Pojke förnedrad, bunden och slagen i Tyresö

BROTTSLIGHET. Tre unge personer misstänks ha misshandlat en pojke under 15 år i Bollmora, Tyresö.

Pojken ska ha blivit bunden, sparkad, slagen och förnedrad, enligt polisen.

Därefter ska man ha stulit hans tillhörigheter.

Han har blivit av med klädesplagg, säger polisens presstalesperson Mats Eriksson.

Pojken har förts till sjukhus för undersökning.

Han är inte livshotande skadad, men har blivit misshandlad, säger Mats Eriksson.

Ingen person har gripits.

Vi har hållit förhör och har en förhoppning om att identifiera de här personerna.

En förundersökning om grov misshandel och stöld har inletts.

-Pettersson undrar om offret var blind eftersom vi inte får något signalement?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Pojke förnedrad, bunden och slagen i Tyresö

 1. Det är brott som dessa som en majoritet av Sveriges kvinnor älskar, precis som de älskar gängvåldtäkter, åldringsrån mm. Samhällsutvecklingen med skjutningar bombattentat mm, är till stora delar Sveriges kvinnors fel.

  16
  2
 2. Det är nå in i helvete synd om Grabben !
  Men rent statistiskt så är det inget annat än rätt åt föräldrarna .
  Det ända som tröstar å lugnar mig i denna socialistiska vidriga röra .
  80% av alla föräldrar har röstat för detta och ska således via regeringen bli av med alla sina barn .

  18
  1
 3. Jag tror det är en våldshandling av utländska rasister. De är nog inte svenskar, som är de misshandlande rasisterna eftersom det inte rapporteras signalement eller etnicitet. Polisen borde veta och naturligtvis rapportera så allmänhetens kan få möjlighet att vidta förebyggande åtgärder för att skydda sig själva.

  22
 4. Förstår att Sverige är rökta i alla avseenden…..

  Finns ingen hjälp att få överhuvudtaget…..ja förutom skylten ska ner i egen regi på något sätt, som du själv betalar?

  1200 nollor som ska avlönas, skrämmande..

  https://youtu.be/NG6GvaTGdC0

  16
 5. Kadren av Sossar.Centerpartister,samt Miljöparister ,är troligen i sin sjunde himmel av glädje nu när dom ser vad deras import av personer som fortfarande står kvar i medeltiden orsakat Sveriges folk. DET BLIR VÄRRE !!!!

  32
  1
 6. Pettersson undrar: “om offret var blind eftersom vi inte får något signalement?”

  Jag undrar är ni svenskarna värkligen helt blinda eller kanske på något sätt genetiskt okunniga att … … … ? Vad det nu kan vara som någon borde kunna göra åt det besvärliga situationen 🙄

  32
  4
   • Om vi hade låtit bli att
    importera galna finnar 😁 så hade halva problemet varit löst!

    2
    15
   • Precis, och dom fyllerister som så gärna super med varandra inomhus och ibland gärna slår ihjäl varandra med kökskniv är ingenting allmänheten behöver bry sig om.

    Problemet är att finnarna/ finska politikerna fattar inte att vi har inte råd att importera samma terroristtäthet som svenskarna har gjord. Ryska närvaron kostar och vårt stort land är mindre folktät än ert.

    Statistiskt dom skidåkande svenskarna har alltid varit mindre våldsbenägna och jag tycker i allmänhet mindre aggressiva och mer rädda för konflikter än finnarna. Och därför tycker jag extra synd om svenskarna, eftersom jag vet att ni “snälla människor” lät era hänsynslösa politiker förstöra ert land.

    Ja, jag tror att finnarna är mer benägna att göra ett våldsamt slut på politikernas galenskap före galenskap når Sveriges nivå. Du vet att det var ett blodigt inbördeskrig i Finland år 1918 och under bara tre månader lyckades vi mörda 5% av vårt befolkningen. Det är ungefär världsrekord – kan du föreställa svenskarna till likadant blodbad? Då gälde inbördeskriget röda Vs. vita finnar. Om/när ekonomin kollapsar ja jag spår att stora skiljelinjen kommer att bli mellan nationalister Vs. globalister. Och jag verkligen hoppas att inget krigsliknande händer, men självaste naturen av detta finska folkslag är inte så freds&kärleksful och som det är på ert sida av gränssen… jag var där idag en halv timme och kunde verifierade detta 👹

    11
    2
   • Hubertus,
    Egentligen jag tror att ert problem med massmigration hade varit mycket mindre om ni hade haft mer finnar där. Om du tittar runt på dom massimport kritiska röster i Sverige ser du kanska många finnar på det där lägret; allt från NMR, till SD politiker som Jomshof och till influencers som Lennart Matikainen.

    Problemet för finnarna är att ni svenskarna har varit goda grannar och förebilder under så många år att vi finnarna fattar inte att denna gång borde vi hällre följa Hungerns, Japans eller Danmarks, spår – istället för svenskarnas.

    11
   • Ah, så jätteblodig var inte finska inbördeskriget 1918, bara mycket blodig 🧐

 7. Hade oroliga tankar om barn och barnbarn, för framtiden. Fick lite mothugg. Det är ju detta jag är orolig för. Visst vet jag att även på min tid fanns det djävelskap, typ mobbning och annan skit.Men inte fan var det förnedring våld.

  55
  2

Kommentera