Skottlossning i Linköping

BROTTSLIGHET. Tre personer har gripits misstänkta för försök till mord och grovt vapenbrott efter en skottlossning i Hejdegården i Linköping på onsdagskvällen.

De gripna är två män och en kvinna. Samtliga är i övre tonåren, säger Jonas Schånberg, vakthavande befäl vid polisen region Öst.

Polisen fick larm om skottlossningen vid 22-tiden på onsdagen av flera personer som hört smällar.

Så vitt polisen vet tidigt på torsdagen har ingen person träffats eller skadats i skottlossningen men det finns en målsägande i ärendet.

Det har varit någon form av händelse och vi vet inte om det skjutits direkt mot någon person. Det kan finnas fler målsäganden som vi inte lyckats nå och det kan finnas fler misstänka också, säger Jonas Schånberg.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Skottlossning i Linköping

 1. Troligen redan släppta!!! Rättssystemet i Sverige imponerar inte. Fler grips men de flesta släpps av en eller annan anledning samtidigt som polisen påstår att de vet vilka de kriminella är. Det måste bli mycket svårare för de kriminella att leva i Sverige. Häktningstiden borde förlängas och möjligheten till påverkan i fallen måste minska. Nu kan de vandra ut från häktet och hitta på en historia ihop. OTROLIGT men san!!!

  Vi ser också det svenska rättssystemets förfall i “snippadomen”. Riksåklagaren verkar INTE vara sugen på att ta upp fallet i HD trots massiv protest från laglydiga riktiga svenskar.

  https://bulletin.nu/snippamalet-riksaklagaren-tvekar-att-ta-det-till-hd-2

  Kanske har mannen “rätt etnicitet eller rätt pigmentering” och måste skyddas från allt ansvar. Det börjar lukta ruttet på flera håll i landet.

  17

Kommentera