5 thoughts on “Dagens

 1. Islam är en förmedeltida politisk ideologi (förtäckt religion) för erövring, plundring och underkastelse (Islam), där döden är större än livet. Senaste uppvisning äger rum i Sudan. Totalt vrickat och onödigt. Sudan utgör ett mer eller mindre islamiskt normaltillstånd. Detta elände hör inte hemma i den civiliserade världen som MÅSTE rensas på detta mentala och moraliska skräp.

  10
 2. Hur ser bidrag/försörjningsstöd ut i Saudiarabien m fl som är närmaste asylländer?

  16
 3. Om ”Islams unika medmänsklighet och givmildhet”, skriver ”Darulhadith.com”, en islamisk hemsida för muslimska lärda, baserad på Koranen och Sunna.

  Hur denna s.k. ”unika islamiska medmänsklighet” fungerar i verkligheten beskrivs i en ledare i GP, citat: ”Qatar, Förenade Arabemiraten, Kuwait och Saudiarabien är alla, per capita, rikare än Tyskland, Sverige och Belgien. Trots detta har de rika gulfstaterna inte ens tagit emot en hundradel av de flyktingar som har flytt från Östafrika eller grannländer i Mellanöstern. Länder med omfattande ekonomiska möjligheter, språkligt-kulturella förutsättningar och geografisk närhet till konflikter, tar noll ansvar. Fattiga grannländer och avlägsna europeiska stater bär hela bördan. Under decennier har Sverige gått med på att upprätthålla ett djupt orättvist system. Saudiarabien och Qatar, har betydligt rikare befolkning än vad Sverige har. Men deras välståndsökning har inte parats med något motsvarande humanitärt ansvarstagande…och vi låter dem komma undan. Inga ansatser har gjorts från Sveriges eller EU:s håll att lyfta det här under internationella förhandlingar.”
  Den läsvärda ledaren i GP ”Varför tar Sverige emot fler flyktingar än Saudiarabien? ”, finns att läsa här:
  https://www.gp.se/ledare/varf%C3%B6r-tar-sverige-emot-fler-flyktingar-%C3%A4n-saudiarabien-1.98228803

  16
  • Pålsjö, svaret är enkelt, FOLKUTBYTE, FOLKUTBYTE, FOLKUTBYTE och detta med hjälp av BIDRAG, BIDRAG, BIDRAG!!!

   10
 4. ISLAM är INTE bara en religion, det är ett politiskt system som kräver underkastelse på samma sätt som FASCISMEN!!

  (ISLAM är arabiska och betyder underkastelse)

  Låt inte lura er av “mindre” aggressiva och s.k moderata islamister. De är FASCISTER allihop!! Och det är dig de vill förtrycka och förslava genom sin ONDSKA!

  Se Islamist IRAN som ett exempel!! Erdogans TURKEY ligger INTE långt efter!

  VARFÖR TIGER FEMINISTERNA? Är de bara ute efter efterblivna toy boys som går på gym och skaffar muskler så de kan hota, misshandla, våldta och trakassera kvinnor

  29

Kommentera