Drag race Sverige eller vanlig vit familj

PUBLIC SERVICE. Den 4 mars gör Sverige entré i världens mest prestigefyllda dragqueen-tävling. Nio talanger står redo att kämpa om den glamorösa drottningtiteln. Vem har det som krävs, och vem kommer tvingas lämna tävlingen?, skriver SVT på sin hemsida.

Dragqueen, druga eller dragdrottning, är en person, vanligen manlig, som ikläder sig typiska kvinnliga attribut, ofta i överdriven tappning, i underhållningssyfte. Druga är svensk gayslang för manlig dragshowartist. Bild: SVT

Public Service budget 2023: Till de tre public service-företagen (SR, SVT och UR) anslås för år 2023 från public service-kontot 9.087 miljarder kronor (varav SVT 5,350 miljarder, SR 3,265 miljarder och UR 472 miljoner kronor.

Hanna Stjärne, vd på skattefinansierade SVT tjänade 2021 2.627.000 år eller 218.900 mån.
Stjärne tjänade redan då en hel del mer än statsministern gör.

-Pettersson är rätt trött på alla bögar och lesbor, transor, rasblandade familjer, religiösa attribut, prideparader och allt annat som översvämmar SVT, TV4 och andra kanaler.

Tänk om medier, institutioner och offentliga verksamheter kunde lyfta kärnfamiljen istället? Porträttera svenska familjer med en vit mamma och en vit pappa som har vita barn utan huckle?

Det är svenska samhället är byggt av och för svenskar som lever efter svenska värderingar som strävsamhet, hederlighet och tillit.

Ingen grundläggande samhällsfunktion är utformad för att hantera dragqueens, den katastrofala massinvandringen av analfabeter och lågutbildade från primitiva klankulturer.

Det är OK att vara vit och heterosexuell…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Drag race Sverige eller vanlig vit familj

 1. Jag slår på TV för att se något familjeprogram. Då stoppar SVT in reklam för något kommande program med äckligt utstyrda personer som bär sig konstigt åt. Jag vill inte se det och vill inte betala ens för dessa 10 sekunder som inte står i programtablån!

 2. Påen av skyltarna står “Döda vita män” ? Då inställer sig frågan att vem fan ska då försörja dom andra? Man finner inte så många Einsteins bland färgade och bland Batikhäxorna?

 3. Rasistiska IKEA har inga vita män alls i sin reklam, undantaget homosexuella män. Resebolaget Tui, har gjort likadant. Comviq har inte en enda vit person i sin reklam. Samma sak med Riksbyggen, där lyser vita män med sin frånvaro. Det finns ännu fler som har utrotat vita heterosexuella män i sin reklam.

  14
 4. Behåll gärna SVT, men dom skall naturligtvis inte ha ett enda öre av våra skattepengar!
  Ett seriöst företag klarar sig naturligtvis själv -utan fattigvård!

  Men när det gäller SVT så är dom varken seriösa eller kapabla att klara sin egen ekonomi.
  Här har grädden av extremt socialist slödder samlats i tusental som är vana att bli försörjda och stå oemotsagda!
  SVT består av 99% parasiter som alla måste bort!

  17
 5. Jag undviker att handla hos de alltför många bolag o affärer som kör brun o svartblandad reklam på ett onaturligt o fullständigt löjeväckande sätt. Samma med klarna som stöttar brun smörja med bidrag.
  Sen bör man alltid ge dålig eller negativ feedback till dessa företag om man tvingas handla hos dem…det uppskattas
  Kan det finnas nån arbetslös mörkhyad person? Alla finns i tv reklamen numera..

  27
 6. Tror många med mej börjar tröttna på propagandan som ständigt framförs i media där man vill ge oss sken av att Sverige är något annat än vad som är verkligheten. Agendan blir ett hån mot alla dom som byggt vårt land till något som varit ett föredöme. Personligen skiter jag i vad folk har för läggning men lägg ner propagandan.

  29
 7. I det svammeltal som Putin höll här om dagen så hade han ju en poäng när han sa
  att väst förflackning där man försöker att ändra på folks kön hos barn, män klär sig
  som kvinnor, att denna idioti har eskalerat mer o mer har han ju rätt i.

  29
 8. Petterssons är trött. Själv är jag pigg men så tittar jag inte på teve inte för att jag störs av det petterssons räknar upp utan jag använder tiden till annat. Jag är ute mycket och promenerar ser aldrig några sexuella minoriteter men jag ser” rasblandade” familjer och de får blanda sig så mycket de vill för mig.

  2
  22
 9. Det var många år sedan jag slutade titta på “linjär-TV”, som ungdomen säger, och håller mig borta så långt som möjligt från reklam men blir det “normbrytande” reklam hoppar jag den om jag kan och undviker företaget bakom den om jag kan. Nu ska vi vara medvetna om att det är inte alla företag som medvetet kör med “woke” reklam men det är deras ansvar allt som sägs i deras namn och om de inte är intresserade av vad vänsterblivna reklammakare sprider så lär de bli det när intäkterna sjunker.

  Gillettes “The Best a Man Can Be” av ultrafeministen Kim Gehrig “uppskattades” inte av mig och miljoner andra män till den grad att den lär ha kostat P&G åtta miljarder dollar i minskat värde och minskade intäkter. Jag måste personligen tacka dem får att de hjälpte mig upptäcka Bic rakhyvlar som kapade mina kostnader med 50%. 😉

  Ge igen där det känns som mest för dem – i plånboken. Minskade intäkter ger minskade bonusar. Nu kan vi inte beröva SVT intäkter men om tillräckligt många slutar titta måste regering och riksdag till slut reagera.

  24
  1
 10. Om det nu är accepterat att vara För dessa avarter, så måste det ju även vara tillåtet att vara Emot. Annars blir det ju som i Nordkorea där man på valdagen får välja mellan Kim Jung och Kim Jung. Ställningstagandet blir alltså helt meningslöst.
  Redan Isak Newton insåg ju att en kraft alltid följs åt av en motkraft.

  36
  • Ja du Pettersson! Är själv trött på det. Inte så ofta jag tittar på TV längre. Brukar resa på mig, när sambo ska se nyheter. Är bara sånt nu för tiden. Inte nog med det. Då började SHL med pride grejer med.
   Nåja! Inget lär någonsin bli bättre

   22
  • Centurion
   Klart du får vara emot, sånt är livet i en demokrati, du får säga vad du vill. Du får även vara homosexuell om det skulle passa eller nått annat, men passa dig för att gå emot bloggkommentarer, då kan du bli kallad idiot, även fast du är “normal”.

   1
   7
 11. Är det sådant här jävla dravel som våra stulna skattepengar ska gå till?
  Plus till överbetalda idioter i den sk ledningen.FY FAN säger jag.

  52
 12. Apartheit kallades förföljelse av svarta.Vad kallar man denna förföljelse av vanliga vita män ? Enligt många förvirrade pk kvinnor så är dom tydligen roten till allt ont.Historien ska revideras på museer så den passar dessa nya vänsterpåfund.Vi ska matas med att allt är normalt som avviker från det som är normalt.Det ör inte så konstigt att könsdysfori blivit så vanligt hos många ungdomar när man matas från dagis att det inte finns några specifika kön ( alla får vara Lucia ex. och endast könsneutrala leksaker står till buds). Något annat som är mycket löjligt är när ett par (man och kvinna )säger att vi är gravida ! Vi ska bli föräldrar heter det och det är garanterat kvinnan som i det fallet är gravid knappast mannen……

  33
  1
 13. Skulle titta på hockey igår mellan Linköping- HV71. Redan i studion var det en inbjuden ambassadör för HBTQ som mässade för denna skit. Naturligtvis hakade hockeyexperterna på och talade om hur jävla viktigt denna skit är. När spelarna kom in på isen så var siffrorna på båda lagen regnbågsfärgade, och domarjävlarna ränder var naturligtvis regnbågsfärgade. Då stängde jag av skiten, och anser att nu är även vår nationalsport infiltrerad av detta jävla spektakel….

  64

Kommentera