“Traditionellt” studentfirande i Göteborg – ”Fuck Sweden”

INVANDRING. I gå firades studenten i Göteborg. Journalisten Joakim Lamotte besökte ett firande och rapporterade att de svenska flaggorna lyste med sin frånvaro. Biji Kurdistan, fuck Sweden, free Palestina, sa en student.

Lamotte skriver på Facebook: Efter att under fyra timmar ha bevakat studentfirandet i Göteborg har jag inte sett en enda elev med svensk flagga. Däremot mängder med utländska flaggor. När jag frågade om saken blev jag kallad rasist och portad från Burgårdens gymnasium.

Inte heller kunde jag föreställa mig att det behövdes tre fulla polisbussar för att bevaka studentfirandet på en enskild skola. Trots alla dessa poliser så kunde ungdomar fritt smälla knallskott och skjuta raketer i folkmassorna utan att någon ingrep. Personer jag pratade med skyndade sig snabbt därifrån med sina småbarn och flera uppgav att de kände sig otrygga i kaoset.

Hela reportaget på Lamottes Facebook…(betalvägg)

Studentflak i onsdags i Göteborg

-Pettersson har haft närstående som tagit studenten, då var det betydligt mer blågult på flaken och idag har de bra arbeten med hög lön. Jag tror framtiden ser ut betydligt mörkare ut för Sverige med dessa motborgare i samhället.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on ““Traditionellt” studentfirande i Göteborg – ”Fuck Sweden”

 1. Det är ingen tillfällighet att Göteborg är Sveriges mest korrupta stad .
  Sossar i ledningen borgar för kaoset .

  15
 2. I vart fall borde dom nu få svart på vitt om att det inte är flyktingar utan välfärdssnyltare
  som den otroligt naivae och korkade Svensken varit gullig emot.

  43
 3. Men Svensken tycks älska detta skådespel om man får tro den (Riggade?) undersökning
  som släpptes idag, där DOM SOM STÄLLT TILL DET ELÄNDE VI SKÅDAT Under 8 ÅR MED MASSINVANDRINGEN får nya Rekordsiffror, antingen är det Fejk från början till slut livligt påhejad av Sveriges Journalistkår, eller så behöver Svensken tas omhand av
  vettigare människor???????

  35
 4. Det är så här de dysfunktionella tackar Sverige för att dom får gratis utbildning av oss skattebetalare, om man inte gillar Sverige och Svenskarna ÅK HEM till skitlandet du kommer ifrån, vi vill INTE HA DEJ HÄR!!!!!!

  73
 5. JA, Sverige har mörknat! Och jag ser INTE ljuset längre!

  Fascism och islamism är INGA BRA byggstenar för ett samhälle!

  TACK ALLAH NI NAIVA, GODA och SKENHELIGA IDIOTER SOM ÖPPNAT DÖRRARNA FÖR ONDSKAN, HEDERSVÅLDET, KRIMINALITETEN, …………!

  ÄR NI NÖJDA NU?

  VAR DET DETTA SVERIGE NI VILLE HA PÅ RIKTIGT?

  67

Kommentera