Studentfirande i Göteborg – ”Fuck Sweden”

INSÄNDARE. Efter att ha sett Joakim Lamottes video från det mångkulturella studentfirandet i Göteborg så kan man inte bli annat än upprörd över dom palestinska och kurdiska slynornas uppförande när dom pekar finger och uttalar fuck Sverige.

Ni tre och era föräldrar och säkerligen alla era släktingar har ”flytt” hit och fått en fristad i Sverige med allt vad det innebär, bl a att ni har kunnat ta studenten. Nu är det väl på det sättet att studenten i princip har tappat allt av det som förr i tiden betecknades som en prestation som man kunde vara stolt över.

Idag kan tydligen vem som helst ta studenten vilket ni tre och alla andra som medverkar i videon är ett bevis på. Antagligen så räcker det för sådana som ni att man på svenska kan uttala frasen ”är du rasist” för att kunna kalla sig student.

Med tanke på vad ni och era föräldrar fått ta del av vad det gäller den svenska välfärden och det troligtvis utan att någon av er bidragit till att förverkliga detta så borde ni skämmas för ert uppträdande.

Jag kom hit från Ungern som fyraåring tillsammans med mina föräldrar år 1956 och jag är uppriktigt tacksam över att vi fick en fristad här i landet och jag skulle aldrig kunna uttrycka sådana oförskämdheter mot det svenska folket och Sverige som ni gör i Lamottes video.

Tydligen så kan era kulturer inte uppvisa annat än våld och konflikter eftersom där råder ständiga krig och

därför borde ni uppvisa tacksamhet mot Sverige istället för oförskämdheter.

Ni och alla andra s k mångkulturella studenter borde skämmas för det ni uppvisar när ni firar eran s k studentexamen. En studentexamen som tack vare eran mångkulturella uppvisning och ”fuck Sverige” uttalande inte är något annat än ett bevis på eran bristfälliga intelligens.

I videon kan man också förundras över den svenska kvinnliga polisen som på Lamottes fråga om det är tillåtet att smälla av fyrverkerier på det sättet som man gör svarar att det inte är tillåtet.

Någon åtgärd från hennes sida eller från andra poliser sker inte så det är ju inte alls underligt att man tar sig vilka friheter som helst och det inte bara när det gäller studentfirande.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

För en del år sedan tog Hanif Bali studenten, han är känd oppositionsbildare och tidigare riksdagsledamot (M) med rötter i Iran. Bali bar den svenska flaggan med stolthet.

13 thoughts on “Studentfirande i Göteborg – ”Fuck Sweden”

 1. Detta är ett resultat av sossarnas systematiska förtryck av svenskar och svensk historia i årtionden i deras eftersträvan att frånta svenskarna vår kultur, historia och flagga.

  Det började med att alla svenska flaggor förbjöds vid studentfiranden i skolan samt skolavslutningar. Samtidigt förbjöds även nationalsången i skolan.

  Detta förtryck släpptes efter något årtionden men under tiden fick kulturberikarna vifta med sina flaggor eftersom de var inte svenska.

  Mig veterligen får elever i skolan fortfarande inte lära sig nationalsången.

 2. Först ett Tack till Sandor som på ett belysande sätt uttrycker vad som är sant och rätt. Detta märks på kommentarerna att det är mitt I prick och jag instämmer.

  44
 3. En dumstrut över kraniet på dessa korkskallar hade bättre visat på vilken nivå dom står,
  Men Svenska folket verkar att belöna importerade idioters beteenden, om man ska tro
  dagens opinionsunderökning, den som journalistkåren fullständigt frossat över hela dagen? Visst ska man belöna ett parti (Sossarna) som förvandlat landet till ett fullständigt
  Idiotland, där i stort sätt inget fungerar. Men ingen säger ifrån eller för den delen bemöter deras oförskämdheter, därför kan skithögarna hålla på med att besvara godhet
  med oförskämdheter. Och för detta belönas dom som ställt till detta elände med Siffror
  som börjar likna dom från Erlanders tid?? Han jobbade för folket, och inte mot Svensken
  som dessa som åstadkommit detta eländiga samhälle!

  43
  1
 4. Sverige betyder bidrag bidrag bidrag utan någon som helst önskan att landet som bidragit med så mycket får någon form av bekräftelse för sin frikostighet.

  Sverige skall man pissa på!

  Men landet man säger sig ha flytt ifrån pga av krig, diktatoriskt styre, hedersvåld, tyranni, otrygghet, kvinnoförtryck, fattigdom,……….. hyllas med flaggviftning.

  VILKEN FRAMTID OCH UTBILDNING HADE DESSA SKITHÖGAR FÅTT OM DE STANNAT I “LYCKOLANDET” DE FLYTT FRÅN???

  JAD BARA UNDRAR!!

  När inleds avvisningarna och utvisningarna????? Varför är den nya regeringen så flat och mesig? Vad hände med vandel? VART TOG (SD >20%) VÄGEN????

  46
  2
 5. Att polisresurser måste avsättas för bevakning av ett arrangemang där 22 st. fjollor jagar en boll, är väl illa nog. Men när även skolavslutningar kräver polisbevakning, har väl ändå gränsen passerats.

  61
  1
  • Det finns varken ett palestinskt eller kurdiskt folk. Det är bara hittepå?

   5
   1
 6. Detta är alltså tacken till landet som gav deras föräldrar uppehälle och deras barn utbildning. Vad hade de blivit utan utbildning i vårt land? på sin höjd getherde, kamelfösare eller tekokare i någon basar.

  60
  1
 7. Student/plugga/fuska, när man kan bli en influenser på tuben och 30″ i månaden med lite hiphop och crap som är olyssningsbart för den äldre generationen m.fl
  F..k Palestina…inte en spänn längre dit från SIDA/någon.

  49
  1
 8. När man ser och hör detta förstår man att Konungariket Sverige befinner sig i fritt fall. Måtte katastrofen komma snart,så vi SVENSKAR kan bygga upp vårt land igen med stor stolthet att vara Svensk.

  62
 9. Ett djävla sätt som tillåts tack vare att media och politiker tycker att det är OK. Säger nu inte alla politiker, men flertalet. Tar man upp detta på arbetet så blir det bara ja ja! Är de inte stolta över att vara här tycker jag att de små gull ungarna kan öka och ta studenten någonstans där det passar dessa bättre.

  67
  1

Kommentera