13 thoughts on “De vill döda oss

 1. Detta blir resultatet med en okontrollerad massinvandring från dessa kulturer och religioner. Ger man dem lillfingret så ryker därefter handen och nya krav ställs hela tiden och då åker armen och slutligen huvudet och då har vi ett shariasamhälle där Allah bestämmer allt. Detta är vad vissa partier och delar av den svenska kyrkan vill se i vårt land. Skämmes ta mig f-n.

  54
 2. Senast jag kollade hade franska poliser och gendarmeriet vapen så det är bara att skjuta skarpt.

  41
 3. Det är som i Sverige. Nu är det tjafs om koranbränning i FN. Hoppas våra politiker och tjänstemän berättar vilket helvete vi haft med alla galna, kriminella och inavlade muslimer i Sverige. Jag ska ta på mig att se till att inte en koran till bränns i Sverige, om muslimjävlarna slutar med sina sprängningar, pyromandåd, mord, våldtäkter, misshandlar, förnedringsrån, mm.
  Alla normala människor förstår när man lägger dessa i en vågskål, att den väger över till allt jävelskap muslimerna ställt till med. Börja där, ni i FN.

  49
 4. Det är höjden av idioti att bita handen som föder en. Men vad kan man annars förvänta sig av dem som tror på en kreatursskötares villfarelser.

  54
  1
  • Parasiter har inte förmågan att förstå hur värddjuret mår eller hur mycket det klarar!

   44
 5. Undrar hur länge denna polisman har jobbet kvar. Han slåss ju inte bara mot en sorts extremister.

  55
 6. Invandrar ondskan mot de länder som tagit emot dem och gett dem skydd, skola, sjukvård, ………… är påtaglig INTE bara i Frankrike utan även här i Sverige.

  Det socio-kulturella efterblivenhetsarvet ljuger INTE!

  Islamism driver på mot en teokratisk stat och politikerna vänder bort ansiktet.

  2026 röstar jag på den som vill förbjuda islam och sharia.

  Det är min DEMOKRATISKA rättighet men som jag ser det också min SKYLDIGHET!

  70

Kommentera