Konspirationsteori

Ardalan Shekarabi tillhör den vänster som ser fel i allt som Sverigedemokraterna och Sverigedemokrater för fram. Inte minst när det kommer till invandring och i synnerhet när det gäller Socialdemokraternas nya väljarbas, muslimerna.

Richard Jomshof skrev så här på twitter igår.

När det gäller islamiseringen, så är det väl mer fakta än konspiratoriskt? Titta runt i staden där du bor och du ser allt fler kvinnor i påtvingad klädsel. Efter Korankravallerna har både rättsväsende och det politiska styret bett muslimer om ursäkt, trots att det var muslimer som utförde kravallerna. Inom idrotten har flera förbund tvingats ändra mångåriga regler för att muslimska flickor/kvinnor inte kan idrotta utan slöja. Arbetsgivare har stämts och hängts ut för att de inte tillåter religiösa attribut, som slöja, på arbetstid. Skolor har lagt mångåriga traditioner i malpåse för att muslimska elever ska slippa fira dessa i kyrkan. Företag, som exempelvis flygbolag och lunchrestauranger, har tagit bort rätter som innehåller fläsk från menyerna. Listan kan göras lång. Felet är inte muslimernas, då de bara lever som de lärt från hemländerna, utan politiker och myndigheter som tillåter detta

När det kommer till att svenskar är på väg att bli en minoritet i sitt eget land, är detta ingen konspirationsteori, utan fakta. Affes statistikblogg har i en rad inlägg visat hur svenskar är på väg att bli en minoritet i Sverige. Vi ser siffor, statistik och fakta som är hämtade från SCB och visst är det en skrämmande läsning. Om Ardalan Shekarabi hämtar sina fakta någon annanstans ifrån än SCB, borde han redovisa dessa och inte bara kasta ur sig anklagelser i ren reflex.

GP

Affes statistikblogg

Läs också Nima Gholam Ali Pours krönika på Samtiden

13 thoughts on “Konspirationsteori

 1. Tycker den där blatten ska åka ditt han kom från..Man kräks när en sozze öppnar mun.

  5
  1
 2. För mej får dom gärna slänga ut varenda kriminell muslimjävel. Och kriminella verka de flesta vara.

  13
  1
 3. En spade är en spade… en islamist är en islamist… vi pratar om invasiva arter inom flora och fauna… varför gör vi det inte med Islamister? Samma regel borde gälla…

  27
  2
 4. Ja, men det är ingen medveten islamisering från svenskarna.
  Muslimer flyttar hit mer och mer, de fortsätter naturligtvis att leva muslimskt, troligen blir vi svenskar en minoritet småningom. Det kan man ogilla men det verkar inte gå att stoppa. Det klart man kan ropa”stäng gränsen” eller ” utvisa utlänningarna” men världen ser inte ut så längre. Tex Skottland fick nu en “typ” pakistansk regeringschef.

  2
  28
  • Att Ardalan Shekarabi inte kan räkna och är i akut behov av en optiker står helt klart.

   21
   1
   • Ardalan är duktig på att räkna. Han räknade ut att om han fuskade med antalet i SSU skulle han få mer pengar och makt.
    Det var hans gesällpov för avancemang i sitt parti .

    11
    1
  • Och kristna, hinduer och andra religiösa grupper kan förstås flytta till muslimska länder och tvinga myndigheterna att få leva efter sina regler?

   17
   1
 5. Konspirationsteorier är egentligen ett spännande område. Vänsten pekar ut allt som de inte vill ska komma ut eller inte gillar som konspirationsteorier (kt).
  Men var kommer kt ifrån? Kan vem som helst hitta på en kt?

  När vänstern gapar om att något är en kt så låter det som om att vem som helst kan hitta på vad som helst och sprida det på egen hand till miljoner människor… på ett par timmar. Så är det inte, en kt är ett enormt arbete att sjösätta och kräver kanske 1000-tals inblandade. För att det ska förankra sig så måste kt:n omskrivas på hundratals olika sätt.
  För så resonerar nämligen media när de ska börja föra upp något på dagordningen. Tex att få allmänheten att förstå att våldtäkt är ett allvarligt brott. (Har det inte alltid varit det, tänker du. Nej, det har det inte.) För ca 20 år sedan var det kanske en notis i en smalspalt och få orkade bry sig, våldtäktsoffer togs inte på allvar utan blev istället stigmatiserade. Nu är det inte så för att media plöjde i flera år ned artiklar och nyheter om våldtäkt på 1000-tals olika sätt, det sitter nu i vår ryggrad att det är ett vidrigt brott.

  Så, tillbaka till kt, det är som du förstår inte så enkelt att sjösätta en kt! Det räcker inte att en person säger något en gång. Men vänstern beskriver det som om kt ploppar upp överallt och hur lätt som helst. (om de inte läser det jag skriver här, då måste de formulera om sig).

  Ett annat resonemang i media är att: en gång är en slump, två gånger är en mer än en slump, tre till fem gånger kanske en tendens, sex och fler gånger så kan man utgå ifrån att det är en företeelse eller trend, kommer det hela tiden in redogörelser om det så är det “så det är”.

  Så tillbaka till kt igen. Om många på olika ställen påstår samma sak om tex beteende hos en grupp så kan man enligt medias egna resonemang utgå från att det är en företeelse eller trend, kanske rent av “så det är”.

  Men media och politiker vet att medborgare inte har tillgång till det resonemanget, därför kan man fördumma och tysta ned meningsmotståndare med att “äh, det där är en konspirationsteori” eller kalla den som säger det för det förlöjligande “foliehatt”.

  23
 6. Finns 700k eller fler som inte har en funktion i Sverige förutom att de ska ut på två röda, helst i en conta igår…return to sender….

  31
  1
 7. Det rövslickeri som Svenska politiker visar upp för den medeltida religion, som vart dom,
  än ställt färden i världen innebär bråk, att visa undfallenhet mot denna religion som egentligen är en ideologi är förödande för landet, och en grov oförskämdhet mot folket här! Detta bär S den största skulden för!

  44
  1
 8. En mycket stor konspirationsteori, är att alla människor är lika oavsett vad, och sen tvinga dem att underordna sig denna dogm, oavsett om det är kön, sexuell läggning eller ras!

  Det är denna sjuka likhetsprincip, som har lett allting fel i samhället av idag, och gjort hela samhället helt galet och upp och ner!

  39
 9. (S) muslim avtal från 90-talet säger allt!!! Det är islam som (S) ser som vår framtid trots alla bevis på att islamism är detsamma som religiös fascism som bygger på ONDSKA och TERROR!

  56

Kommentera