12 thoughts on “Dagens

 1. Man har bara implementerat sharia fel. Sverige har redan visat i samband med med reformationen, som slutade med att man försänkte halva kontinenten i 30 år av blod och terror att man kan dom här sakerna totalitär religös fanatism. Därför är man helt rätt ute i Sverige. Här är man rätt ute. Det kommer inte finnas en kristen kvar mellan St. Petersburg och Paris när man är klara.

  5
  1
 2. Ja men dom vill ju ha någon som föder o göder dem, det förmår dom inte själva.

  • I satansverserna så står det att ett av sätten att komma till deras himmel är att missionera framgångsrikt !

   Eftersom menaiter vanligtvis uppvisar mentala begränsningar så klarar de inte att predika övertygande , då är det tillåtet i islam att använda svärdet. . . Detta förstår de inte heller utan de börjar gå bärserk istället och bränner städerna de själva bor i !

 3. (S) vill också ta över världsherraväldet så det är hand i handske med ISLAM.

  Malmö islamisten El-Haj skyddas av Arga Andersson (S). Ett tecken gott som något!!!!!

  20
  • När islam fått makten så kommer de att “tacka” S och liberala vänstern genom att de får sina från lyktstolpar !

   I Iran -79 så dinglade alla som hjälpt mullorna ta över. . . Där dinglade även psykiskt sjuka , sexuellt avvikande , fängelseinterner och alla demokratikämpar de kände till !

   Detta väntar även för den svenska vänstern om de och imamerna får sin vilja fram 😨

 4. Ingår naturligtvis i en större plan om världsherravälde.
  Men förklara det för en Socialdemokratisk politiker den som kan .
  Och Märta och Per jamsar med .
  För de tror de kan få några röster på det .
  Sverige skiter dom i .

  24
 5. Sura 5 vers 51,i koranen, säger klart att muslimer inte ska ta hjälp av otrogna

  21
 6. Det var en genialt retorisk fråga, som nog besvarar sig själv varje gång den ställs. Islam drivs synligt, som en religion men är en offensiv politisk ideologi, som vill växa och utmanar staten. Därför ska de inte ha fria händer i ett land, som Sverige för här är samhället byggt generellt på öppenhet och frihet att tycka och tro vad man vill. Inte så långt tillbaks i tiden var mord sällsynta och om det skedde kunde tidningarna skriva om det i åratal. Det gör ont i en när man upplever att allt det börjar gå sönder pga. att man inte värnat Svenska samhället utan prioriterar mångfald före majoriteten medborgare. Man lär ut normkritik i skolor och allt, som följer i dess spår. Förra regeringen och nu oppositionen tycks behandla och ibland beskriva majoriteten svenskar i Sverige, som om de vore fientliga till sitt egna land. SD och dess 1,1 miljon väljare får ta emot många påhopp trots att SD:s politik är bra för Sverige.

  31
  1
 7. Islam hör inte hemma, passar överhuvudtaget inte in i civiliserade demokratier. Eländet syns i medier varje dag.

  38
  1

Kommentera