GP.

“Oppositionella torteras, fängslas och avrättas även i dessa länder. Fri press, yttrandefrihet och fungerande demokratiska institutioner förekommer inte”. Orden är hämtade från Cwejmans ledare i GP och åsyftar de länder som nu ställer krav på den moderna världen. Läs ledaren i sin helhet, för den är bra. Väljer Sveriges regering att krypa i det här fallet, är det svårt att stå emot i andra och då har vi plötsligt en situation där islam kidnappar den demokrati vi vant oss vid.

På OIC:s webbsida kan man bl.a. läsa om hur organisationen kämpar mot islamofobi. Ord som “vidta nödvändiga åtgärder för att ta itu med islamofobin…//…sådana ansträngningar görs på flera sätt och med olika verktyg”, borde väcka tankar i den moderna världen.

En av medlemsländerna i OIC är Iran. Iran valde i dagarna att inte skicka sin ambassadör till Sverige p.g.a. förra veckans koranbränning. Iran styrs av sharia-lagar, vilket bl.a. innebär.

 • att personer och organisationer som kämpar för jämställdhet döms till straff som fängelse, kroppsstraff och i vissa fall döden
 • att landets högste ledare inte kan väljas bort
 • att censuren är omfattande och att yttrande-, press- och informationsfriheten är kraftigt begränsad
 • att personer, även minderåriga, som hanterar droger avrättas
 • att religiösa och etniska minoriteter diskrimineras
 • att kvinnors och flickors rättigheter är begränsade
 • att homosexuella handlingar är kriminaliserade

Iran är alltså ett av de muslimska länder som nu vill begränsa Sveriges och den demokratiska världens yttrandefrihet. Författare av dokumentet varifrån ovan information kommer från är UD. Samma UD som nu får kritik för att de går den muslimska världen till mötes genom att fördöma koranbränningar och islamofobi.

Frågan är nu om den muslimska världens krav kommer att stanna vid fördömandet av koranbränningar? Får vi se samma reaktioner när det kommer till satirteckningar, konstverk, böcker, rätten att bära slöja i det offentliga etc?

24 thoughts on “Muslimernas krav på Sverige

 1. Stefan. Din länk går inte Adam Cwejmans ledare. Det bör vara den här:

  https://www.gp.se/ledare/det-%C3%A4r-den-muslimska-v%C3%A4rlden-som-ska-sk%C3%A4mmas-f%C3%B6r-sin-brist-p%C3%A5-yttrandefrihet-1.103943186

  Det är mycket bra det Adam skriver men kommentarerna är förskräckliga. Men Göteborgs-Posten ska hedras för att de har kommentarsfälten. De är de snart ensamma om när det gäller kommersiella nättidningar. De var åratal sedan public service hade kommentarsfält. De är inget jag saknar. De var både godtyckliga och odemokratiska.

  Stefan: Jag har inget jag vill lägga till eller dra ifrån det du har skrivit.

  • BRA ARTIKEL!!!

   Det bevisar bara att Tobias Billström & Co, tagit ställning MOT VÄST, och att vi måste värna rasismen, FÖR ATT HÄVDA VÅR RÄTT, OCH FRÅN UNDERGÅNG!!!

 2. När den sista muslimen har lämnat Skandinavien permanent så kommer Paludan att sluta elda koraner. Det har han själv sagt i en intervju. Var är de muslimska ländernas fördömande av de dagliga skjutningar och sprängattentat som oftast utförs av deras trosfränder? Samma sak när det gäller gängvåldtäkter, förnedringsrån, åldringsrån mm, mm? Var är deras fördömde av det som sker i Frankrike och delvis i Belgien och Schweiz också? Muselmanernas krav och fördömanden är extremt enögda och rasistiska mot de europeiska folken.

  10
 3. Det enkla lösningen är förstås att de muslimska länderna ledare räddar de muslimer som befinner sig i Sverige. Att tillåta sina (även f.d.) medborgare att uppehålla sig i helvetet på jorden är synnerligen dåligt religiöst och politiskt ledarskap. Naturligtvis ska de, liksom Sverige gjorde i t.ex. Afghanistan, hämta hem sina medborgare med flygplan, från de fasor som koranbränningar innebär.
  Man kan undra hur många ”extra” passagerare som skulle tvinga till sig platser på planen härifrån. Hur många härvarande muslimer som inte skulle låta sig räddas är också värt en fundering.

  14
 4. Tycker illa om den Religionen , men nu uppfattar Muslimerna som att det är bara deras bok som det är tillåtet att bränna, så är det ju inte, därför när dom gjorde detta kunde dom haft med något exemplar av Bibeln, Maos lilla röda, Mein Kampf, skräpböcker
  från vänsterförfattare? Det är ju det som är tillåtet, att bränna böcker, inte nägon särskild.

  Fast jag förstår inte meningen med att bränna böcker alls!

  5
  1
  • Meningen är att visa protest, mot hur muslimerna behandlar oss kristna, judar och västerlänningar, vare sig det är här, eller i muslimvärlden!!!

   DETTA ÄR MENINGEN MED KORANBRÄNNINGEN, ATT STÅ UPP FÖR DET JUDISKA, KRISTNA OCH VÄSTERLÄNDSKA, OCH VI SOM FÖRFÖLJS, TRAKASSERAS, VÅLDTAS OCH MÖRDAS P G A DET, AV MUSLIMERNA!!!

   DETTA ÄR MENINGEN MED KORANBRÄNNINGEN!!!

   7
   1
   • KORANBRÄNNINGEN, ÄR EN KAMP FÖR VÅRT, MOT ÅSIDOSÄTTANDET AV DETTA!!!

 5. Vi måste bestämma oss för om vi fortfarande vill att Sverige skall vara ett demokratiskt och civiliserat land med yttrandefrihet, välstånd, jämställdhet, trygghet, ……… styrt efter Svenska lagar

  ELLER

  om Sverige skall vara en repressive teologisk diktatur UTAN demokrati, yttrandefrihet, otrygghet, ……..

  Blir Sverige en teologisk diktatur kommer KVINNORNA ATT BLI DE STÖRSTA FÖRLORARNA. Även samhället i stort kommer att falla tillbaka då det INTE räcker med böner för att varken bota sjukdomar, förbättra kreativiteten och innovationer eller föra samhället framåt.

  UTVECKLINGEN kommer att stanna av och vi kommer att på nytt bli ett fattighus.

  2026 bör vi RÖSTA NEJ TACK till ISLAM. Vi bör också rösta på det parti som ser som sin uppgift att “hjälpa” tillbaka allah de som kommit hit för att leva på bidrag och kriminalitet. Samt de som INTE vill eller klarar av att leva civiliserat.

  Böner hur många ggr de än upprepas varje dag ger inget välstånd.

  12
 6. Läser just en rubrik att Kristna rådet vil förbjuda Koranbränningar men accepterar att Bibeln bränns. Man tar sig för pannan vilka förvirrade stollar.

  14
  • Kristna Rådet..?!
   Är det fullt av islamvurmande lesbiska tanter där ochså?

   13
 7. När vi kristna, judar och västerlänningar har samma rättigheter i deras länder, som muslimer har här, kan man börja fundera på koranbränningens tillåtelse!

  Men när de muslimska länderna, behandlar oss kristna, judar och västerlänningar i deras länder som skit minst sagt, och yttrandefriheten för oss där är minimal, ens för vårt eget, SKA KORANBRÄNNINGARNA I VÅRT LAND FORTSÄTTA I OMINSKAD TAKT, OCH T O M EXPANDERA ÄNNU MER!!!

  NÅT ANNAT, VORE ATT FÖRGÖRA OSS SJÄLVA!!!

  19
 8. Billström är en svag person som är så van vid att lägga sig platt för vänstern att han automatisk böjer sig fram och presenterar arslet när muhammedanerna blir upprörda.

  21
 9. Krav på Sverige.
  Det är politikernas sak
  Själv föredrar jag att kalla mig Skandinav,
  svensk är så “skämmigt”

  8
  4
 10. Börja med att förbjuda/riva eller stänga ner moske´er och dra in bidragen, och de som inte sköter sig ska ut på studs.
  Inga nya snyltare ska tas in oavsett.

  28
 11. Om det sovande folket föredrar sharialagar ska de rösta på Arga Andersson och Elaka Märtha Stenevi i nästa val .
  Ett förslag i all välmening .
  Rösta inte på vänsterpartierna de är en fara för Demokratin .
  De kan inte backa utan att erkänna vad de ställt till med .
  Rävsax.

  28
 12. De muslimska länderna ställer krav på oss. Vad erbjuder de som kompensation? Jag kan tänka mig att gå med på deras krav om de ger kvinnor lika rättigheter som män och de då aldrig kräver att kvinnor ska vara klädd med slöja samt att de tillåter alla sexuella varianter och tillåter dem att visa sin sexuella läggning öppet.

  19
  1
 13. Det är ju jättebra att 57 länder visar att det är dit de upprörda kan flytta, för de flesta av dem har ju flyttat hit från bl.a.dessa länder

  41
 14. Sverige skall INTE krypa och bocka inför odemokratiska kaosande diktaturstater !
  (inavlade islamistiska klaner)

  58
 15. Vad kan vi vänta oss av våra fega politiker? Inte ens de så kallade “feministerna”, hbtq-fjollor eller alla jävla organisationer för “mänskliga rättigheter” vågar yppa någon form av kritik mot islams förtryck och hat mot demokrati och frihet!

  66

Kommentera