Philip Patrick Westh gripen för bortförandet av Filippa

BROTTSLIGHET. Den man som greps i samband med att 13-åriga Filippa hittades är 32-årige Philip Patrick Westh, född 1991. Han greps på sin fastighet i samband med gripandet och kommer att begäras häktad idag. Grannarna beskriver honom som en vanlig trevlig man.

Philip Patrick Westh

Den danska polisen får mycket beröm. På 30 timmar har polisen lyckats hitta flickan och göra gripanden, eventuellt kommer fler att gripas. Polisen fick på kort tid in 600 tips som var till stor hjälp i utredningsarbetet.

***

TIDIGARE 2023-04-16 13-åriga Filippa hittad vid liv – 32-årig man gripen

BROTTSLIGHET. Försvunna 13-åringen Filippa i Danmark har hittats vid liv, uppger polisen på en presskonferens. En 32-årig man har gripits, men polisen vill inte gå in på exakt vad han misstänks för.

Filippa

Å föräldrarnas vägnar är vi mycket glada för detta. Vi har haft ett enormt jobb att göra det sista ett och halvt dygnet och därför är vi också en smula påverkade, säger polisinspektör Kim Kliver.

Han uppger att Filippa var ”vid medvetande” när hon hittades men vill i övrigt inte gå in på hur hon mår.

Filippa försvann under lördagen i samband med att hon delade ut tidningar. Hennes cykel, väska och telefon hittades senare dumpade i ett dike.

Ekstrabladet

***

TIDIGARE 2023-04-15 13-åriga Filippa försvunnen i Danmark

UTRIKES. En 13-årig flicka är försvunnen i Danmark. Flickan, som heter Filippa, skulle dela ut tidningar omkring den lilla byn Kirkerup, sydöst om Slagelse, när hon försvann spårlöst.

Filippa

Hennes cykel, väska och telefon hittades i ett dike i kområdet.

Polisen letar just nu med en stor insats. Flera patruller och en helikopter deltar i eftersöket.

Man har nu gått ut med en bild på Filippa och uppmanar allmänhet och boende i det aktuella området att höra av sig om man har några uppgifter om var hon kan vara, rapporterar Ekstrabladet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Philip Patrick Westh gripen för bortförandet av Filippa

 1. Plaprende idioters trang til at plapre passer dårligt sammen med retsprincipper om blandt andet navneforbud, indtil retten har talt. Vi ved jo, at det behøvs vi ikke her, men det ved vi jo hver gang, indtil den gang vi efterfølgende alligevel tog fejl.

 2. Den danska polisen är mycket snabb, effektiv och professionell. Kombinera detta med en dansk journalistkår som vill att brottslingar skall gripas och hjälper till, plus att fulla signalementen utfärdas. Skillnaden mot Sverige är som natt och dag.

  102
 3. Antar att den danska polisen är så effektiv för de bekymrar sig mindre om brottslingarnas känslor och mer på att skydda medborgarna.

  101
  2
 4. Sannolikt sexualbrott, utfört av person med pedofil läggning.
  Bör straffas stenhårt, då dessa förövare ofta är återfallsförbrytare.
  Långt fängelsestraff i kombination med vård.
  Kemisk kastrering kan även vara ett alternativ.
  Otäck människa hur som helst.

  85
  3
  • Den kanaljen kommer att ha en, lång, trevlig vistelse bakom galler att se fram emot och som extra bonus ser hederliga brottslingar ned på dylika kanaljer som därför befinner sig längst ned på bottnen av rangordningen i fängelset. Halka på tvålen i duschen mm kommer att ingå i kanaljens framtidsutsikter. Isoleringscell kan vara en förutsättning för överlevnad.

   10

Kommentera