18 thoughts on “Idag i Mecka kom massor med kackerlackor ut i en mosk

 1. Horder av kackerlackor som man inte kan undvika att trampa på, är det enda vi saknar på gatorna numer. Bristande nästan helt avsaknad av städning av gator och gångbanor i de flesta samhällen i vårt land, som genererar högar av fimpar, tuggummi, växtdelar, hundskit och nedspottade och översvämmande papperskorgar. Om vi haft ett lite varmare klimat skulle just det vara det lilla vi saknar för att helt likna ett uland.
  Städning av infrastrukturen är ju något vi inte längre får för pengarna

  20
  1
 2. Om muhammedanerna ser videos på katter som undviker att gå på en koran som bevis på att den falske profeten hade rätt hur ska de då tolka 10 000-tals kackerlackor som inte ens respekterar könsfördelningen när de kommer in i moskén.

  23
  1
 3. Detta är väl ett tydligt bevis för att de svenska myndigheterna ljuger. De skyller ju på att skadedjuren följer med svenska turister hit. Snarare hitresta bankomat-flyktingar.

  34
  2
 4. Ja kackerlackor är mycke troende som muslimer Sama mentalitet maka söker kaka! Det är snart dags för Miljöpartiet att invadera moskéer och andra tros samfund.

  23
  2
  • Tankegången bakom miljöpartistens… jag menar svt-journalistens fråga behöver analyseras lite djupare än vad Bulletin gör.

   Med vilken rätt undrar hon utan att reflektera över att tredje världen formligen skriker efter pengar i s.k. ”klimatkompensationer” precis hela tiden. Alla utom just vita män måste få pengar för sitt ”lidande”, överallt på jorden. Då kanske det är helt i sin ordning att den som skall leverera pengarna kommer med lite tips om hur man skapar det välstånd som de skriker efter? Att helt enkelt visa hur man tar ansvar för sitt eget välstånd istället för att gapa efter andras… Det är ju knappast av illvilja FN klargör att minskat barnafödande är centralt i ekvationen. Det vet ju även Erika, varför spelar hon dum?

   17
   1

Kommentera