Världsledarna skrattade åt pajasen Trump

UTRIKES. USA:s förre president Donald Trump har ofta framhållit att han har starka band och relationer med ledare världen över. Men enligt hans tidigare nationella säkerhetsrådgivare John Bolton är detta en felaktig bild. – Jag har varit i de rummen med honom när han har träffat de där ledarna, och min bild är att det tycker att han är en pajas, säger Bolton till CNN.

Donald Trump och John Bolton

Under en CNN-utfrågning i förra veckan hävdade Donald Trump att han kan få slut på kriget mellan Ryssland och Ukraina på bara en dag, 24 timmar, om han väljs om till president.

Tanken att hans närvaro i Vita huset skulle ha avskräckt Putin är helt felaktig, säger Bolton och fortsätter med han är inte lämplig som president

-Pettersson säger att Ryssland invaderade Ukraina 2014 och Donald Trump var president 20 januari 2017–20 januari 2021 så han hade gott om tid att få slut på konflikten. Dessutom har Trump och Putin träffats flera gånger utan att det stoppat Putins planer.

Donald Trump och John Bolton

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Världsledarna skrattade åt pajasen Trump

 1. Mycket vänstermuppar på sidan, vilket märks på tummen ner😆.
  De beter sig som likt en utkommenderad hatmobb, som plikttroget utför sitt uppdrag, efter ledarens beslut.
  De blir alltmer patetiska och har helt slutat tänka själva. De väl inget annat att göra?
  Pk fördummar världen.

  11
  4
 2. CNN, DN och resten av vänstermedia som inte vill oss väl. Snart ser vi väl länkar till Expo också. John Bolton är en hök, totalt ägd av det militärindustriella komplexet. Till och med Wikipedia som inte direkt är känt för konservativa åsikter säger att Bolton är en neokonservativ hök; “He was an advocate of the Iraq War as a Director of the Project for the New American Century, which favored going to war with Iraq.”

  Jag kan förstå att Trump ses som ett hot av alla dessa drönare. Han är oborstad, ibland oförskämd och saknar ibland den polityr som Reagan hade men han får saker och ting gjorda. Pettersson talar om invasionen av Krim. Det är sant men bara om man anser kommunismen legitim vilket jag inte gör. De är tillsammans världens näst värsta folkmördare.

  Enbart Islam är värre folkmördare men kan ursäktas till del att de mest mördat anhängare av Islam vars läror skiljer sig en smula. De som inte vill oss väl försöker pracka på oss multikultur, det vill säga ett obegränsat inflöde av muslimer, socialism, eller kommunism light som jag kallar det, samt dekadens i alla dess former. Man försöker sexualisera minderåriga och vill till och med skära i deras könsdelar utan föräldrarnas vetskap.

  Extremfeminismen är också påhitt av dessa ondskefulla människor. Missförstå mig inte, jag har varit för jämlikhet och jämställdhet så länge som jag kan komma ihåg men extremfeminismen handlar inte om det. Politiseringen av könsroller gör människor olyckliga då den går tvärs naturen. När det som propagerats dig går tvärs med dina naturliga instinkter blir resultatet djupt olyckliga människor.

  16
 3. Man skall inte lyssna på Trump för han är en obildad pajas och det skäms han inte för. Man skall se på vad han genomförde under sin presidenttid och det var fantastiskt.

  39
  30
 4. Världen behöver en stark och freds älskande ledare så som Trump (USA:s unipolära världstyre)
  John Bolton är enbart en farlig och oärlig “krigshök” med mycket blod på sina händer.
  Jag hoppas att Trump kommer tillbaka på tronen och river ner den “djupa staten” och det “Militärindustriella komplexet” en gång för alla.
  Det kommer att sprida sig som ringar på vattnet ända ner till EUROPA.

  77
  69
 5. Den där Bolton, verkar vara en riktig surkart, som inte tål den betydligt mer lättsamma, och skojfriske, men också mera omtyckte Trump! Av sina anhängare! Det ser man ju också på bilden, hur den där Bolton är: ☹

  70
  66
  • Trump kan få slut på kriget om han ger upp delar eller hela Ukraina.

   68
   17
   • Att han kan få slut på kriget, tror jag absolut!

    För att Trump är Trump!

    Okonventionell, lättsam och inkännande och dynamisk

    Tänk bara, hur han fick diktatorn Un, att sluta med kärnvapenprov, och tre arabländer, att erkänna Israel! Något INGEN lyckats med tidigare!

    68
    59
   • Alla krig blir korta om de angripna alltid lägger ner sina vapen och accepterar att främmande makter äger deras liv !

    26
    2
   • Folk som blir avsatta, tenderar inte till att tala väl om sin gamla chef.
    Ofta snackar de skit om chefen, som hämd.
    Pk tycker så illa om Trump, att t o m när han lyckas medla fred, är detta illa i dum vänsterns ögon.

    12
    19
  • Ja, Trump sa ju någongång att Bolton var galen.
   #Hade jag lyssnat på honom så hade vi varit i krig mot allt och alla.#
   Något i den stilen beskrev Trump Bolton med.
   Annars är det bara att se hur exempelvis Trump kontra Biden togs emot i Saudiarabien, Trump välkomnades av kung, kronprins och halva hovet.
   Till det en oerhört bred röd matta.
   Biden fick en violett matta, ej röd och togs emot av en ensam prins.
   Trump togs emot som en kung i Kina, Biden eller någon i hans administration har väl knappt ens fått besöka Kina.
   Skillnaden hur världsledarna ser på Trump kontra Biden är milsvid.
   Biden respekteras i princip bara i Kanada, EU, Japan, Australien, Nya Zeeland, Storbritannien och några andra europeiska stater.

   69
   68
  • Han var en pest och pina för Trump, helt enkelt, och en riktig tråkmåns!

   49
   56
  • Här i Sverige låter vi transvestiter med skattepengar läsa sagor för småbarn, att kalla Trump för pajas är nog bara svenskar som gör.
   Sverige med dess befolkning är hjärndöda och idioter.

   57
   50
   • Hur var det med de exklusiva “sagotanterna”, var de upphandlade av kommunen enligt reglerna? Eller tar socialkärringarna egna beslut om inköp?

    17

Kommentera