Frankrike brinner eftersom de tar emot skräp-muslimer som ingen vill ha

ISLAM. Anledningen till att Frankrike brinner idag är att de bara har accepterat muslimer som deras hemländer ville bli av med. Det är enligt Mohammad Tawhidi, en australisk shiitisk influencer och självutnämnd “Imam”. Tawhidi, som kallar sig “Fredsimamen” på nätet, har hundratusentals följare på sociala medier. Han är vice ordförande i Global Imams Council, en föga känd organisation baserad i Irak, rapporterar iNyheter.

Mohammad Tawhidi är en muslimsk influencer och självutnämnd “Imam”. På sociala medier är han känd som “Fredsimamen”. Foto: Skärmdump, Twitter.

I samband med de upplopp som nu rasar i Frankrike har Tawhidi delat en video av sig själv från förra året som han menar återigen har blivit aktuell.

I videon går Tawhidi till angrepp mot Frankrikes president Emmanuel Macron.

Macron säger att den muslimska världen är i kris. Det är fel. Om du tittar på Dubai, Abu Dhabi, UAE, Oman, Kuwait, så finns det ingen kris där. Det är Frankrike som befinner sig i kris. Det är Frankrike som har valt att importera de värsta muslimerna som ingen vill ha. Frankrike har bara tagit in det “skräp” som dess hemländer skulle kasta bakom galler eller på annat sätt komma bort från samhället, säger Tawhidi.

Detta, tror han, är anledningen till att Frankrike upplever så mycket problem med sina muslimska medborgare.

Tawhidi sa att han tror att Frankrike importerar dessa muslimer för att få billig arbetskraft, vilket inte har gått särskilt bra.

“De muslimer som migrerar till Frankrike är de som vill dra nytta av sitt välfärdssystem och hitta vackra blonda damer. Det här är inte människor som vill åka till västländer för att arbeta eller bidra till det gemensamma bästa” säger Tawhidi.

I videon lyfter han fram Polen som ett utmärkt exempel på god invandringspolitik.

“Titta bara på polackerna. De har inga problem. Inte en enda terroristattack. “Polsk politik – vacker!” säger Tawhidi.

Polen har fått stor uppmärksamhet internationellt för sin strikta invandringspolitik.

Om Mohammad Tawhidi på bloggen…

Tawhidi medger i videon att Boko Haram, talibanerna och al-Qaida är problem relaterade till islam. Samtidigt menar han att religionen växer bra och att många muslimska länder mår bra, utan att plågas av terror.

Imamen hävdar också att Islamiska revolutionsgardet (IRGC) och dess anhängare tillåts ha bankkonton i västländer och göra “välgörenhet” där, men att de inte får verka i muslimska länder som Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Bahrain, Oman.

“Du skördar vad du sår. Västländerna kommer att få leva med konsekvenserna av sin egen politik”, säger Tawhidi.

Avslutningsvis säger han att västvärlden har gjort sig svagare, medan extremisterna har blivit starkare.

-Pettersson har ofta undrat, med reservation för att det finns en och annan vettig muslim, om det är islam som gör människor tokiga, eller om det är de tokiga som blir muslimer?

Charles de Gaulle

Charles de Gaulle 1890-1970 en av de stora Franska ledarna sade 1959 om en eventuell invällning av musselmaner, i svensk översättning:

“Det är mycket bra att det finns gula fransmän, svarta fransmän, bruna fransmän. De visar att Frankrike är öppet för alla raser. Men, det är bra, bara på villkoret att de förblir en liten minoritet. Annars skulle Frankrike inte längre vara Frankrike. Vi är fortfarande i första hand ett europeiskt folk av den vita rasen, av den grekiska och latinska kulturen och den kristna religionen.

Titta på historien! Muslimer, hur har det gått för dem? Har du sett dem med sina turbaner och jellabiyas? Du kan se att de inte är franska! De som förespråkar integration har hjärna som en kolibri. Försök att blanda olja och vatten. Skaka flaskan. Efter en kort tid , kommer de att separera igen.

Araber är araber, det franska är franskt. Tror ni att Frankrike kan absorbera tio miljoner muslimer, som i morgon kommer att vara tjugo miljoner, efter imorgon fyrtio? Om alla araber och berber i Algeriet ansågs franska, skulle du hindra dem att bosätta sig i Frankrike, där levnadsstandarden är så mycket högre? Min by skulle inte längre kallas Colombey- med de två kyrkorna utan  men Colombey-med det två moskéerna”.

LÄNK

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Frankrike brinner eftersom de tar emot skräp-muslimer som ingen vill ha

 1. Då har ju ändå Frankrike haft tur. På landsbygden är det fortfarande Frankrike!

  Här är ju minsta byhåla berikad till bristningsgränsen!

 2. Länderna mår bra , men hur mår människorna under islam !

  I de muslimska länder som “mår bra” så räcker det väl nästan att man bär koranen upp o ner för att få dödsstraff ! (?) . . . Men landet i stort mår bra ! (?)

  19
 3. Islam växer inte, islam krymper.
  Enda anledningen att den långsamt krymper är för att muhammedanerna alstrar många ungar samt har dödsstraff på de som lämnar islam vilket innebär att många lämnar islam i det dolda.

  14
   • Det är sant. Många imamer uttrycker oro för detta i muhammedanska länder. När tillräckligt många muhammedaner inte längre vill tillhöra islam kommer dessa länder bli sekulära.

  • Han är bra, den gode Dick!!!

   Ja, det är samma nazistiska terror, och förtryck av vårt svenska folk, hos den här regeringen tycks det, som förra!!!

   Det kunde lika gärna varit Magda eller Löfven, som uttalat sig!!!

   13
   1
   • Äsch, ta inte illa upp för lite humor, som bara inte gick att undvika, efter en så given metafor, som Jens H, uppgav!

 4. Någon som tror att det är en tillfällighet att Arga Andersson gullar med Malmömuslimen som hyllar terrorgrupper .
  Att hon betalar och kramar Kakabave .
  Att hon skriver avtal med kurder
  Att hon smutskastar Polen .
  Att hon svartmålar UNGERN.
  Att hon fått hjärnspöken av SD .
  Många anser att hon och hennes parti är det stora hotet mot Svensk öppenhet och Demokrati .
  Själv blir jag både rädd och ledsen över den väg (S) har valt .
  Efter Göran Persson , ättestupan .

  39
  1
 5. Är inte Frankrikes och Sveriges Politiker av samma klass ? NAIVA. !
  Har Sverige och Frankrike delat på alla knäppskallar som Arab länderna vill bli av med ?
  ” TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE ! ” I MITT EUROPA VINNS INGA MURAR !”

  Ps. Castro i Kuba gjorde samma sak. rensade fängelser samt mentalsjukhus och sände dessa guldägg till USA.

  42
  • Det är samma klientel i styret där, som här, som i nästan hela Europa!!!

   DEN FÖRLJUGNA VÄNSTERNOMENKLATURAN!!!

   25
 6. De goda, naiva och skenheliga är redo att offra det demokratiska välfärdslandet SVERIGE för ett efterblivet samhällssystem som INTE utvecklats på hundratals år.

  IRAN är ett tydligt exempel. Afghanistan ett annat.

  Är det bara tillgången på toy boys som lockar kvinnorna? Vad säger Annika Hirvonen (MP)?

  50
 7. Koranen i själv är ett stort hatbrott. Sveriges kristna råd kanske skulle ta steget fullt ut och konvertera, om de inte redan har gjort det.

  48
  1
  • Kritik av koranbränningar, är hets mot folkgrupp, då det är att kränka oss västerlänningar och vår kultur, som vi genom koranbränningarna hävdar!!!

   27

Kommentera