Irakisk fotbollsspelare begärs häktad för misshandel

BROTTSLIGHET. En känd svensk fotbollspelare har begärts häktad för två fall av misshandel, rapporterar Expressen. Brotten ska ha ägt rum vid olika tillfällen men på samma plats – ett hotell i centrala Stockholm, enligt uppgifter till Sportbladet. Den senaste misshandeln ska ha inträffat nu i helgen.

Mohanad Jeahze representerar Iraks landslag

Mannen, som ska ha meriter från allsvenskan, landslaget och av internationellt spel, greps under lördagen och anhölls sedan.

Fotbollsspelaren är misstänkt på sannolika skäl, den högre misstankegraden.

-Pettersson säger att brotten ägde rum på Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm enligt Stockholms Tingsrätt B 6223-23. Skälen till att fotbollsspelaren begärs häktad är att för undvika undanröjning av bevis eller på annat sätt försvåra utredningen. Samtidigt som det kan finnas risk att den misstänkte fortsätter med brottslig verksamhet.

Mohanad Jeahze är född 1997 i Linköping av irakiska föräldrar, han spelar för DC United. Han har tidigare representerat Sveriges landslag i fotboll på U17- och U19-nivå. Som vuxen har han representerat Iraks landslag. Tidigare har han spelat för Syrianska, Brommapojkarna, Mjällby och Hammarby.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Irakisk fotbollsspelare begärs häktad för misshandel

 1. Exempel på en svensk medborgare som inte är svensk? Begreppet svensk måste definieras vetenskapligt, juridiskt och kulturellt. Det är inte murvlar som avgör detta genom sin PK-dagordning.. Likaså begreppet folkgrupp måste definieras.

  27
  • Det är definierat. De vänsterblivna låtsas bara som att det inte är det.

   Nation = ett kollektiv av människor förenade av gemensamma faktorer såsom språk, religion, etnicitet, historia, kultur, traditioner och sociala normer

   Nationalitet = tillhörighet till en nation

   Svensk = mansperson av svensk nationalitet, svensk mansperson; i pl. äv. utan avseende på kön

   Om du menar att grundlagsfästa det så är jag helt med dig.

   19
 2. Hur många exempel skall vi behöva se innan de goda och naiva fattar omfattningen av den importerade ONDSKAN och HATET mot ……

  Föreningen i fråga får nu välja vilken sida man står på!

  35

Kommentera