Muslimen Asim Hasan mördade sin hustru för att hon förvägrade honom att ta en hustru till

En utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen, knivhögg sin fru till döds i en brutal attack efter att hon vägrat låta honom ta en annan make riskerar idag ett livstidsstraff efter att han dömts för att ha mördat henne. 

Offret Ayesha Hasan, 32, hade förutspått sin död i händerna på den våldsamma maken Asim Hasan, 33, och sa till vänner: ”Om något händer mig, ta hand om mina barn.”

Mrs Hasan, 32, hittades i en blodpöl i deras lägenhet i Burrard Road, Canning Town, östra London . Deras två barn, båda under 10 år, väntade på att bli förda till skolan när Hasan knivhögg henne 26 gånger och dödade henne.

LÄNK

11 thoughts on “Muslimen Asim Hasan mördade sin hustru för att hon förvägrade honom att ta en hustru till

  1. Men det står ju, att han ville ta ”en annan ”make”, inte MAKA!

    Det låter komplicerat i så fall, om han inte längre ville ha en kvinna, och förbjöds av sin fru att ta en MAKE?!

  2. Feministerna och de riktigt goda, naiva och efterblivna hörs INTE!!

    VARFÖR??

    SVAGT AV DET SVENSKA SAMHÄLLET ATT INTE SÄTTA STOPP FÖR DEN ISLAMISTISKA ONDSKAN OCH TERRORN MOT KVINNOR eller hur Gudrun S?

    • Well, högerextrema och nazister hörs ju inte heller när svenne banansson bränner sina barn eller våldtar sin fru innan han knivar henne till döds..

  3. Nu förstår jag inte kvinnor som måste bli tillsammans med män från den kulturen. Vad hennes namn anbelangar så kommer hon väl från något land med den kulturen. Ja! Enligt många politiker och journalister så är det ju den enda sanna kulturen. Men jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför kvinnor måste bli tillsammans med män av den sorten, när det finns vanligt hederligt folk

    14
    1
  4. Ja detta är ganska vanligt ! Muslimer för ju ha upp till fyra fruar! Och är det då att det inte passar någon av fruarna då blir det frågan om tak flygande ! Det tråkiga i detta är att alla kärringar är korkade så dom går ju på detta gång på gång ! Så det har ju sina risker att inhandla toy Boys av migrationsverkets! Det är väldigt problematiskt med den låga mentala förmågan hos svenska kättingar som lider av godhets narkomani

    18
    2
      • Att svenska kvinnor blandar sig med avskummet är en gåta, när de vet att de får stryk och ev. barn skickas till släkten.

        14
  5. Det här typen av män vill Märta Stenevi & Co ha fler av i Sverige.
    Hur fan går det ihop med muslimernas behandling av ex kvinnor ??
    Vill Stenevi & Co ha människor här som förnedrar kvinnor med stöd av sin religion islam…..??
    Idag pratar vi i Sverige om krafttag mot mäns våld mot kvinnor, hur i hela världen ska ni få det att gå ihop ?
    Möjligen förbjuda islam som tillåter massor av grymheter mot kvinnor.
    Att en muslimsk kvinna kastas från en balkong mot en säker död, får ingen större uppmärksamhet än att någon stulit en moped i Karlstad i media.
    Vad fan är det som händer i Sverige ?? Och Pk media…
    Jo…det är tydligen rasism att prata om muslimernas kriminella handlingar för det tillhör islam och islam tillåter allt kriminellt.

    31
    1

Kommentera