20 thoughts on “Dagens

 1. Avveckla kommunernas försörjningstvång. Alla uppehållstillstånd tillfälliga. Icke svenska medborgare hänvisas till sitt lands ambassad för sin försörjning. Personer utan ID-handlingar avvisas. Begreppet “papperslösa” förbjuds.

 2. Ser man till utlänningens resonemang så blir det enkelt att förstå att aktivister upplyst utlänningen om dennes rättigheter:
  “Du kan inte göra någonting med somalisk folket som bor Sverige. Vi kan skaffa hur många barn som helst…”
  Utlänningens menar att “vi gör vad vi vill, svenskar kan inte göra något åt sin situation i sitt eget land”. Aktivister har informerat utlänningen om att de är skyddade… vilket förklarar varför de beter sig som de gör. Utlänningen ställer upp kampen mellan vi och dom (svenskarna) “vi gör vad vi vill i erat land, ni får inte klaga på oss”.

  Globalisterna ler långt upp till örsnibben!

  21
 3. Genomsnittlig IQ i Somalia lär vara 68. I Sverige lär det också vara så att man anses förståndshandikappad om om man har ett IQ lägre än 70! Vad man nu skall dra för slutsats av det?

  32
 4. Ali Musse är en utmärkt representant för kulturberikarna i landet. Har inte förstått sammanhangen och saknar den grundläggande kunskapen om det mesta.
  Det har ibland hävdats att en del förstånd saknas i skallarna, som härstammar från vissa afrikanska länder. Alis utspel måste ses som ett inlägg i debatten. Det fastslår tydligt att …….. har katastrofalt låg .. och inte passar i länder, som ersatt lianer, med trappor!
  (Punkterna kan ersättas med de ord alla känner till, och en del blir åtalade för att yttrat)

  29
  • Diss.

   “ersatt lianer, med trappor!”

   Make my day, hahhaahhahahahahahahahahaaaaaaaaa……..

 5. Den här Ali tycks inte förstå att till Joakim betalar man frivilligt men skattepengar för exempelvis bidrag är obligatoriskt inkasserade från svenska medborgare. Allmänheten tvingas betala försörjningsstöd och bidrag för många invandrade bosättare. Om allmänheten vill betala för nya bosättare ska det vara frivilligt och inte, som nu via skatterna.

  45
 6. Jag är så glad att Tidö-gänget nu ska göra det svårare att leva på bidrag , snart kommer motprestation att krävas ( om jag förstått rätt) !

  53
 7. Somaliska folket bor väl i Somalia, dom ska inte blandas med lathundarna här som
  lever av vad andra presterar, att bara vara aktiv på natten imponerar inte Ali!

  Åk hem och ta tillvara på Naturtillgångarna i landet.

  50
 8. Lite olika syn på arbete och dess betalning!

  För mig är det en viss skillnad att arbeta som journalist och få folks frivilliga betalning, mot att tvinga andra att betala för sina barn som man inte själv kan försörja!

  55
 9. Dags för somaliska folket att ta avstånd från de rasistiska svenskarna och flytta hem.

  47
 10. När Svensken väl vaknar så är det bäst att mussarna åker hem.
  För då är det slut på sötebrödsdagarna.

  45
  1
   • Det var då det, i dagens genusindoktrinerade transsamhälle går vi ner på knä för de nya herrefolken.

    14

Kommentera