S-politiker i Botkyrka hotar partiet med process

KORRUPTION. Botkyrkas ordförande för kommunfullmäktige, Marcus Ekman (S), hotar att ställa Socialdemokraterna inför rätta om partiet inte godkänner de 98 personerna som har ansökt om att bli medlemmar i partiet, rapporterar SVT Stockholm.

Steget Efter

”Om partistyrelsen inte ändrar beslutet överväger vi att vidta rättsliga åtgärder”, står det i en överklagan som Ekman har skickat in.

Turbulensen inom S i Botkyrka började när Ebba Östlin, dåvarande ordförande i kommunstyrelsen, blev bortröstad från sin post. På årsmötet den 18 mars ställer Östlin upp för att bli omvald till sin gamla post och inför detta har medlemstillströmningen varit stor.

98 personer har ansökt om medlemskap i S i Botkyrka inför mötet men enligt ett beslut från partistyrelsen som SVT tagit del av har samtliga ansökningar nekats.

Om Ebba Östlin på bloggen…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “S-politiker i Botkyrka hotar partiet med process

 1. Verkar vara en grumlig soppa, men jag har dålig kunskap i kommunpolitiska teknikaliteter. Vill nya S-falangen att kommunen fortsätter stödja brottslighet? Det skulle vara olaglig verksamhet med kommunala resurser antar jag. Hur genomkorrumperat har det blivit? Hur omfattande är hoten mot de folkvalda? Det verkar gå vind för våg i säkerheten, som borde stoppas genast och utredas grundligt. Bör inte de ansvarsmedvetna även begära omval för kommunen och under tiden få en interimsstyrelse utsedda av regionen kanske? Botkyrka låter tyvärr, som en kommun invecklad i brottslig verksamhet.

 2. Hela sosseriet är som en ända stor varböld,när den spricker luktar det fan
  över hela landet,den lukten kan jag stå ut med ett tag bara dom försvinner.

 3. På den tiden när Sverige var ett fint land kunde vi se på tv-såpan Dallas och förfasas. Men numera behöver vi inte regissera såporna utan det görs med automatik. Då som nu inte alltid dom goda vinner.

  45
 4. ”I en annan del av Botkyrka”. Nu kommer det en ny svensk TV-såpa med tjafs, gnäll, svek, hot och hårda ord. Följ utvecklingen på TV-Slask live varje dag. Del 1 av 200.

  46
 5. Självklart skall de följa de demokratiska lagarna och godkänna terroristerna, som de själva släppt in. Nu kommer facit i hela invandringens avslut. Sossarna åker själva ut.

  60
 6. Ha ha vilken såpa, den stora frågan är om herr Ekman är på Östlins sida eller de gängkriminellas sida?, men det ger väl sig framöver. Mångkulturens olika konsekvenser är upplyftande att följa, nästan som en spännande match.

  58
 7. Åter en sjuk åtgärd från det statsbärande partiet. Svårt att skilja på sanningen! Den pågående “politiska” infektionen i Botkyrka speglar det socialdemokratiska partiets nakna dilemma! Köp röster från babbarna och framgångarna kommer som ett brev på posten (med två dagars fördröjning). Hur uppenbart är det inte? Skubb skall inte befolka politiska poster, eller hur Magdalena?

  50
 8. Självklart nekar de dem medlemskap. Det går emot överenskommelsen mellan Partiet och klanen att Östlin blir återvald.

  45

Kommentera