11 thoughts on “Temperatur de senaste 10 tusen åren

 1. Stämmer bra med år1867 – 68 då isarna på sjöarna i norr låg kvar på midsommaren. 150.00 svalt ihjäl i Finland.

 2. Jag skulle föreslå att “Pettersson”/”Fjärranösternredaktionen” länkar till andra video-webbplatser än YouTube när den möjligheten finns, i syfte att minska deras dominans och protestera mot deras censur.

  Till exempel:

  -YouTube raderade Swebbtv.se:s kanal.

  -YouTube raderade Elsa Widdings (fd. SD) video från 28(?)/4 “Dags att prata om vaccinet, biverkningar och WHO”
  (videon finns på SwebbTube.se)

  -YouTube raderade den pensionerade sjuksköterskeläraren och engelsmanen dr. John Campbells (som regelbundet diskuterar covid-situationen) video från 1/5 med den FD. engelska parlamentetariken Andrew Bridgen.
  (videon finns på hans Rumble.com-Kanal)

  Aktuell video finns hos Ivor Cummins’ konton/kanaler hos Odysee.com och BitChute.com.

  Angående ämnet:

  Vår tid aldrig har varit så kall eller har haft så litet koldioxid i atmosfären som de senaste 100 miljoner åren.

  Diagrammet för perioden visar en 45-gradig nedåtgående trend för bägge faktorerna, varför det inte finns någon anledning att oroas för framtida eventuella klimatförändringar, som mer troligt är positivt: ju mer värme och koldioxid, desto mer växer växterna.

  Och, det är omöjligt för mig som lekman att kunna avgöra viken vetenskap som är den sanna, som har störst förankring i verkligheten, som har de rätta framtidsprognoserna, varför jag faller tillbaka på den bedömnings/besluts-metod som alla, alltid, i alla sammanhang har använt för att bedöma framtiden: kunskap om historien (dvs. det som redan har hänt).

  (Det är inte konstigt att det inte råder så kallad vetenskaplig konsensus eftersom klimatet är en av naturens mest komplexa och kaosartade system.)

  12
 3. När man läser vad folk i det inre av Ryssland tror om anledningarna till Ukrainakriget förstår man hur viktig en fri press är .
  I Sverige utsätts vi för precis samma metoder när det gäller klimatet .
  Jag är förvånad över att det inte dyker upp en TV kanal som vinnlägger sig om sanna och väl underbyggda reportage från verkligheten .
  Är det så illa att alla journalister är rädda för att skriva annat än vänsterns alternativ i alla frågor .
  Personligen har jag en känsla av att Wolodarskis agendasättande journalistik har förstört mycket av fri press i Sverige.
  Nu håller Sveriges Demokrati på att gå åt he….e när sossarnas lottinkomster hotas .
  Demokratin är mer hotad av det villkorade presstödet som gör att vissa åsikter bojkottas och förlöjligas . Andra förtigs. Och vissa höjs till skyarna .
  SVT måste ses över och avpolitiseras . Snarast .

  19
  • Det har gjorts försök att använa streamingsteknologi för sådant men det brukar leda till avstängning. Banker kan dessutom vägra att samarbeta med självständiga mediebolag.

 4. Spelar ingen Roll, SVT har inga program längre där inte den globala uppvärmningen eller klimatförändringarna inte nämns flera gånger. Utan att va klimatexpert så tror jag på att klimatet varierar och att det gjort så alltid, det är heller inget som människan kan göra något åt, inte ens Erica Bjerström eller dom hon nämner och hänvisar till i varannan mening klimatpanelen. Har man levat snaqrt ett helt liv så har man bevis på att det skiftar. Men idag är man Expert på klimat fast dom inte levt en enda dag på förra seklet (GRETA) och kan konstatera att klimat varierar!

  18
 5. Hur gör jag för att få det på Facebook när det är blockerat??

 6. Kallaste mars, april och inledningen av maj på många år. Varhärd varningarna från klimatflagellanterna. Har de limmat fast röven i en snödriva? Nattfrost och knappt tvåsiffrigt mitt på dagen, även i sydligaste Sverige. Hur var det nu Bolund, Stenevi och Greta, brinner inte jorden upp?

  35
 7. Som sagt verkligheten kommer vi aldrig ifrån. Chock-doktrinen fungerar. Det tjänas pengar på att människor är/blir rädda. Kriserna, som verkar avlösa varandra, är ett sätt för makten att förskjuta focus från andra, mer närstående problem och alla i stimmet må simma åt samma håll. Ve den som har en avvikande uppfattning och ifrågasätter.

  25
  • Ja det är vanligt med miljömupparna förfalskning av statestiken man klipper och klistrar sen ändrar man skala ?
   Det gör att en ovan betraktare tror något annat än vad digramen faktiskt vissar vanlig sätt att förfalska beräkningsunderg. Det är just i detta som man bör kalla in Elsa W

   20
   1

Kommentera