Ett fåtal demonstrerade i London

Svensk media basunerar ut att cirka 2 000 individer demonstrerade mot Storbritanniens nya migrationslagar.

Förra året tog sig 45 000 individer över Engelska kanalen för att söka asyl i England eller för uppehålla sig illegalt i landet. Trenden håller i sig även i år och det har föranlett Storbritanniens regering med premiärminister Rishi Sunak i spetsen att införa strikta migrationslagar.

I traditionell ordning ogillas detta av vänstern och invandrargrupper. Hela 2 000 personer visade idag sitt missnöje med regeringens nya regler genom att demonstrera i London. 2 000 i en stad med över 9 miljoner invånare är inte direkt imponerande, men ett land med ekonomiska bekymmer, nyfattigdom och diverse andra problem vill knappast se fler som försöker dela på kakan.

Den här bilden från dagens demonstration visar hur deltagarna visar upp samma profil som deltagare i svenska demonstrationer i samma syfte. Ordet “rasism” är flitigt förekommande och bland deltagarna är en majoritet migranter och vita kvinnor som vill visa sin sympati för de företrädesvis unga män som försöker ta sig över från det europeiska fastlandet.

Rishi Sunak, Strobritanniens nya premiärminister som insett det ohållbara med stor migration, är själv av indisk börd och har föräldrar som flydde östra Afrika 1960.

7 thoughts on “Ett fåtal demonstrerade i London

 1. 2000 som demonstrerar i en stad som har kanske 8 miljoner invånare. Det låter som om det är ett väldigt litet gäng som tar sig själv på väldigt stort allvar. Precis som i Sverige där vi också har en liten men högljudd grupp som alltid vet bäst. Men alla dom vanliga människor som ser konsekvenserna av alla dessa illegala som tvingar sig in i landet är nog nöjda med att regeringen försöker stoppa inflödet.

 2. Refuges welcome åtar sig att ta hand om migranterna själva och ansvara för alla omkostnader. Alla dessa migranter alltså, de skulle ju inte bgränsas. D.v.s. inte några bidrag utan RW bekostar det verkligen själva. Ok, om de vill. Kommer inte vara länge kan jag säga.

  3
  1
 3. Stoppa flyktingbedrägeriet. Millenniets största lögn. Riktiga flyktingar söker asyl i första säkra land! Riktiga flyktingar flyttar hem igen, när läget är sådant i hemlandet att det går att åka hem på semester. Jag är hel för asylrätten, men avskyr lögner och bedrägeri.

  39
  • Har funderat länge på vad det är för makter som styr. Som vill förstöra Europa

   27
 4. Det är stor synd att behöva konstatera;
  men Europa är bortom räddning.
  De flesta stater kommer att implodera, förr eller senare.

  – Tur att man minns hur gott det var en gång.. *suck* )

  56

Kommentera