Föräldrar tvingas ge svarta pengar till barnens tränare

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Efter det eskalerade våldet och flera skattefuskhärvor tar Södertälje hjälp från den italienska polisens maffiaexperter. Vid sidan av den grova brottsligheten i staden har fusket nu tagit sig in i barnens idrottsträningar – där föräldrar krävs på pengar för att betala tränares svarta löner.

Det ska inte vara okej att växa upp här och tro att det är okej att utnyttja systemet, säger kriminalkommissarien och gängexperten Gunnar Appelgren, enligt Expressen, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson säger att i Södertälje har den invandrarbaserade brottsligheten kommit längre än på de flesta andra håll. Klaner och släkter har placerat folk som kommunala tjänstemän och i politiska partier allt för att kunna gynna den egna sidan, ideologin betyder inget. Partiet är enbart ett redskap för att ha kvar makten inom familjen och klanen.

År 2006 gav sig Metin Ataseven in i politiken som moderat. 2010 berättade Metin Ataseven att familjen tidigare varit socialdemokrater men han fick 500 personröster i valet. Göran Rosenberg TV4, frågade –socialdemokratiska röster gick alltså från socialdemokraterna till dig. – Ataseven svarade: ja det gjorde det. Rakt av, skrev bloggen 2013.

Klanen, släkten, familjen går före allt annat. Klanmentaliteten genomsyrar hela Södertälje, från botten till toppen. Man förhandlar om rösterna, om en position om makt. Den som går med i ett parti kommer inte ensam utan med hundratals röster. Man har tagit med sig klantänkandet in i politiken och satt demokratin ur spel. Metin Ataseven blev riksdagsledamot för moderaterna 2010-2014, det var fyra år efter han gav sig in i politiken.

Ideologin betyder inget. Partiet är enbart ett redskap för att ha kvar makten inom gruppen – klanen.

1960 hade Södertälje – och övriga Sverige – fortfarande en homogen befolkning. Södertälje hade inga sociala problem eller problem med brottsligheten. Företagen hade lätt kunnat klara sina behov av arbetskraft med inhemska arbetare, eller möjligen med hjälp av ett mindre antal arbetare från våra grannländer.

Under 1970-talet öppnade politikerna för stor invandring av assyrier/syrianer från Mellanöstern. Redan 1967 kom den första gruppen hit från och därefter ökade deras antal betydligt. I Södertälje bor omkring 30.000 assyrier varav de flesta har sin bakgrund i området Tur Abdin i sydöstra Turkiet. Totalt bor omkring 150.000 assyrier/syrianer i Sverige. Södertälje är deras huvudstad i världen eftersom dom inte har något eget land.

Många invandrargrupper organiserar sig i klaner och maffialiknande organisationer med egna normer och regler, egna företag och andra verksamheter som syftar till att gynna den egna klanen i första hand. 

Läs om Sagan om Södertälje…

Södertäljenätverket…

De hånskrattar åt oss

”Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Föräldrar tvingas ge svarta pengar till barnens tränare

 1. Förstår inte de pk-ister som klagar , det är ju för 17 denna kultur som massimporteras sedan många år !

  I dessa länder är det inget konstigt om t.ex en polis vill ha extra svarta pengar innan han börjar jaga efter en tjuv !

  En bekant har sin gamle mormor i Ryssland , en dag hade hon en vattenläcka i huset och hon ringde rörmokaren .

  När gubbarna väl kom så ville de ha förskottsbetalning kontant , de fick sina pengar. . . Men istället för att börja jobba så gick de ner till butiken längre ner på gatan och köpte vodka . . En timme senare var de tillbaka och var tydligt på fyllan . . Men de lyckades med problem få stopp på läckan !

  Svarta pengar , låg arbetsmoral och div. missbruk är det som importeras från främst MENA utöver vanliga KRIMINALITETEN !

  38
  2
 2. Var än det svarta trollet sticker fram sitt plyte blir det skit.
  Ungdomsidrott, taxi, restaurang, tobaksaffär, privat sjukvård, assistansföretag, hemstädning, torghandel, matgrossiter, byggarbete, bidragsfusk, covidbidrag, momsredovisning, advokatfirma, fraktbolag, revisor, religiösa församlingar…

  Ovan nämnda fall är hämtade från alt media.
  Så tänk nu imorgon, söndag, när ni slår upp era ögon (oavsett färg!) vad har du för nytta av mångkulturen? Vad har mångkulturen tillfört ditt liv? Hur har ditt liv förbättrats av mångkulturen?

  OBS det gäller självklart inte de invandrare som vill bli eller är svenska i sitt sätt och agerande!

  51
 3. ca 80% PK bara jublar och brister ut i kör; “Tack för att Ni valde Sverige”!

  44
  1

Kommentera