Klimatpolitiken måste läggas om

Suveränt bra anförande Sveriges riksdag av SDs Jessica Stegrud!

Det talas idag om att vi ska skapa ett robust och fossilfritt energisystem. Det vill säga just det som vi förut hade i Sverige, innan den orealistiska klimatpolitiken klev in på scenen, både hemma i Sverige och i EU. Sverige och EU måste inse att klimatpolitiken behöver läggas om. Vi ser redan idag alltför tydligt vad den har inneburit för konkurrenskraften, elpriserna, inflationen och människors frihet. Och utan att det har gjort någon väsentlig skillnad för utsläppen globalt. Vi isolerar Europa och flyttar istället utsläppen till andra delar av världen. Det politiken gör just nu är att “lappa och laga” där man jämt och ständigt behöver kompensera för den skadliga politiken. Lösningen är istället att lägga om politiken i grunden. Vi behöver börja om från början utan fluffiga och orealistiska drömmar. Det är det enda långsiktigt hållbara!

8 thoughts on “Klimatpolitiken måste läggas om

 1. Bra sagt, handlar bara om att samlas runt köttgrytan inom klimatet för klimatsekten.

  snEU är samma skit i annan kostym, bara för eliten med enorma löner vi vanliga kan drömma om.

  Skatteslavarna betalar för hybrit och annat blaha-blaha.

  När blir det varmare i Sverige?

  12
 2. Man måste ju ha klart för sig vilka mängder energi man vill produsera!!!! Och i det läget så finns det bara en möjlighet kärnkraft !!?? Om man nu inte vill bränna tusentals ton med diverse förorenade material .Co2 är en parantes i det hela

  13
 3. Vindkraft kan vara bra, även kärnkraft kan vara bra. Dock om världens hela behov av energi skall täckas av kärnkraft blir det för många och sannolikheten för olyckor ökar. Att många bilar kör på el är bra då luftföroreningarna i städerna minskar.

  1
  24
 4. Enbart en riktigt hjärntvättad miljöpartist tycker hon har fel, undrar hur alla andra politiker som sitter där innerst inne tänker? De vet ju att i princip allt hon sa stämmer.

  30
 5. Det är en domedagskult som appellerar till känslomässiga personer som ungdomar och kvinnor. Den håller på att förstöra västvärlden och Kinas Kommunistparti klappar händerna.

  40
  • Kina är till och med så smarta att de spelar med. De levererar vindkraft åt oss för glatta livet och låtsas att de “på sikt” också skall minska fossilanvändandet. Win-win, för dem, vi betalar dyrt för att konkurrera ut oss själva.

   37
   • Vindkraft, solceller, råvaror till batterier. Allt som klimatdårfinkarna i Väst satsar på tillverkas av Kommunistkina och säljs till oss. Idiotin är monumental.

Kommentera