SD och deras regering svälter ut skolan

SKOLAN. Den 18 oktober 2022 fick vi en ny regering. Det är exakt sju månader sedan. Fattar ni hur dålig den nya regeringen är. Förr kunde ungarna läsa, skriva och räkna. Det var ordning och reda i skolan. Så simsalabim, fick vi en SD-styrd högerextrem regering.

På några månader har de duktiga barnen glömt de mest grundläggande färdigheterna. Det är skrämmande att SD-politikerna har sådan dålig inverkan på samhället.

-Pettersson säger, tacka vet jag Kuba, Nordkorea och Venezuela, där är det lite socialistisk ordning…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “SD och deras regering svälter ut skolan

 1. Ordning på folket är väl just det enda som kommunismen har lyckats med, ni har väl
  sett alla dom långa köer för att inhandla en brödkant i dom för övrigt tomma butikerna?

 2. Hennes partis sjuka idéer har styrt svenska skolan i snart 50 år och har bara blivit sämre och sämre.

  19
 3. … och jag som trodde att hon hade hjärnceller. Det tar inte sju månader att rasera skolväsendet. Fjollpolitiken har berett vägen för det i över 20 år… dags att politiker vaknar. Go SD

  27
 4. Menar hon att skolan som Fridolin fixade på 100 dagar nu har raserats av SD…?

  31
 5. Det man kan säga om skolan är att det varit vänsterfeministerna lekstuga och experimentverkstad. Provat nya pedagogiker och projekt utan utvärdering. På nästa förändring. Plötsligt var vi i bottenligan i Europa. Då plockades resultaten bort från utländska elever så gick det lite till.
  Läste i GP att vänsterns senaste pedagogik var att inte rätta eleverna när de har fel. De kan ju bli ledsna då. Undrar vad eleverna blir när de blir vuxna och inser att de blivit lurade på hela sin barndom och ungdom?

  44
 6. Testa den där hittepå -uppnooshiga attityden i ditt fäder/mödernesland,
  sku du få se på själve den. ..

  51
 7. ”Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar bör hålla rent i partiet,
  – släpper in extremister”, skriver Ystad Allehanda.
  Vänsterpartiets riksdagsledamot Nadja Awad var tidigare lärare i en muslimsk friskola, en skola som både fick massiv kritik av Skolinspektionen och som dessutom tog emot miljonbidrag från det saudiska kungahuset. Nadja Awad anser att kritik mot islam är ”islamofobi” och att “vithet” är problematiskt.
  ”Man kan fråga sig varför Vänsterpartiet låter sådana individer sitta kvar i partiet?”, undrar ledarskribenten.
  https://www.ystadsallehanda.se/ledare/vanstern-slapper-in-extremister-a523adb0/

  58
 8. Jajamän, för sju månader sedan hade vi även lägst arbetslöshet i EU, vi hade lägst grov kriminalitet i världen, vi hade en exemplarisk integration av massinvandringen, skolresultaten rusade från en redan toppnivå, elöverskottet var monumentalt och till riktigt låga priser för slutkund, valutan SEK steg och blev en normvaluta, omvärldens beundran för landet i norr var historisk hög osv osv. Nehe nehe inte det…….!!

  75
 9. Ha ha ha, skämtar hon? Det måste hon göra!

  Det lät verkligen som ironi!

  Och fakta talar för sig själv!

  För det första har de konservativa inte hunnit ändra särskilt mycket!

  För det andra, har hon ALDRIG hört talas om PISA-undersökningen vad???

  Nä, skärp dig Upp-Noshi, och rapa inte upp massa kommunistisk fakedynga, som efter en dålig lunch!

  63
  • SLUTA SVAMLA, OCH FANTISERA, bara för att du vill ha det, SOM DET INTE ÄR!

   44
 10. En bra skola med positivt klimat gör barn nyfikna på ny kunskap. Men jag gissar att vänsterpartierna S, V och MP har blandat in så mycket av sin politiska ideologi och värdegrund i skolplanerna. Dessutom har samma partier under lång tid tagit ifrån lärarna all auktoritet och delar av mänskliga rättigheter. Det tar kål på elevernas eventuella skolglädje och kunskapstörst skulle jag tro.

  44
 11. Importerar folk man från lågIQ länder så påverkar det skolresultaten. Det förstår de flesta. Men inte de rödgröna.

  79
  1
 12. Men hon har ju för h-e själv agerat stödparti å det värsta regerings- haveriet i modern historia. Snacka om att vara medskyldig till all galenskap. Har hon förresten redan glömt förra regeringens Pisa-fusk ? Och inte bara en gång, utan två gånger.

  92
 13. V…kommunisterna vänder och vrider på sanningen som vanligt. Svenska Skolan har haft större problem sedan 1980-talet…Vänsterliberalismen har söndrat skolan. Nu 2023 består plötsligt en stor del av eleverna av nyligen invandrade, med föräldrar som är analfabeter. Inte konstigt att det haltar när det gäller läs och skriv – förståelse. Vänsterns SD – tourette är pinsam.

  73
  • Märkligt hur alla problem det talas om de senaste 10 åren egentligen inte var några problem.

   17

Kommentera