Ställ ned glaset, Strandhäll

INRIKES. För några dagar sedan krävde Sverigedemokraterna att EU:s migrationspakt stoppas. Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) valde att hålla med SD. “Vi har precis samma ingångsläge som SD. Vi kommer aldrig kunna ställa oss bakom en pakt som inte innebär en stramare invandring till Sverige. Det är också den målsättning jag har i förhandlingarna i rådet, sade Malmer Stenergard (M) till SVT och uttalade sig därmed indirekt kritiskt om partikollegan Tomas Tobé som har varit med och utformat migrationspakten i EU.

Det fick Socialdemokraten och f.d. ministern Annika Strandhäll att angripa Maria Malmer Stenergard.

Adam Danieli är politisk sakkunnig på justitiedepartementet och tillhör därmed regeringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Ställ ned glaset, Strandhäll

 1. Strandhäll är väl Internets värsta hatare och dyngspridare. Hon verkar helt sakna självinsikt. Inte undra på att hennes man inte ville vara med längre.

  21
 2. Strandhäll är en av dem som vidmakthåller en hätsk stämning i det offentliga rummet genom sina obetänksamma “tweets”! Hon spyr ut sin galla över SD (20% av folket); kan inte se de egna tillkortakommanden och drivs av ett märkligt hat; hat som hon klagar över att andra visar mot henne.
  Ett sällsynt märkligt fruntimmer vars politiska bana borde vara över. Hon tillför inget!

  28
 3. Det är helt sjukt att svenskar inte ska få bestämma vem de vill ha som granne.
  Svenskar behöver inte tycka som media och politiker. Media och politiker är rädda för att folket ska börja tänka själva – därav skattefinansierat presstöd och medias egna miljardbudgetar för att sprida sin historia om hur verkligheten ser ut.

  Det är inte farligt att svenskar vill se om sitt eget hus, det är snarare sunt att stå emot politikernas mångkulturella agenda eftersom den faktiskt förstör den trygga sverigebilden.
  Nu ser vi hur eid och ramadan normaliseras i media, kända personer önskar trevlig ramadan. Kända personer är status (nästan alla vill bli eller åtminstone känna en kändis). Vill du vara kompis med kändisen ska du tycka som kändisen.

  Det är bara en fråga om månader eller något år innan svenska dagligvaruhandel har ramadan i sina reklamkampanjer, jag gissar att queerfeministiskt Ica kommer ut först.

  30
 4. Kärringen super väre än ryska stritspiloter. . Dom tappar bomber i fel stad!!? Fyll käringen vet inte vad hon talar om hon skulle kanske låta sina toyboys sköta snacket

  22
  2
 5. Fins det någon som lyssnar på Annika Strandhell om hon råkar va nykter någon dag?
  Har själv aldrig läst ett vettigt ord från den damen, så tydligen är hon ständigt berusad?

  37
 6. Säga vad man vill om S, men det gör man inte. Dessa S politiker fattar noll o inget. Den riktiga S dog med Erlander, dessa gökar som idag kallar sig S sitter på sina breda bakar, sitter där bara pga dessa lättförtjänta pengar. Kunskap är inte deras starka sidor

  32
 7. Det räcker inte med glaset utan hela boxen måste ställas undan.
  AA kan kanske hjälpa.

  41
  1
 8. När kommer alla de som nu lever gott på invandringen “sparkas” och efter det dubbla lönen för de som skapar återvandring och naturligtvis NOLL invandring…..?

  32
  2
 9. Om de vänsterblivna skulle lyssna på svenska folket blev det tomt i Orten, SOC skulle gå med överskott, polisen skulle ha lite att göra och fängelserna skulle eka tomma.

  50
 10. Det är en stor gåta hur s och mp politiker kan leva med sig själva efter att de förstört Sverige. Sannolikt är de psykopater hela gänget.

  70
 11. Jaha, hon är en riktig fyllkaja! Det är därför hon är så bizarr och sjuk i sina kommentarer som hon är, framtwittrat ofta på småtimmarna, efter ett fylleslag!

  Detta var en väldans bra kommentar!

  “Snälla, ställ ned glaset!”

  En kommentar i rättan tid!

  57

Kommentera