Gängkriminaliteten beror på invandringen

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Gängkriminaliteten beror i grunden på invandringen. En förvärrande omständighet är inte bara att vi har en otillräcklig straffrätt, utan även att det svenska samhället är antiauktoritärt. Skärpta straff behövs och kommer, men mer krävs.

Riksdagsledamot Fredrik Kärrholm (M) arbetade tidigare som polis

Strängare straff och minimerad invandring är två förutsättningar för att vända utvecklingen. I intervjun resonerar Kärrholm även om betydelsen av att motverka gangsterkultur samt att barn och unga bibringas goda värderingar; därför behövs mer gränssättande och fler sunda auktoriteter.

-Pettersson säger att Fredrik Kärrholm låter som Sverigedemokraterna gjort i många år och blivit kallade nazist-rasist-fascister för. Själv har jag i 20 år skrivit att vi behöver inte fler poliser, vi behöver färre invandrare från dysfunktionella kulturer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Gängkriminaliteten beror på invandringen

 1. Jag tror att petterssons tycker synd om sig själv, jobbat hårt mot invandring under många år och bara okvädningsord som lön.
  Att övertyga folk om nått är svårt.

  1
  5
  • Rädd, du har fel. Jag började skriva insändare år 2003. Året innan hade SD fått 1,44 procent i riksdagsvalet. Eftersom jag alltid skrivit under eget namn haglade glåporden, jag hotades att bli av med jobb och till livet åtskilliga gånger.

   Idag är det betydligt lugnare och SD fick 20,54 procent i valet senast. Det har varit en enastående utveckling som jag hoppas ha bidragit lite till.

   12
 2. För att få bukt med den rusande kriminaliteten.
  1. Gör det möjligt att dra in svenskt medborgarskap för utländska medborgare.
  2. Utvisa kriminella utlänningar efter avtjänat straff eller om de umgås med kända kriminella.
  3. Vid tillslag mot gängkriminella ska inte majoriteten av de kriminella leva fram till rättegången. Se serien “Mayor of Kingstown” för hur sådana insatser kan se ut.
  De som överlever döms till hårda straff och utvisning.
  4. Upprätta fängelse för utlänningar utomlands i Ukraina eller Sydafrika.

  30
  1
 3. Såg en intervju med Jens Garman och en kille till, (som jag tyvärr glömt namnet på), angående deras nya bok ”Det lilla landet som ångrade sig”. Detta i TV4 och med Jenny Strömstedt.
  Det handlade om att svenskarna har sett igenom den gigantiska flyktingbluffen, och vill ha en ändring.
  Intressant att studera Strömstedtskan, hur spänd hon blev när PK-känsliga, ämnen, som stenkastning mot polisen berördes.
  Väl att märka, att hon och hennes gubbe, tillhör tillskyndarna av asylmottagningen och därmed medskyldiga till dagens våldsutveckling.
  Det börjar brännas!

  33
  1
 4. Sossarna och miljöpartisterna vill ha hit dem .
  Dels som röstboskap dels för att skapa en underklass så de kan fortsätta sin imaginära klasskamp.
  Redan när miljonprogrammen byggdes var sossarnas idé att det skulle finnas en arbetarklass.
  Så trodde de att de skulle bevara sitt röstövertag .
  Numer vet vi hur korta i roten politiker är . Och ser resultatet av deras arbete Tur att Svenskarna genomskådat bluffarna.

  27
  2
 5. Strängare straff hjälper föga när risken att åka fast är minimal, är det en 15% av gängmorden som leder till fällande dom? De enda som drabbas av hårdare straff är misshandlade fruar som slår ihjäl sina män. I Danmark gäller dubbla straff vid gängkriminalitet.

  19
  1
 6. Ja det är ju inte direkt någon nyhet ! Att se på media gör ju att alla vet . Problemet är ju att polisen saknar viljan att lösa problematiken och all kåta kärringar i den sossialistika genus verksamheten ingår ju Centerpartiet och Miljöpartiet dom mera pedofil i centern och mer våldsverkare i Miljöpartiet särskilt militanta veganer!
  Och då länge media kör ditt triangeln drama i media för man skapar en lagstiftning där man kan plocka in lite vad som hälst och finaniger med orgenisation som exspo.
  Då får man ett rätts system som näst påminner om Putins ?
  Det finns faktiskt orsaker till att det är tveksam om Sverige kommer in i NATO

  21
  1
  • Rufus
   Det är ingen som tar hit dem, de kommer själva, inte direkt nån som vill ha dem här heller utom ett fåtal miljöpartister och några till.

   • Samtliga partier utom SD vill ha hit dem och har gjort så i årtionden. Det hade varit lätt att sätta ner foten för länge sedan. S, C, L, V och de Gröna Khmererna propagerar ju fortfarande för massinvandring och det mångkulturella samhället. Det började md Palmes proposition 1975:26, ivrigt påhejade av DN och resten av Bonniers tidningar. Vilka är det som har hittat på mängder ursäkter för att slippa uppfylla korrekta asylskäl. Hört talas om svenska specialiteter som ”asylliknande skäl”, ”ensamkommande barn” i 30-årsåldern mm, mm. I Sverige behövs inga asylskäl alls, det är bara att hålla sig undan, så slipper man utvisning, men istället förses med socialbidrag, gratis tand- och sjukvård. Migrationsverket är mästare på att hitta på ”verkställighetshinder”, till de som mot förmodan döms till utvisning. Även de som verkligen utvisas, kan vara tillbaka några veckor senare, för våra myndigheter vägrar kontrollera vilka som kommer in i landet och vilka som bor här.

 7. Inga nyheter för vanligt folk som sett utvecklingen under flera årtionden!

  Däremot verkar det som om de goda och naiva på tex Södermalm/Östermalm har missat detta.

  Likaså verkar politikerna och rättssystemet ha missat detta. Kan vi hoppas att de är mer intresserade nu att förstå verkligheten när det sprängs och skjuts inte bara i Malmö.

  40

Kommentera