”Folk från dagisåldern till döden kastar sten på oss”

ISLAM. Videomaterial och rättegångsförhör som SVT Uppdrag granskning gått igenom ger en ny inblick i våldet mot poliser under koranupploppen i Navestad i Norrköping förra året. En polis vittnar om att stenar kastades av allt ifrån pensionärer till mammor med spädbarn på armen. – Det står fan människor och kastar sten på oss från dagisåldern till döden, det är helt stört.

Enligt Uppdrag granskning anslöt lediga poliser på eget bevåg till sina hårt pressade kollegor i Navestad. Dessa rustade sig med vapen, något de inte får formell kritik för. – Jag menar att det inte ska förstoras upp, säger Östergötlands kommenderingschef Mikael Backman.

Två 15-åringar träffades av skott från polisen under koranupploppen i Norrköping förra året, enligt Uppdrag granskning.

Polisen har tidigare uppgett att de två personerna träffats av rikoschetter efter varningsskott – men enligt SVT-granskningen vet polisen inte hur de båda blev skjutna.

Uppdrag granskning har gått igenom ett stort material av filmer från händelserna och ett klipp ser ut att visa hur en 15-åring som just kastat en sten mot polisen skjuts i armen.

Polisens avdelning för särskilda utredningar vill inte kommentera klippet och ansvarig åklagare som utrett polisens skott under kravallerna har avböjt att svara på frågor.

-Pettersson hoppas 15-åringarna får ett rejält straff för att de kastade sten mot polisen, om de träffades av polisens skott är det bara bra.

Jag misstänker att SVT vill framställa stenkastarna som offer och inte berättar att samtliga hittills drygt 50 dömda är muslimer med invandrarbakgrund.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “”Folk från dagisåldern till döden kastar sten på oss”

 1. Här har ni en bra förklaring till att de socio kulturellt efterblivna aldrig kommer att bli en del av Sverige

  https://ledarsidorna.se/bland-banjos-tratander-och-klanvalde/

  Affischen med Jimmie Åkesson (SD) där han hel riktigt säger att den som inte vill bli en del av Sverige bör flytta till något annat land är ett hån mot de som röstade på (SD) då absolut inget har hänt som går i den riktningen som affischen indikerar.

  (SD) fick 20% men beter sig som om de endast hade 1% av rösterna i ryggen.

  LÄR AV (MP) SOM MED 4% AV RÖSTERNA VAR DE SOM I VERKLIGHETEN STYRDE SVERIGE UNDER 2 MANDATPERIODER!

  19
  1
  • Du har fortfarande inte fattat att SD inte sitter i Regeringen. Mp ingick i Regeringen under de åtta åren. Det SD kan göra är att fälla regeringen. Du ser tydligen hellre att sossarna regerar än den nuvarande Regeringen, med stöd av SD.

   10
  • Sala!
   SD sitter INTE i regeringen. Dvs. 20% gör ingen nytta.
   MP satt i regeringen med 4%. Det gav inflytande. Tyvärr.
   SD kan inte diktera några villkor. Tyvärr.

 2. Detta löser man inte med dialog.
  Dessa varelser begriper bara en enda sak nämligen hårda tag.
  Militär, tårgas, vattenkanoner och gummikulor är rätt väg att gå. Därefter ska samtliga häktas och utvisas ihop med sina familjer. Utan det kommer detta bara att bli värre. Här måste vi välja väg

  34
  1
  • Mena-folket behöver en sjuhelvetes snyting för att begripa. De riktigt korkade flera stycken. DET ligger i deras kultur!

 3. ORDENTLIGA TAG +
  VATTENKANONER,
  som i många andra länder används vid upplopp,
  > HELT OKÄNT i socialistmarinerade Sverige!

  33
  1
 4. Det största felet polisen gjorde var att dom inte körde rätt in i pöbelhopen
  med sina bilar och sedan använde sina vapen på ett riktigt sätt.

  37
  1
 5. Det enda som skulle hjälpa är utvisning av hela släkten, sen skulle detta beteende upphöra direkt och förövarna hade flugit från balkongerna när släkten hade löst problemet på gammalt klassiskt “heders” manér.

  43
  1
 6. Kan ni se framför er Svenska småbarnsmammor stå med sina ungar och kasta sten på Polisen ? Eller uppmana sina äldre telningar att göra detsamma ? Jag kan det inte.Normala föräldrar skulle hålla sina barn borta från livsfarliga upplopp….Så vad kan man dra för slutsats av det ? Frågan är fri…..

  60
  • Gör klart när kvinnor med spädbarn på armen kastar sten på polisen så kommer barnen kommer att tas ifrån från dem. Dessa barn kommer därefter, på hemlig ort, uppfostras av djupt troende kristna familjer. Jag kan garantera att få saker skrämmer dem så mycket att deras barn inte växer upp som muslimer.

   37
 7. Det är djupt samhällsfientliga upplopp. Det kan snarare ha varit grovt tjänstefel att inte använda sina skjutvapen för att skydda sig själv och sina kollegor från mordförsök eller allvarliga skador.

  48
  1
 8. Jag tror att Löfvén och Reinfeldt är ganska nöjda.
  Medan Åsa-målare hukar sig och stoppar huvudet i sanden.

  30
  1
 9. Tja, det bråkas var dag. Både utlänningar och svenskar. Många Svenskar bråkar med att skriva otrevligheter och utlänningar med att tex kasta sten.
  Ingen följer den kristna trons principer, vi får ett samhälle där väldigt många uppför sig illa och inte följer regler.

  5
  32
 10. Det hade varit bra om politikerna förstått detta sammanhang. Kusingifte leder till inavel. Inavel leder till kognitiva funktionsnedsättningar och lågt IQ. Professor Arnstberg skriver att man löser konflikter med våld när man har lågt iQ.
  Undrar varför lögnaren Reinfeldt tackade dom inavlade för att dom valde Sverige? Hade varit bra med lite uppföljning av statliga media och gammelmedia. Antar att dom ingår i dom 1,3 miljoner som inte kan försörja sig.

  45
  2
  • Att inavel leder till en försämrad kognitiv förmåga är förvisso sant men om du säger det och inte gör absolut klart att detta inte gäller “vissa folkgrupper” så blir det HMF åtal. Här står lagen över vetenskapen och verkligheten måste anpassa sig till lagen.

   15
   1
  • Olof
   Arnstberg är etnolog. Inte i naturvetenskapliga ämnen.
   Han brukar sitta i Swebbteve och berätta för oss andra hur det ligger till. Och kan inte han så rycker Lars Bern in.

   1
   6
 11. Vi har ju nu nått den punkt när folk läser mellan raderna det som media inte vill avslöja.

  46
  • Kjelle, de flesta har väl slutat att läsa och se på statens lögnmedia vid det här laget.

   22
   1
 12. Det är inte människor det är inavlade primater från Mellanöstern och Afrika.

  41
  1
  • Eftersom den misslyckade fjanten, Stefan Löfven, numera krupit ner under den sten där han passar bäst, låter han meddela:
   Detta här är inte acceptabelt.
   Det är SD:s fel.
   Vi måste tänka på alla människors lika värde.
   SD är orsaken till det här.
   Dessa stackars människor lever i ett utsatt socioekonomiskt område.
   Allt är SD:s fel.
   Jag har inte gjort något fel, SD har fel…………

   43
   • Jag läser tablån inför programmet. “Upploppen hade kunnat undvikas om det inte vore för några ödesdigra misstag av polisen”. Förstår ni!?

    26
   • nosferatu
    Helt rätt! Det måste vara någon annans fel. Inte de mentalt retarderade importerade aporna från MENA.
    Vägbulan Löfven kan inte ha fel…..

Kommentera