SD:s klimatpolitik dödar det svenskaste vi har

INRIKES. Daniel Suhonen är socialdemokrat och chef för fackföreningsägda tankesmedjan Katalys. Daniel har ägt ett torp på norra Gotland i runt tio år. Daniel tycker det är SD:s fel, likaså att isarna blivit svagare i Norrland och algblomningen i Stockholms skärgård, skriver han på Aftonbladet.

SD:s klimatförstörarpolitik är ett hot mot den svenska naturen, de svenska djuren, de regionala vanor och kulturer som är det svenskaste vi har. SD gör så att asken Yggdrasil dör. Vad är det för jävla nationalister?, skriver Suhonen.

-Pettersson har tidigare tvivlat på Daniel Suhonens förståndsgåvor, nu vet jag, han är inte frisk. Klimatet eller vädret blir inte ett dugg annorlunda även om varenda Sverigedemokrat och övriga svenskar dör.

Om alla tokiga socialdemokrater försvinner blir debattklimatet bättre, det kan jag garantera.

På filmen har vi en ledande Socialdemokrat, Daniel Suhonen, som inte drar sig för att använda våld för att ta makten, men det är SD som är extrema…

Daniel Suhonen: ”Jag vill ha en politik som bidrar till ett socialistiskt samhällsbygge. Och blir det att ta upp Kalashnikoven och skjuta, då gör vi det.”

Här ser vi hur lätt vårt samhälle tar på våld och hot från vänster. Tror ni en SD:are som uttalat något liknande fortfarande varit kvar i politiken?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “SD:s klimatpolitik dödar det svenskaste vi har

 1. Han tar avstamp i klimatdebatten från sin sommarstuga där en ask dött. Det är SDs fel. Läget verkar desperat, de griper efter halmstrån nu. Det går inte deras väg. Jag skrattar ibland högt inför deras falsarier och brist på deduktion och verklighetsförankring
  Fast jag är ju bara en gammal bonnkärring som sysslat med djur och natur i hela mitt liv så vad vet jag?

 2. Skulle tro att de flesta kustbor bara skakar på huvudet och undrar hur karln tänker
  Alla vet att det kommer mängder med brännmaneter vissa år och andra ser man ingen på hela badsäsongen.
  Samma kustbor som skakar på huvudet och undrar när stiger vattnet som man utlovat.

  Asksjukan verkar vara en svampsjuka som slagit ut stor del av askarna med noll klimat
  koppling
  Verkar som merparten av miljövännerna drömmer om att leva eller tvinga andra att leva i ett socialistiskt drömsamhälle.

  Sd är ju ett riktigt superparti.
  Man har haft inflytande på miljöpolitiken i lilla Sverige under sex månader.
  Hur tänker karln när han indirekt skyller träddöd maneter övergödning och svaga isar på Sd.
  Har svårt att ro att vanliga svennsons med sunt förnuft kvar kan ta dessa ord på allvar snarare borde de skratta åt dumheterna.

 3. Suhonen vet inte ett dugg om vad han talar. Agerar precis som alla andra socialdemokratiska papegojor. SD:s klimatpolitik liksom all annan klimatpolitik i Sverige har NOLL inverkan på det globala klimatet. Räknar man per capitautsläpp så ligger Sverige på plats 83, betydligt under våra grannländer och de flesta EU-länderna. 7-klövern försöker desperat sprida den förvridna bilden att Sverige och endast Sverige kan göra något åt klimatet. De tänker inte på att utan 2 miljoner migranter så skulle Sveriges totala koldioxidutsläpp vara några miljoner ton lägre.

 4. DET FINNS INGET KLIMAT I SIG SOM BEHÖVER VÄRNAS!

  Så är det med sektfanatiker, som inte vill se sanningen!

  Det är såna klimatister som han, som just “dödar det svenskaste vi har”! Nämligen SKOGEN!

  Vindkraften dödar! Papperspåsar dödar! Flis dödar! Batterier och gruvor dödar!

  Klimatismen dödar vår natur, med alla sina sjuka klimatmål

  Det är allt fokus på miljömålen och köimatismen, som har forcerat miljöförstöringen i vår värld!

  DET ÄR DETTA SOM ÄR MILJÖFÖRSTÖRARPOLITIK!

  • Han tycker väl det är bättre, att det INTE finns några träd som kan knoppa, utan att de är nersågade P G A KLIMATISMEN! Men att hade kunnat knoppa, och inte var borta p g a klimatismen, och såna som han!

   Flumteorin, är viktigare för honom, än den praktiska reella verkligheten!

 5. Daniel ” muslimen” Suhonen med sitt äckliga muslimskägg.
  Man blir illamående av att höra och se denna sossemupp.
  Börjar finnas gott om dessa avarter nu.
  Ha pratar gott om Miljöpartiet och skit om sverigedemokraterna det avslöjar att han fullständigt saknar verklighetsuppfattning.
  Han drömmer nog om att vara IS terrorist…. Som han uppför sig.
  Obehaglig människa är han iallafall.

  30
 6. Idioten tror att Gotland ligger i Stockholms skärgård, han är dum på riktigt som man säger i Malmö.

  33
  • Tyvärr är det ju alltid ett antal människor som tror på ufon som denne herre. Gör man tankeexperimentet att stänga av all teknisk o mänsklig verksamhet i Sverige samtidigt som man tömmer landet på människor så kommer världens samlade utsläpp dagen efter vara på ungefär samma nivå som dagen innan.

   22
 7. Otroligt att denna figur plus Greider och Aftonbladet kan hålla på. Det verkar inte finnas det minsta hum om vad som skulle hända om vänstern fick hela makten. Jag kommer ihåg när Sovjet bröt samman och en politisk fånge intervjuades. Han sa. Jag är antikommunist och anti socialist för ideologin strider mot den mänskliga naturen. Vore högern som vänstern, så skulle man i varje debatt förknippa vänstern med Putin och det är ingen överdrift. Suhonen och Greider är lierade med Putin.

  33
  3
 8. Kan säga! Orkar inte med sånt här folk. Har de aldrig träffat vanligt folk? Jag menar vanliga människor som går till jobb, som kommer hem för matlagning och sin familj. De lever i en liten bubbla. Inte en sån jag vill ta en öl med nu i vår värmen

  53
  1
 9. Den där uppblåsta skäggmumrikens socialistiska gnäll har hörts förut ..
  Han verkar ha rätt höga tankar om sin egen fina förträfflighet
  – som ju förtjänar att ignoreras.

  65
  1
 10. Magdalena – är du stolt över din fanclub: Sohonen, Anders Lindberg, Jonna Sima, Annika Strandhäll m fl.

  60
  1

Kommentera