Skottlossning mot lägenhetshus på Limhamn i Malmö

VÅLDSVÅGEN. Flera personer larmade polisen under lördagsmorgonen om skottlossning mot en lägenhet på Limhamn i Malmö. Larmet ska ha kommit strax efter fyra på morgonen och när polisen anlände ska ett flertal skotthål i en fönsterruta ha anträffats. – Ingen person är skadad utan det är bara materiella skador, framförallt på en fönsterruta, säger Sara Andersson, presstalesperson hos polisen.

Platsen är avspärrad och polisens tekniker arbetar på plats. Enligt polisens hemsida ska vissa fynd ha gjorts.

Vi har fortfarande både tekniker och patruller på plats som jobbar med att säkra bevis, säger Sara Andersson.

I nuläget finns ingen misstänkt.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Skottlossning mot lägenhetshus på Limhamn i Malmö

  1. Limhamn som var en “finare “statsdel får även där sin beskärda del av kulturberikningen.Kanske det hjälper med någon rosa noshörning på lämplig plats eller varför inte dela ut armband till dom boende med uppmaningen “sluta skjut ” ? Trevliga och mysiga Malmö blir aldrig sig likt igen hur mycket än kommunpolitikerna försöker skyla över eländet med diverse larviga slogans eller märkliga svindyra konstinstallationer….obs: det kan finnas spår av ironi i denna kommentar.

    21

Kommentera