Hatar Aftonbladet Ebba Busch mer än de hatar Jimmie Åkesson?

ENERGIPOLITIK. Kristdemokraternas ledare Ebba Busch är energi- och näringsminister samt vice statsminister sedan den 18 oktober 2022. Aftonbladets redaktion verkar hata Ebba Busch på ett sjukligt sätt.

Inte ens Aftonbladet kan väl tro att en normal villaägare har fått och behöver 770.000 kronor i elstöd. Jag vet inte vem det är som fått dessa pengar men kan gissa på att det är en jordbrukare som driver sitt företag som enskild firma och ingen vanlig villaägare.

-Pettersson tror inte Jonna Sima har några som helst belägg för att den som fått 770.000 kronor i elstöd är en fuskare. Jag tror det är en person som betalt enorma belopp i elskatt och moms till skola, vård och omsorg och nu får tillbaka en del av dessa pengar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Hatar Aftonbladet Ebba Busch mer än de hatar Jimmie Åkesson?

 1. Hycklar Lindberg tycker att Böneutrop är en Svensk tradition, men han vill inte ha det
  på sitt bostadsområde?? Så fungerar hycklar Anders.

 2. Mycket gnäll för att någon fick 770000 tillbaka på elräkningen, men när en våldtäckts-arab fick 780 000, var det tyst i samma media.

  27
 3. Sima och Lindberg är två dumdryga personer som AB skickat ut i frontlinjen då de skriver det de får order om. Utan eftertanke.
  Så styr etablissemanget – med hjälp av icke reflekterande idioter.

  21
  1
 4. Varför dra upp hat så ofta, verkar vara en strategi för att skada politiska motståndare, istället för att driva politik.

  3
  9
 5. Aftonblaskan hatar framgångsrika kvinnor som Ebba, kvinnor som startar lyckade skolor, kvinnor som startar lyckade företag inom hushållsnära tjänster och kvinnor som startar lyckade privata vårdföretag. Kvinnor ska, enligt aftonblaskan, veta sin plats och den är som offentliganställd eller offentligt avlönad kulturarbetare.

  30
 6. Aftonbladet är en socialistblaska. Precis som i vänsterdiktaturer, används lögnen, förtalet och vinklingen, för att föra ut propagandan. Figurer som Jonna Sima och Anders Lindberg fungerar som megafoner, där innehållet i utspelet, kan ändras från dag till dag allt efter order från Sveavägen.
  Dessa figurer hackar gärna på människor, som inte delar deras vridna syn, på verkligheten.
  I själva verket är det så att de båda lever gott på skattepengar, som konfiskerats från arbetande människor. Man kan därför, utan prut, kalla dessa vidriga figurer, för parasiter!

  66
 7. Aftonbladet är ett murvelträsk. Har gjort sitt för länge sedan. Behövs inte mer.

  63
 8. Jag anser att nuvarande regering är långt ifrån att uppfylla de vallöften som de ställt ut. Det bidde mest en tumme. Historiskt sett så finns det socialdemokratiska regeringar som varit mer nationalistiska och konservativa, även om det var länge sedan. Jag hade stora förhoppningar när det gäller Ebba Busch. Han viker sig inte, det visade hussvindleriet tydligt. Hon hade rätt och vek sig inte.

  Jag vet inte om det är den ryggradslösa mellanmjölken Kristersson eller de vänsterliberala i regeringen som hindrar den att föra en politik som gynnar svenska folket. (Undrar hur många statsråd som besökt WEF?) Elkrisen avhjälps enklast genom att inte exportera el förrän landets behov är uppfyllt. Att sedan Busch och regeringen undantar kolonierna, f’låt Norrland och sedan man väl utlovar stöd så begränsar man det till 18000 kWh, det vill säga som en villa i Stockholm. Stödet skulle inte behövas om Sveriges lämnar EU:s inre elmarknad.

  Hur svårt kan de va’?

  34
 9. En vacker konservativt kvinna som kan attrahera folket? Tro fan att hon Pravdas hatobjekt nummer ett!

  47
  • Ja det är riktigt orsaken är ju den idioti som den såssade regeringen lyckades åstakom man är ju direkt ansvarig för dom skenade energi priserna samt den inflation som kommer ? Stänger man av strömmen för företagen då kan dom inte produsera det drabbar ju både cemmeta och och alla bageri? Sen har man det låg intensiva kriget i förorterna . Det är extrema kostnader det är frågan om Putins krig och Centerpartiet påtvingade gas beroende är ju avgörande för Putins beteende det är ju faktiskt Miljöpartiet dom tagit över Vänsterpartiet idioter? Och det kostar pengar det är ju något som vänstern propagandan maskin måste förneka . Och den låga mentala förmågan hos Aftonbladet och den proppaganda den försöker man nu klistra på någon som helst tiden varnat och försökt förhindra.
   Det viktigaste för den nuvarande regeringen är ju att montera ned pressen och publick servis

   6
   1
 10. Aftonslasken köper man inte mer, låt den gå sotdöden som alla andra PK dagstidningar, finns 100ggr bättre info på nätet utan att betala 30kr för bokstäver på döda träd.
  Låt TV reklamen gå samma väg, bara PK där med.

  57
  1
  • Samtliga ministrar i den gamla S-regeringen har sökt och fått avgångsvederlag trots att de har arbeten som riksdagsledamöter.

   Statsministern får 184.000 minus 71.500 kronor som är riksdagsarvodet. Alltså 112500 kronor i månaden under ett år i bidrag.

   Övriga ministrar får 145.000 i månaden minus 71.500 i riksdagaarvode. De ministrar som lämnade politiken och gick i pension får 145.000 kr per månad i ett år.

   43
   1
 11. SD klassas som nazister och det parti som först stäcker ut handen till dem ska mobbas bort från maktens korridorer, man börjar med det minsta partiet. DVS samma metod som används för att kapa statliga verk och myndigheter (väl känt är polis och migration)

  Klassifieringen av nazister sker med resonemanget att – gilla Sverige, invandringskritik, främlingsfientlighet och nazism är samma sak. DVS det som vill motverka en globalisering av sverige. Det är heller inte populärt att vilja motverka 10% vita och 90% färgade(globala genomsnittet) i Sverige. Man kan misstänka att skuggorna i maktens korridorer har lämnat övervakningen av KD.

  28
 12. Aftonbladet HATAR allt som kan uppfattas som svenskt.
  Nu har de fått på hjärnan att böneutrop är en del av kulturen i Sverige.
  Aftonbladet håller på att bli en kopia av Putin och hans lögner.
  Vart tog arbetarklassens ideal vägen?? LÖGNER och halvsanningar är ingen bra grund att stå på.

  49
  4
  • Sala
   Visst är bönerop svenskt, skrivs ju mycket om böneutrop på bloggar. Visserligen har jag aldrig hört nått böneutrop, men det hörs nog runt knuten snart

   1
   3

Kommentera