7 thoughts on “Dagens

  • För ska man vara beroende av oberoende, ska man vara åsiktsneutral!

   D v s åsiktsoberoende! Vilket man inte är!

   Det kund man vara, om man skildrade företeelser, utan att ta ställning för det ena eller andra, UTAN BARA SKILDRADE FÖRETEELSEN SOM SÅDAN! OCH SKILDRADE FÖRETEELSER, FÖR ATT DE HADE ETT NYHETSVÄRDE, OCH -INTE- FÖR ATT DE LÅG RÄTT I FATET, SOM IDAG!

 1. Det finns inga oberoende medier. SR SVT och UB är i högsta grad beroende av politikerna.

 2. SVT och SR är faktiskt oberoende. Av fakta och konsekvensneutral nyhetsrapportering vilket inte är ett krav för deras sändningstillstånd. De är också oberoende av att tillhandahålla den typ av program och information som tittarna efterfrågar eftersom de är skattefinansierade så de får betalt oavsett vilken skit de sänder ut (bevis på detta är programmet “Drag race” som inte hade något med sporten att göra eller tittare heller för den delen).

  15
  1
 3. Oberoende? Detta famösa “företag” (SVT/SR) har en hel del att stå till svars för. Med den vänsterlutningen slår de snart i backen.

  20
 4. Kul att Jens Ganman äntligen insett mediernas hyckleri, han har ju tidigare varit en del av detta , krönikör på Östersunds posten och arbete på Radio Jämtland är meriter som Jens har.

  20
  • 👍 Ja, det gillar vi, även om det är I elfte timmen!

   När förståndet äntligen kommer, och hela den sovande vänsterkroppen vaknar i en högerokrestrering!

Kommentera