Ygeman om nya lönekravet: ”Det räcker inte”

INVANDRING. Det skärpta lönekravet för arbetskraftsinvandrare räcker inte långt för att stoppa ”oseriös arbetsinvandring”. Det säger Socialdemokraternas migrationspolitiske talesperson Anders Ygeman till TT, efter beskedet om att Tidöpartierna vill höja lägstanivån på försörjningskravet till 26 560 kronor i månaden.

Arbetskraftsinvandringen påverkas endast marginellt samtidigt som prognoserna från Migrationsverket pekar på att vi kommer få 100 000 arbetskraftsinvandrare till Sverige, säger Ygeman (S) som vill se högre lönekrav.

Centerpartiet menar i stället att lönekravet innebär en för stor åtstramning av arbetskraftsinvandringen. – Det kommer att slå hårt mot vissa branscher, säger partiets migrationspolitiske talesperson Jonny Cato.

-Petersson undrar om Ygeman (S) skojar eller är dum på riktigt? Under hans tid vid köttgrytorna från 2014 till 2022 gällde 13.000 kronor i månaden och med den lönen fick arbetskraftsinvandraren ta hit familjen.

Jag tycker att Ygeman ska vara tyst. Han har sagt och säger så mycket, dessutom fick han sparken för att han var en fara för rikets säkerhet 2017.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ygeman om nya lönekravet: ”Det räcker inte”

 1. Ygeman kanske är intelligent på samma vis som i myten om ormen i paradiset, men någon logisk / matematisk intelligens, att kunna förstå fysiska realismer eller vetenskapliga frågor, eller samhällsmässiga frågor, den förmågan tror jag han saknar fullständigt.

 2. Jag tycker att Ygeman kan skänka 1/3 av sin skamlöst höga inkomst till en fattigpensionär och sedan knipa igen käften. En man som inte gjort något gott för Sverige under hela sin livstid.

  11
 3. I princip tycker jag att arbetslösa i Sverige borde ta jobben.
  Dock är frågan ordentligt utredd, näringslivet verkar inte tro på förslaget, själv kan jag inte bedöma saken.

  2
  2
 4. Ett frislag skulle passa bra, står han upp så one more time, continue……

 5. Förstår inte hur det här j-a klappträt fortfarande kan vara kvar hos S. Ihop med Morgan och Annika så denna borde denna trio sitta på Sveavägen och klistra kuvert.

  14
 6. Skrattretande! När de bestämde var 13000:- helt rätt. 😂🤮. Nu med en ny regering är 26560:- för lite. Den rödgröna kollegan C, tycker däremot att höjningen är på tok för stor. Sozzarna sätter nya nivåer av vidrighet. Deras nya filosofi; ”Det är ok, när vi gör det, allt annat är ett hot mot demokratin”.

  21
 7. Uppemot 80000 kan utvisas enligt Anders Ygeman, men där är säkert några hundratusen till som borde få en resa hem. Det är ju du och din regering som
  importerat dem?????

  43

Kommentera