Annika Strandhäll slutar Twittra

INRIKES. Annika Strandhäll är en fackföreningsfunktionär och politiker för Socialdemokraterna. Hon var statsråd och chef för Socialdepartementet 2014–2019, socialförsäkringsminister 2014–2017 och 2019 samt socialminister 2017–2019. Mellan den 30 november 2021 och 18 oktober 2022 var hon Sveriges miljö- och klimatminister. Annika Strandhäll är uppvuxen i stadsdelen Bergsjön i Göteborg, där hon gick på Bergsjöskolan och hon läste sedan den treåriga damfrisörlinjen på gymnasiet, sedan har hon arbetat fackligt och politiskt.

Annika, berömmer du regeringen eller vad är det för fel på assimilering?

Nu meddelar Annika Strandhäll att hon kommer att dra ner på sin aktivitet på Twitter.

”På senare tid har det inte handlat om politik utan om rent hittepå för att förminska mig hårfrisörska eller alkoholist, inget är relevant eller stämmer utan bara svartmålning. Nog nu”, skriver hon.

-Pettersson säger att Annika Strandhäll (S) som klagar på tonen på nätet, har gjort sitt bästa för att hålla nivån väldigt låg. Annika har troligen, trots sin bristande utbildning, läst lite om Nazitysklands propagandaminister Joseph Goebbels formulering ”Om en lögn upprepas tillräckligt blir den sanning”

Strandhäll känner väl till där med att upprepa lögner. Jag har en känsla av att det kom med Olof Palme men kan mycket väl vara äldre hos S.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Annika Strandhäll slutar Twittra

  1. Dessa ”tweets” som Strandhäll skriver är oftast lite över hennes nivå. Övertygad om att hon får ”hjälp” av Sveavägen eller någon liknande ”hjärntrust”.

  2. Pettersson. Du som sitter på allt material du samlat in kan du inte ge ut en bilderbok? ”Skatan som kvittrade” eller kanske hellre ”Gåsen som snattrade”! Men den som skriver kanske har copyright på alla dumheter hon har skrivit i asociala medier

    5
    1
    • Man ska icke kränka gäss och skator som de förmodligen besitter en intelligens som överstiger twitter subjektets …

  3. Troligen att kompisen Magda har beordrat henne att sluta kräka ur sig alla dumheter som bara är en belastning för partiet.

    15
    1
  4. Det e inte så att vänstern försöker deplattformera twitter nu när det blivit bättre för alla?

    12
    1
  5. Det är synd och skam att sossarnas krympande skara av kärnväljare inte har en aning om vad Twitter är, än mindre använder det. I så fall hade sossarna balanserat runt riksdagsspärren då dessa äldre människor röstar på dem av gammal vana och inte skulle acceptera det som kommer ur Strandhälls mun och tangentbord.

    29
    1
    • Trodde hon att hon inte skulle få mothugg ? Hon har skrivit så mycket oförskämdheter och rent elakt svammel på Twitter så min känsla är att detta ”slutande ” kommer sig av hon har fåttt order ”uppifrån” att lägga ner..

      22
      1
  6. Då kan ju SR återvända till Twitter. En orsak de nämnde för att lämna var ju att det skrevs så mycket hat, och nu försvinner ju den största källan. 🙂

    37
    1
  7. Det är nog partiledningen som uppmanat henne. Värre sänke kan nog ett parti tänka sig…kanske!

    45
    1
  8. Den här ”kvinnan” år ruggig hon saknar helt moral men verkar klyftig för att förstå vad hon håller på med. Hon borde sitta på mentalsjukhus, Tyrone 83

    42
    1
  9. Den damen förefaller vara något förvirrad. Tala är silver, tiga är guld.

    41
    1
  10. Ha ha, Strandhällskan är väl själv den största trollkärringen på twitter.

    57
    1

Kommentera