Strandhäll är frusterad

INRIKES. Socialdemokraten Annika Strandhäll har gått tre-årig utbildning till hårfrisörska, därefter har det blivit olika arbetsmarknadsprojekt åt Göteborgs kommun, fackliga arbeten i kommunaltjänstemannaförbundet för att hamna i riksdag och regering där hon haft en rad olika ministerportföljer, senast som miljö- och klimatminister i den kortlivade regeringen Andersson, nu tycker Strandhäll att livet i opposition är tråkigt och frustrerande, enligt Aftonbladet.

Strandhäll är helt övertygad om att Sverigedemokraterna vill ställa Jimmie Åkesson som statsministerkandidat mot Magdalena Andersson i nästa val.

För några veckor sedan meddelade Annika Strandhäll att hon skulle dra ner på sitt twittrande, sedan dess blir det “bara ett tiotal tweets om dagen”.

-Pettersson känner inte Annika, men jag tror och hoppas att det finns stunder då hon ångrat en hel del som hon sagt och skrivit.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Strandhäll är frusterad

 1. Hennes kunskapsnivå är treårig damfrisörskelinje. Det märks tydligt när hon pratar och skriver. Att hon har varit miljö och klimatminister är ju bortom allt förnuft! Ideologi är en sak – kunskap något helt annat! En sorglig figur bland andra sorgliga figurer inom (S).

 2. Varför inte bara erkänna att man inte mår bra. För hon kan inte må bra. Tycker att vänner omkring henne borde prata med henne. Men vad vet jag. Jag är ju bara en vanlig arbetare.

 3. Annika Strandhäll vevar på men jag vill inte leva i hennes samhälle. Jag vill inte se ett sånt samhälle ens i fantasin. Det får hon och hennes gelikar ordna frivilligt och privat med sina egna resurser. Jag vill inte se en samhällsklass, som utan krav kan leva som bidragsturister. Det är extremt oförskämt av politiker att dela ut skattebetalares pengar och uppbyggda samhällsresurser till de, som kommer hit från fjärran länder och som sedan fortsätter sina liv på bidrag. Dessutom har vi nu haft en invandring, som extremt ökat kriminalitet och våld mot företag, egendom och privata svenskar. Sverige måste börja räkna antal förföljda med dödshot, döda, våldsskador, förnedringsrån och åldringsbedrägerier. Många är brottsoffer just för att de är svenskar och där brottslingen är invandrare. Det må vara Annika Strandells drömsamhälle men jag håller naturligtvis inte med. Oskyldiga ska inte få bli brottsoffer p.g.a.förvirrade politiker, som ogillar sina egna skattebetalande invånare. Även våra grannländer visar upp en politik där man tar hänsyn till sina medborgare på ett helt annat sätt än det Sverige experimenterat med de senaste 3-4 decennierna.

  21
 4. Om Problemet bara varit vad Annika Strandhell kräker ur sig hade varit en sak men problemet för sossarna är att där finns många i det partiet som ligger i samma låga
  divisition som Annika, och dom sitter högt upp i partiledningen.

  Om dagarna för henne är tråkiga så kan hon ju lämna sina uppdrag och börja jobba
  och bidraga till samhället istället för att bara kosta i riksdagen är hon nog försumbar.?

  30
 5. Socialister är per definition idioter. Den som tvekar på den beskrivningen kan läsa valfria inlägg av Strandhällskan.

  27
  1
 6. Ett råd till dig, Annika. Ta ett glas och var som en människa. Koppla av, rödvin lägger sig som bomull kring hjärtat och värden känns tryggare. Dessutom tänker du klarare efter en flaska eller två. Alla som uppmanar dig att låta bli, är i själva verket avundsjuka på dig och din fina stamtavla med enbart äkta arbetarklass.
  Så Annika, full fart till bolaget och fixa lite medicin, det är bara nyttigt för dig.

  31
  1
  • Ett otroligt bra exempel på toxisk feminism , parad med utbildning på Bommervik.
   En katastrof, varken mer eller mindre.
   Patetiskt .

   24
   1

Kommentera