Magdalena Anderssons städerska tillbaka i Sverige

ARBETSMARKNAD & BROTTSLIGHET. Magdalena Andersson var socialdemokratisk statsminister, före detta finansminister och högutbildad ekonom. Magdalena Andersson och/eller hennes omgivning ville inte eller kunde inte kolla upp vem de köpte städtjänster av, hur ska man då kunna ställa krav på att andra ska göra det?

I mitten Chilo. Bild från DN

Magdalena Andersson (S) köpte städtjänster av ett företag som betalade arbetskraften svart och dessutom var i Sverige illegalt. Då var Magdalena Andersson finansminister och hade alltså människor som inte har rätt att vara i Sverige springande i sitt hem och kunde koden till larmet!

Den 21 december 2021 gick larmet i dåvarande statsministern Magdalena Anderssons bostad. Städaren Chilo Martinez grips och deporteras ur Sverige till hennes hemland Nicaragua. Företaget som anlitat henne liksom statsministern friades.

Nu är Chilo tillbaka i Sverige för att berätta sin historia. Chilo blottar en värld av svarta pengar, slavliknande kontrakt och laglösa städbolag, rapporterar Dagens Nyheter bakom betalvägg.

-Pettersson menar att många års slapp invandringspolitik med obefintliga kontroller sätter sina spår. Bygg, transport, städ och restaurangföretag pekas ut som branscher med stor kriminalitet men det största ansvaret har stat, kommun och landsting. De är våra värsta bovar eftersom de är våra största upphandlare.

Myndigheter och politiker verkar inte förstå hur stort problemet är. Jakten på den lägsta offerten gör att många, många miljarder försvinner i svartarbete på grund av felaktiga och slarviga upphandlingar och hundratusentals människor utnyttjas.

Den 30 november 2021 blev Magdalena Andersson Sveriges första kvinnliga statsminister.

I Folkets hus i Stockholm tog Magdalena Andersson till orda: ”Att en arbetare ska ha sämre villkor, lägre lön, längre arbetsdagar och sämre arbetsmiljö bara för att de kommer från ett annat land strider ju fullständigt mot allt som den svenska arbetsmarknadsmodellen står för.”

Hon uppehåller sig vid arbetslivskriminaliteten: ”Det får vara slut med arbetsgivare som lockar hit utländska löntagare och sedan låter dem arbeta under slavliknande villkor. Det är skamligt och det ska självklart inte vara lagligt.”

Tjugo dagar senare, den 21 december 2021, går larmet i statsministerns villa i Nacka. Chilos kollega Nettan Larsson har utlöst larmet.

Bilder från film på DN.

Hittills är den enda som straffats Chilo Martinez från Nicaragua, ett av få länder som står på Rysslands sida. Vad hade hänt om Chilo placerat en bomb i stadsministerns bostad?

Städföretaget och ägaren, Magdalena Andersson, Säpo har hittills gått fria.

Magdalena Andersson (S) hade anlitat en städfirma som saknade kollektivavtal. VD:en för städfirman dömdes tidigare i kammarrätten till skatteböter på 600.000:- efter upplägg med bluffakturor. Den utvisningsdömde städerskan kom från Ortegas Nicaragua som är mycket lojal med Vladimir Putin. Kvinnan var dessutom dömt för brott i Sverige. Utvisningsbeslutet hade också vunnit laga kraft, ändå var kvinnan kvar i Sverige och arbetade svart.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Magdalena Anderssons städerska tillbaka i Sverige

 1. Så uttalar sig en äkta hycklare.Det är nästan så att man blir förbannad, Grr.

 2. Fråga: Bor denna importerade städerska hos Magdalena Andersson så att städningen kan fortsätta som tidigare ?
  Vad är sossarna för sorts folk som blundar för landets lagar ?
  Ps .det är skillnad på kreti och pleti.

 3. Med Arga – Anderssonskans tidigare erfarenheter från skatteverket hade det varit en baggis att göra en bakgrundskontroll (som centurion skriver).
  Att vara så nonchalant i hennes position visar på att hon känner sig oantastlig och skiter i regler och lagar. Ingen bra inställning för en som suktar efter statsministerposten.
  Dessutom, ej att förglömma, hur hon kunde ge bort över tre miljarder till den politiska kurdvilden för att få den nödvändiga rösten för ministerposten. Utan att opposition reagerade nämnvärt! Helt otroligt!

  16
 4. Nu gäller det för Magdalena att återanställa Chilo enligt LAS och betala minst minimilön enligt avtal för arbetskraftsinvandrare. Magdalena är numera osäkerhetsklassad men städarbetarfacket garanterar fallskärm och A-kass.

  9
  2
 5. Ja kanske inte ge henne ett arbetilstånd hon arbetet ju i alla fall till skillnad övriga knarkhandlare jihadister ?

  6
  2
 6. Att städfirman var ett skumt företag var ingen överraskning för Magda. Genom sin tidigare yrkesroll som utredare på skatteverket, kände hon mycket väl till den firmans fula metoder. Kanske just därför, av ren snikenhet, som dom anlitades …?

  21
  2
 7. Arga Andersson (S) visar med tydlighet att hon INTE är mogen att axla ansvar för landet Sverige.

  Men vad som händer med Sverige är väl oviktigt så länga som hon och (S) har makten.

  MAKTEN FRAMFÖR ALLT!! FOLKET ÄR BARA VALBOSKAP! DET ÄR (S) DET!

  27
  1
  • Om utvisningbeslutet har vunnit laga kraft vad gör hon då här igen ? Nya städuppdrag väntar kanske ?

   28
   1

Kommentera