S-toppen till Kristersson: ”Sälj ditt sommarhus”

KORRUPTION. Moderatledaren Ulf Kristersson borde ”så fort som möjligt” sälja sin andel av sommarhuset utanför Strängnäs. Det kräver Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin, skriver Aftonbladet.

Bakgrunden till kravet är att statsministern delar sommarstället med sin vän Göran Thorstenson, som sitter i styrelsen för skolkoncernen Watma Group. Det har fått Baudin att ifrågasätta Kristerssons lojalitet.

– Tänker han på sin kompis eller det som är det bästa för svenska folket? Man måste kunna lita på att Sveriges statsminister inte hamnar i beroendeställning till någon som kan drabbas ekonomiskt, säger Tobias Baudin (S).

-Pettersson är mer bekymrat över Socialdemokraternas beroende till LO och en massa muslimska organisationer som leverera röster till S. Tänker S på svenska folket eller på makten?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “S-toppen till Kristersson: ”Sälj ditt sommarhus”

 1. Det finns många andelshus och lägenheter på semesterorter i Sverige och i utlandet. Baudin bör kolla och namnge alla sina partikamrater vilka som äger andelar och var.

  22
  • Förstklassig slasksosse, avundsjuk o missundsam på andra än sina sossesopakompisar,,,,

   15
 2. Istället för Morgan har vi nu fått den otrevlige gnällspiken Baudin som megafon för S. Tillsammans med Arga Andersson så vet dom inte vad de göra om dagarna numera, förutom att gnälla. På reservbänken finns BiB Strandhell, Dumberg och Ynkeman.

  36
  2
 3. Det gäller att hitta en ny vinkel; denna var inte så hållbar, Baudin. Det hela blir patetiskt när sossarna kommer med en sådan “anklagelse”. Som uttrycket säger “som man känner sig själv känner man andra”.
  (S) har mycket att stå till svars för. När de inte har någon politik att tala om kommer sådana här befängda uttalanden, vilket är pinsamt. Allt för att smutsa ner den riktiga politiska debatten. Skäms på dig, Baudin!

  36
  1
 4. Varf ger uttalanden av soc.dem. a l l t i d ett så korkat intryck..
  Jämt är det så. ..

  25
  1
 5. Så han äger ett sommarhus tillsammans med en man som sitter i bolagsstyrelsen för en skola. Finns det något annat man inte för göra som statsminister? Är det OK att göra överenskommelser (läs muta) personer med väldigt tydliga länkar till terroristklassade organisationer som Kakabaveh? Hade Kristerssons kompis varit rysk spion eller yxmördare hade det varit direkt olämpligt, men nu verkar polaren ha pengar och ha jobbat för dem vilket sticker i ögonen på socialdemokratiska bidragspartiet.

  41
  4
 6. Socialister är per definition idioter.

  Baudin påvisar detta varje gång han ska försöka verka intelligent i ett uttalande.

  46
  2
  • Tänk då på att Arga Andersson inte höll sig för god för att anlita svart arbetskraft för städning, det blev det snabbt tyst om.

   12
 7. Om visionerna saknas kan man alltid (S) försöka smutskasta och genom insinuationer, halvsanningar eller rena lögner försöka förminska sin motståndare.

  (S) vart tog visionerna vägen? Är det endast islamiseringen som driver på?

  (S) MAKTEN FRAMFÖR ALLT!!!

  54
  2
 8. När ska Sossarna avbryta sina förbindelser med Muslimerna som ni ingått där feta
  summor används till att slå upp nya Moskeer? Att ge denna medeltida religion fördelar
  är inget som ni frågat Svenska folket om. Detta är inget annat än ett sorgligt KRYPERI
  för medeltidens härförare. Nu när er oseriösa lotterförsäljning kommer att stoppas kommer ni inte ha råd att skänka bort makt och pengar till Islam!

  Detta kryperi har vi precis sett prov på när man sparkar en av folket accepterat
  kommunalråd för att ta in gängkriminella?Så Baudin Shut up !

  68
  2
 9. Apropå Rektorn i Norge så gjorde hon en pudel på det hon sagt.Hon sa sitt hjärtats mening men sedan kom pk monstret och knackade henne på axeln och sa aja ,baja så får man inte tycka.Dom blir ju så kränkta för att dom vill upprätthålla sin medeltidskultur oavsett om dom frivilligt valt att bosätta sig i ett modernt land. I vilka yrken skulle det inte anses oerhört oförskämt att inte besvara ett handslag som tack för något ? Jag känner inte till något sådant …..

  55
 10. Och Baudin är styrelseledamot i Ekonomiska föreningen Sandika Fritidsområde. Snacka om dubbelmoral.

  61
  2
 11. Och vad ända in i glödheta har han med det att göra. Suktar han efter att kopiera sovjet-staten och förvandla vårt land till en kolchos. Han borde tvätta sin egen byk i stället !

  65
  3
 12. Roligt med sossar som varnar för risken med vänskapskorruption. Snacka om att kacka i eget bo. 😀

  76
  2
  • Baudin drar sig inte för någonting
   Nu håller han på att växa i Strandhälls klänning som årets skvallerkärring .

   13
 13. Den mycket “mosige” och geledallrande Baudin borde hålla sin trut ( tipstack till per Gahrton )

  49
  2

Kommentera