Sameh Egyptsons föreläsning i riksdagen om islamismen i Sverige

ISLAM. Sameh Egyptson är född i Aswan i södra Egypten men växte upp i Kairo, i en koptiskt kristen familj. Kopterna är Egyptens ursprungsbefolkning och den koptiska kyrkan är den äldsta i Mellanösten, kristendomens vagga. Sameh Egyptson har varit med på bloggen en hel del, bland annat om hur islamister infiltrerar vår land och våra myndigheter.

Sameh Egyptson har lagt fram och fått godkänt en avhandling om Muslimska brödraskapets närvaro i Sverige där han påstår att det största muslimska förbundet i Sverige, det Islamiska förbundet i Sverige i själva verket är en nationell gren till Muslimska brödraskapet.

Sameh Egyptson, teologie doktor höll igår, den 23 februari 2022, seminarium om sin avhandling om global politisk islam och islamismens infiltration av det svenska samhället i Sveriges Riksdag.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Sameh Egyptsons föreläsning i riksdagen om islamismen i Sverige

 1. Det är märkligt att samma etablissemang som avkristnar och politiserar Svenska Kyrkan blir så ödmjukt inför religionen när det gäller islam.
  Är det någon sorts mindervärdeskomplex? Fortfarande är en rätt stor del av den svenska kristenheten ointresserad av att ingå i den politiska vänstern, dvs motsätter sig att in- eller underordna sig PK. Islams religion&politik-kombination är kanske avundsvärd i maktelitens ögon. En annan, mer fantasifull, tolkning är att det uppstått ett språkligt missförstånd angående Allah och alla. Alla som i ”allas lika värde”. en av de mest använda PK-flosklerna.

  Att bojkotta en föreläsning som bygger på en godkänd avhandling, visar på en trotsig barnslighet hos våra folkvalda. Samma metod bör, enligt överhöghetens exempel, användas när svenska skolelever ska(!) göra studiebesök i moskéer…

  20
 2. Det är bra att de så tydligt visar vilja som INTE bryr sig om tillståndet i Sverige .
  Det noterar vi , och spar till nästa val .

  17
  1
 3. NU HAR VI SVART PÅ VITT VILKA SOM DRIVER PÅ ISLAMISERINGEN AV SVERIGE!!!!

  Har ingen av dem fattat vad som hände med den iranska revolutionen 1979??
  Kommer vi att få se samma bild här och mötas av “VI SÅG DET INTE KOMMA”

  Bedrövligt att (S) som en gång i tiden var ett arbetarparti nu förvandlats till ett utslätat nickedocksparti.

  (V) har ju aldrig haft några riktiga arbetare som väljarbas utan förlitat sig på folk som lever på transfereringar från staten

  (MP+C) är ju redan en del av islamismen även om de själva inte fattat det.

  31
 4. Inte en enda riksdagsman från MP, V, C eller S var där och lyssnade.
  Det kan inte vara en slump utan en tydlig markering om att dessa fyra partier inte tål att islam, muslimer på något sätt kritiseras.
  Fy faan.

  49
   • Utan ett brett tyst stöd av muslimer hade inte islamister kunna ha nån makt.

    20
   • @Öskute: så då är det väl ännu märkligare att ingen från ”oppositionen” ville höra?

 5. Lustigt nog valde socialisterna att bojkotta den föreläsningen.
  Ytterligare exempel på att socialister inte bryr sig om vetenskap och fakta, bara signalpolitik och åsikter.

  47
  1

Kommentera