Bombdåd i Hässleholm och Norrköping

BROTTSLIGHET. Tre bilar är totalförstörda sedan en av bilarna exploderade under natten mot torsdag i centrala Hässleholm. Räddningstjänsten uppger för kanalen att bilen började brinna efter smällen och att elden sedan spred sig till parkerade bilar runtomkring.

Vi hade många uppringare som hört smällar och sett branden, antagligen eftersom platsen ligger centralt, säger Leif Staffansson, vakthavande befäl vid räddningstjänsten,

Två explosioner ska ha skett i centrala Norrköping under natten mot torsdag. Båda smällarna ska ha varit i portuppgångar till flerfamiljshus, och ska ha hörts kort tid efter varandra.

Polisen säger till tidningen att ingen person ska ha skadats. – De kom i stort sett samtidigt, med väldigt kort tidsintervall emellan, säger Oscar Öster, RLC-befäl i polisregion Öst och fortsätter: – Vi kommer givetvis titta på sambandet, för det är ju märkligt att det smäller i stort sett samtidigt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Bombdåd i Hässleholm och Norrköping

Kommentera