Folkutbytet är en högerextrem konspirationsteori?

INVANDRING. Mattias Karlsson, född 1977, har varit Sverigedemokrat sedan 1994. 2002 var han med om att omforma partiets principprogram och började arbetade som avlönad politisk sekreterare åt SD. Sedan 2008 betraktas Mattias Karlsson som den ledande ideologen inom Sverigedemokraterna, idag är en riksdagsledamot för SD och har tagit ett steg tillbaka från den absoluta SD-toppen.

Mattias Karlsson, SD, Bild: TV4

Mattias Karlsson beskylls för medverkan i ett dokument med högerextrema konspirationsteorier, enligt TV4:s ”Kalla Fakta”. Där står det hur en ”elit” vill ersätta svensk kultur med radikal islam. – I grova drag tycker jag det pekar ut en riktning i svensk samhällsutveckling som jag menar till största delen är korrekt, säger Mattias Karlsson till TV4 Nyheter.

-Pettersson kan inte se att Mattias Karlsson har fel.

 • En “elit” har under en lång följd av år varit för massinvandring av människor från dysfunktionella kulturer, främst muslimer. Det har varit politiker, journalister och andra opinionsbildare som förföljt oliktänkande.
 • Vi har aldrig fått folkomrösta om massinvandringen
 • Staten eller någon annan har aldrig gjort en konsekvensutredning av massinvandringen trots att den påverkar allt i hela samhället.

Sveriges invandring under 500 år

Siffrorna talar sitt tydliga språk och Tobias Hübinette, som är SD-hatare, lärare, forskare, föreläsare och skribent i frågor som rör ras, vithet, svenskhet och minoriteter, adoption och adopterade kan knappast beskyllas för att sprida högerextrema konspirationsteorier.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Folkutbytet är en högerextrem konspirationsteori?

 1. Rätt lustigt, det som verkligen ÄR en konspirationsteori är det i gammelmedia vanliga påståendet att det finns en högerextrem elit som sprider vilseledande konspirationsteorier om Sveriges framtida demografi.

 2. Dessa siffror talar sitt TYDLIGA språk:
  År 1960, när Sveriges befolkning uppgick till drygt 7,5 miljoner, hade endast 0,1 %, c:a 7 500 personer bakgrund utanför Europa. Förra året hade andelen stigit till 19%, (1 997 436 personer), dvs nästan 2 miljoner! i Sverige – har nu bakgrund utanför Europa.
  https://samnytt.se/ekeroth-i-stollevansterns-varld-ar-matematik-hogerextremt/

  Sveriges befolkning 2022 = 10 512 820, varav 34,62%, dvs 3 640 000 personer har någon form av utländsk bakgrund:
  https://www.friatider.se/invandrare-snart-i-majoritet-i-bade-stockholm-och-goteborg

 3. https://riks.se/video/forskaren-att-det-skett-demografisk-forandring-ar-ingen-konspirationsteori/

  Fakta, är ALDRIG en konspirationsteori, även om det är obekväma fakta, för maktetablissemanget!

  För ibland är det si, och ibland är det så! Det är inte alltid säkert bara si!

  D v s, ibland ÄR ett skeende planlagt av en grupp makthungriga som vill förvrida världen. Nog är det så! Vem säger att det ALDRIG skulle vara så? Men fakta är fakta, och måste fram, hur svårt det än är!

  Tänk bara på Trump, hur rätt han fick om myglet inför senaste valet! Twitter var ju då köpt av Biden och co, till att begränsa och stänga av konservativa röster till att yttra sig!

  DETTA FAKTA, OCH INGEN KONSPITATIONSTEORI, som många anklagade Trump för! Valet VAR kanske riggat?!

 4. Det är väl ingen tvekan om att både Karlsson och Hybinette är rätt ute med sina larmklockor. Bara ren matematik. Inte så himla svårt att räkna ut hur balansen kommer att te sig “lite längre fram”, med dagens statistik som underlag. Tag även del av “Affes statistikblogg”. Skrämmande läsning !
  Migrationen fortsätter i närmast oförminskad takt och musse-kärringarna kläcker ur sig mångdubbelt fler ungar än de infödda. Det är ju mer lönsamt än att jobba…
  Ytterligare argument för att befolknings-utbytet är planlagt :

  * Fria P-piller till tjejerna.
  * Pride, Böglobbyn, HBTQ – Blir inga barn där.
  * Abortmotståndare betraktas som paria.
  * Påtvingad förvirrad könsidentitet leder ibland till sterilitet.
  * Påtvingad klimatoro gagnar ej barnafödandet.
  * Den uselt skötta pandemin gjorde att folk skeptiska till barnafödande.
  * Medias gullande med transvestiter och annat snusk gagnar ej barnafödandet.
  * Den av miljöpartiet avsiktligt skapade inflationen gör att familjer utan skyhöga bidrag tvekar att bli gravida.

  Klart att det är ett folkutbyte. Klart att det är planerat. Om 20-30 år är vi infödingar i minoritet. Om 50 år är vi på utdöende. Vem ska då tjäna ihop till berikarnas bidrag ?

  15
 5. Naturligtvis har Mattias Karlsson fel – enligt vänstern. Det halvstatliga TV4 har – minsann – avslöjat Mattias. Om de får säga det själva!
  Sverige (och Västeuropa) har kommit i ett läge där globalisterna haft sina avlönade politiker. Macron (Frankrike) och Sanna Marin (Finland) är två bland många.
  Den “vita” majoriteten” har sömngångaraktigt låtit detta ske. Wokevänstern har tillåtits regera med sina vansinnigheter.
  När problemen börjar hopa sig vaknar t o m en och annan vänsterdebattör till. Man börjar inse stolligheterna, det som sansade medborgare förgäves försökt peka på under decennier!
  Den “vita” rasen gräver sin egen undergång. Varför vänstern, feminismen och islamister går hand i hand är en gåta. Om islam kommer till makten blir de andra två snart historia.

  13
 6. Mattias Karlsson har helt rätt!!

  Det sker ett folkutbyte i Sverige. Om det är styrt av någon så är det av (S) med lite hjälp av de goda och naiva i allah andra partier. Måste en svensk feminist bli rånad eller våldtagen för att sambandet mellan kriminalitet och massinvandring av socio kulturellt efterblivna skall bli förståeligt för dem??

  Åk tunnelbana eller pendeltåg i Stockholm och titta dig omkring så förstår du. Och hör du någon tala svenska får du höja på ögonbrynen.

  STACKARS SVERIGE!!!

  24
 7. Alla som kan sin matematik och har förmåga till logiska analyser inser att det inte är frågan om Sverige blir ett land med muslimsk majoritet utan när. Relativt ointressant om det sker om 20, 50 eller 70 år eftersom resultatet blir detsamma, pk-sekten och dess korrupta politruker inom politiken och media väljer antingen att köra huvudet i sanden eller accepterar med glädje ovan faktum. Vi som är vuxna och uppnått mogen ålder kommer sannolikt inte att uppleva denna dag men våra barnbarn och efterföljande generationer kommer att fråga sig, VARFÖR??????

  21
 8. SCB slutar redovisa namnstatistik. Anger kostnad som skäl. Det är således inte för att man vill dölja folkutbytet.

 9. Om det vore så kan vederbörande förklara varför det står i grundlagen att Sverige skall bli mångkulturellt ????

  23
  1
 10. Jag vet inte vad som driver snuskigt rika människor i väst men man brukade säga att alla dollarmiljardärer utom Trump var socialister. Jag tror att man får lägga till Musk i dag. Han har dragit ner byxorna på hela den politiska eliten i USA. Det måste ha att göra med den kristna kulturen. Sjukt rika människor av andra kulturer försöker inte införa kommunism eller socialism. Det är dessutom så att de arbetade och arbetar för att införa det i andra länder. Den ryska revolutionen understöddes av oligarker i USA med Robert Aschbergs farfar som mellanhand.

  19
  2
 11. Den som vill se kan utan vidare konstatera att han har rätt,Media, ledande politiker,
  vänstern och kulturfjabbar har länge krattat Manegen för Medeltidens utbredning,i
  det Svenska samhället, varför tror ni annars att intaget av individer från dessa trakter
  fortgår för fullt, trots att dom påstår motsatsen

  34
 12. Apropå att företaget planeras av en elit så kan man säga att den eliten arbetar med stöd av en ganska stor del av befolkningen. Synen på migrationsfrågan är något som delar befolkningen. Vad som är tråkigt är att det funnits en demokratisk deficit så att den ena sidan tills ganska nyligen har saknat demokratisk representation och stöd i medierna.

  22
  • Jag är ledsen men jag måste ha missat folkomröstningen och den politiska debatten i frågan för vad jag kommer ihåg så har aldrig massinvandringen debatterats offentligt. Den enda gången som någon ledande politiker utanför SD eller motsvarande var när Reinfeldt uttalade “öppna era hjärtan” och åkte ut så att det sjöng om det. Troligen ett planerat utspel då han önskade förtidspension.

   22
 13. Om man går ut på gator och torg i vilken stad eller samhälle i Sverige i dag så ser man att denna statistik är så nära sanningen man kan komma.
  Ingen tvekan om att Svenska folket kommer att bytas ut mot muslimer.

  42
  1
 14. Jag tycker att han överdriver och är romantiskt lagd. Jag tycker dock att han verkar vara trevlig.

  2
  23
 15. Om man läst om Libanon så kan man se detta som ett större hot mot den historikt svenska nationen än klimatförändringarna.

  53
  1
  • “Klimatförändringarna” är ju bara trams! Alla spådomar om klimatet har ju varit fel. Jag vill gärna ha klimatuppvärmning så jag slipper dessa hemska vintrar.

   22
   1
   • En del har börjat säga att klimatförändringarna orsakar “extremväder” istället, då täcker man in tex snöoväder också.

   • Hemska? Vad är det för fel på vinter? Jag älskar vinter och snö, så svensk jag är!

  • För 100 år sedan var Libanon ett genuint kristet land. Efter inbördeskrig och diverse inflöden av muhammedaner i omgångar är Libanon ett skräpland i kaos.

   19
  • Min far som var s.k. gråsosse och riktig jobbare under hela sitt leverne sa för ca 40 år sedan att Sverige kommer att bli som Libanon och jag tror banne mig att han får rätt!

   13

Kommentera