Veronica Palm (S) vill öka invandringen men inte arbeta själv

ARBETSMARKNAD.  Socialdemokraternas Veronica Palm hoppade FRIVILLIGT av politiken i oktober 2015, alltså för drygt sju år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri. Palm var ordinarie riksdagsledamot 2002–2015, invald för Stockholms kommuns valkrets. Veronica Palm är utbildat barnsköterska och skulle hur enkelt som helst få ett jobb om hon ville.

Socialdemokraten Veronica Palm, 50 år, vill hellre öka invandringen än arbeta själv. -Pettersson tycker att det borde vara straffbart att en frisk person utan skam i kroppen kan leva på andra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Veronica Palm (S) vill öka invandringen men inte arbeta själv

 1. Osmakligt att detta får fortgå! Riksdagen missbrukar sin makt! Tyvärr har det blivit ett vi och ett dom.
  Att få ett sådant fantasibelopp utan egen insats är väldigt störande. Att hon dessutom utmanar “samhället” genom omogna uttalanden är ytterst stötande. Hon tillhör bottenskrapet av socialdemokrater. Och det vill inte säga lite!

  20
 2. Det är dags att sätta den där vårthäxan i ett normalt arbete istället för att
  snylta på skattebetalarnas pengar,jävla parasit.

  28
 3. Problemet med kärringen är att hon är intresserad av toy Boys och det ingår ju i den sossialdemokrat genus filosofin ! Fruntimmer skall ju inte vara trogna sina män utta alla käringar skall ha ett antal toy Boys undan gömt !?
  Det är ju därför brevbärare ochdyligt inte delar ut posten på helgerna ? Det går inte gör trapp husen i fastigheten är belägrade av män som skall umgås med sina tilldömdes barn .så det är omöjligt att ta sig fram i trapp husen på helgerna

  17
  1
 4. Vi har ju redan hundratusentals arbetsskygga invandrade latmaskar att ta av. Inte behöver vi spä på med ytterligare invasiva varelser då.
  Har du 10 liter mjölk i kylskåpet ; Inte springer du då till affären för att köpa mer.

  52
  1
 5. Med tanke på hur mycket kriminalvård, socialvård, Bup m.m behöver byggas ut så förstår vi ju att det behövs folk. Problemet är väl att öka invandringen innebär ju inte att fler kommer att jobba.

  46
 6. Antingen är hon precis så dum i huvudet som ligger till grund för hennes uttalande eller
  så är hon helt enkelt bara en Sosse bland dom som utarmat landet i minst två decennier? Att här går 1,3 miljoner arbetslösa redan, så långt kan hon inte tänka, klart,
  lever man själv parasitliv så har hon kommit fram till att det livet är inte så dumt, vad
  bryr hon sig om att pensionärer som jobbat i femtio år och som inte ens kommer upp
  i hälften av vad madammen förbrukar av skattebetalarnas pengar.

  Men troligtvis jobbar hon bara för Agenda 20 30, ?

  48
  1
 7. Jag håller med. Vi släpper in 400 000 arbetsföra från Asien, gärna Indien, och så slänger vi ut 400 000 värdelösa muslimer från Mellanöstern och Afrika.

  51
  1
 8. Minska istället invandringen. Då spar vi pengar och andra resurser, vilket innebär mer pengar till sjukvården.

  44
  1
 9. Detta är helt bedrövligt och förkastligt, hur länge kan fruntimret leva på detta sättet, staten måste väl kunna ändra systemet även för de politruker som det omfattade vid start?

  61

Kommentera