Morgan Johansson (S) har vaknat efter 8,5 år

ISLAM. Islamiska revolutionsgardet (IRGC) är den Iranska regeringens egen militära styrka, och är en mycket hårdför religiöst och ideologiskt motiverad kraft som ska säkra makten. Gardet har senast slagit hårt ned på de protester som uppstått i Iran sedan i höstas som en reaktion på att en 22-årig kvinna dött efter att hon gripits av moralpolis.

När Islamiska revolutionsgardet bildades i Iran strax efter den islamiska revolutionen 1979 var det för att skydda det nya religiösa statsskicket från eventuella kuppförsök, särskilt från Irans nationella armé. Det är också hos den religiösa regimen lojaliteten ligger, inte hos det iranska folket.

Revolutionsgardet består av markstyrkor, flygvapen och marin, men även den ökända Basijmilitären och Qudsstyrkan, som ansvarar för insatser utomlands. Det har även ett eget underrättelseorgan.

Utöver det kontrollerar Revolutionsgardet, eller IRGC som det internationellt kallas utifrån det engelska namnet Islamic Revolutionary Guard Corps, stora delar av Irans ekonomi genom bolag inom bland annat Irans viktiga sektor med fossila bränslen.

Nu vill en majoritet i riksdagens utrikesutskott vill att regeringen ska driva på i EU för att terrorstämpla iranska Revolutionsgardet.

Nu skryter Morgan Johansson (S) och socialdemokraterna över sitt initiativ ?!

Markus Wiechel (SD) skriver på Twitter att: Överläggningen berörde alltså det förslag som Sverigedemokraterna (som enda parti) kommit med om IRGC. Stolt över att vårt förslag fick ett så starkt stöd av oppositionen.

Morgan Johansson (S) ljuger alltså som vanligt.

-Pettersson tycker det är märkligt att Morgan Johansson (S) inte drev frågan under sina åtta år i regeringen…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Morgan Johansson (S) har vaknat efter 8,5 år

 1. Lägg märke till den väldigt breda käften, hos en ynklig liten man. Sin ringa höjd över havet, kompenserar han med lögner av stora mått.

  30
 2. Partiet snor SD:s förslag och idéer och presenterar dem som sina egna. Även i Göteborg gör de nu detta. Där de tar SD:s idé om att bygga flerfamiljshus som ser snygga ut istället för socialistiska lådor och presenterar det som sin egna idé i SVT.
  Vad som är intressant är att journalisten naturligtvis inte tar upp detta lilla faktum.

  30
 3. Sympatin kommer att gå tillbaka till den muslimska valboskapen när socialdemokraterna får makten igen, tro inget annat.

  24
  1
 4. Ljug ligger i Morgans DNA. Denne – mer än opålitlige figur – har fört osanning till nya dimensioner. Helt i socialdemokratisk tradition.
  Lyssnade på en intervju med Sameh Egyptson där han bl a berörde sozzarnas schackrande om invandrarröster; vilka eftergifter (typ bygga moskéer etc) islam kunde tillskansa sig om de garanterade S deras röster.
  S har ingen “skam i kroppen”. De säljer ut Sverige bara de får makten. Lyssna på det korta uttalandet katastrofen Löfven pessar ur sig! Signifikativt för “rörelsen”!

  37
  1
 5. Ja Morgan är ju Sosse, då är det helt naturligt att ljuga, och ta äran av sådant som
  andra framfört för tio år sen!

  43
 6. Det hjälper inte att terrorstämpla halva världen och mer, uppför sig som terrorister.

  1
  17

Kommentera